Doginka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ewa, śliczne Gassulka stoi:loveu:, ale jak myślisz, że dwie foty nam wystarczą, to jesteś w błędzie:mad: Daj kilka fot z ringu:razz: - jestem pewna, że Marcin zrobił piękne zdjęcia jak się wystawiacie:cool3::loveu: Quote
AnkaG Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Gassirki wieeelkie gratulacje. :multi::multi::multi: Zawsze ciotki z dogo mówiły, że masz pięknego psa. Przyszłam jeszcze raz do was ale gdzieś poszliście. Quote
weszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No piękne, piękne te 2 ale maaaaaaałłłłłłłłłłoooooooooo :mad: Quote
ATLANTYDA Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Witamy :lol: Gratulację ,Gasula osiąga sukcesy z prędkością światła ,wiem że to również dzięki Twojej pracy .Warto bo Gaska piękna :loveu::loveu:,a radość i satysfakcja wielka jak sie na nią patrzy Mizianki dla Gasi i pozdrowienia dla imienniczki ;);) Quote
Atkaaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No, pięknie pięknie! Ale co tak mało?! Tylko dwie foty?! Dawno Was u nas nie było :( Nie lubicie nas już? :( :D:D Quote
ariss Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Przepraszam Was bardzo i dziękuje,że o nas pamiętacie!!!!! Mam urwanie głowy,przedwczoraj szukanie domu tymczasowego dla znalezionego psiaka,udało się ale tylko na tydzień,oby właściciel nie chciał go zgubić specjalnie!!!!a ludzie,których pytałam czy go nie znają wmawiali mi,że chcę oddać swojego:angryy:Wczoraj jakaś stara baba wjechała mi w "tyłek" i też cała masa straconego czasu,nerwów i formalności.Jutro rano wyjeżdzam już do Krakowa na spotkanie Wilczakowe i wystawę,później zakopane.Wracam dopiero 7 lipca!Jak dorwe gdzieś na chwilę net to się odezwe i zdam relację,może uda mi się jakąś fote wkleić!!!Teraz uciekam.Trzymajcie się ciepło!!!!No i do zobaczenia!!!Z niektórymi na żywo w Krakowie z innymi wirtualnie:lol: Quote
Karolina_Nett Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jesteś! W końcu... ;) Faktycznie masz urwanie głowy, ale się nie martw, wszystko się poukłada :D Trzymaj się :calus: Quote
weszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Spotkanie wilczakowe w Krakowie???? Też bym się wybrała... jako skryty miłośnik wilczaków... Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [URL]http://images23.fotosik.pl/234/1b35d2fd17b5aa83.jpg[/URL] Ależ Gasska jest piękna. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Doginka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='magda_drakkar']A w Krakowie w który dzień będziecie?:razz:[/quote] Sznaucery wystawiają się w sobotę;) Gasskowa, to widzimy się w Krakowie:multi::p Quote
Magot Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Doginka']Sznaucery wystawiają się w sobotę;)[/quote] Szkoda:roll::-( Quote
weszka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No właśnie nic nie wiemy... ja widziałam wczoraj Gasski ale jeszcze przed oceną i nic nie wiem... Quote
Ka-Vanga Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='weszka']No właśnie nic nie wiemy... ja widziałam wczoraj Gasski ale jeszcze przed oceną i nic nie wiem...[/quote] ja tam wszystko wiem ;) :cool3: :evil_lol: Ewcia [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]WIELGACHNE GRATKI!!!!!!!!!![/B] :multi::multi::multi::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Doginka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [SIZE=7]Ewa[COLOR=red] GRATULACJE!!![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_204.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE] [SIZE=7]I żeby było jasne - Gassi jest ładniejsza od brata:mad:[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_15v.gif[/IMG][/SIZE] [SIZE=3]Miłego wypoczynku w górach:loveu:;)[/SIZE] Quote
AnkaG Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ale my dalej nie wiemy co Gasska zdobyła. :roll: Quote
Od-Nowa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 no właśnie :roll: a bardzo byśmy się chciały dowiedziec :lol: Quote
Recommended Posts