Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']może ; ) jako weteran też może chyba zacząć[/QUOTE]

ale jak zacznie młodzieżowy championat to bez skończenia go nie może tego dorosłego zaczać?

Posted

[quote name='Doginka']Ewa, ale po młodzieżówce robi się duży chamionat, czyli dorosły;)A potem interka i multichampionat:loveu::diabloti::razz:[/quote]

tak, tylko zeby zaczac dorosly championat trzeba miec minimum 15 miesiecy ;), no i generalnie nie ma takiego tytulu jak multichampion ;)

pamietam jak z Bangitosem zrobilysmy mlodziezowy championat w wieku 10 miesiecy i juz sie nie moglam doczekac az wejdzie w dorosle klasy hihi ;)

[quote name='Justa']a właśnie dziewczyny a jakby jakiś pies nie zaczynał kariery w wieku młodzieńczym to może od razu robić dorosłego ?[/quote]

[quote name='Tinka:)']może ; ) jako weteran też może chyba zacząć[/quote]

tak jak pisze Tinka - mozna

a w niektorych krajach jest tez championat weteranow

Posted

[quote name='Justa']ale jak zacznie młodzieżowy championat to bez skończenia go nie może tego dorosłego zaczać?[/quote]

młodzieżowy można skończyć tylko wystawiając psa w klasie młodzieży, czyli z tego co pamiętam to do 9 miesiąca. potem już tylko dorosły, można zacząć bez skończenia młodzieżowego ;)

Posted

[quote name='Matusz']młodzieżowy można skończyć tylko wystawiając psa w klasie młodzieży, czyli z tego co pamiętam to do 9 miesiąca. potem już tylko dorosły, można zacząć bez skończenia młodzieżowego ;)[/quote]
do 9 miesiaca jest klasa szczeniat, a od 9 do 18 jest mlodziez ;)

Posted

[quote name='Justa']ale jak zacznie młodzieżowy championat to bez skończenia go nie może tego dorosłego zaczać?[/quote]
nie, to mój przypadek raczej, zaczęliśmy młodzieżowy ale Grami jest już w klasie otwartej i możemy zacząć dorosły, jednak wszystko zależy od ocen (i zapewne nam to sie nie uda, bo ''wyjeździć'' championa nie mam zamiaru, a konkurencja jest zazwyczaj o wiele ładniejsza, o czym doskonale wiem)

Posted

[quote name='Ka-Vanga']dla mnie dla mnie :loveu:

musze Was pochwalic, bo widze, ze cwiczycie i sa SUPER postepy!!!!!!!!! BRAWO![/quote]

nawet Supronka nas pochwaliła:razz:

[quote name='chester07']przeczytałam że Gassi idzie do fryzjera o dziewiętnastej a nie dziewiętnastego ..:oops: i jedno ft mnie zmyliło, zaraz go poszukam..[/quote]

oj tam:evil_lol:

[quote name='Doginka']Ewa, ale po młodzieżówce robi się duży chamionat, czyli dorosły;)A potem interka i multichampionat:loveu:[/quote]

no nie możemy tak stłamsić konkurencji na wstępie:evil_lol:dajmy innym sznase:diabloti:

[quote name='Justa']a właśnie dziewczyny a jakby jakiś pies nie zaczynał kariery w wieku młodzieńczym to może od razu robić dorosłego ?[/quote]

[quote name='Tinka:)']może ; ) jako weteran też może chyba zacząć[/quote]

tak:lol:

może to zależy od wieku;)

Posted

[quote name='Ka-Vanga']tak, tylko zeby zaczac dorosly championat trzeba miec minimum 15 miesiecy ;), no i generalnie nie ma takiego tytulu jak multichampion ;)
[/quote]

Don Diego flavago ma inter imulti:razz:zapraszam na jego stronke:razz:

[quote name='Ka-Vanga']do 9 miesiaca jest klasa szczeniat, a od 9 do 18 jest mlodziez ;)[/quote]

zgadza się:razz:

[quote name='Helga&Ares'][URL]http://images30.fotosik.pl/231/e28ccc38a9cb0efb.jpg[/URL]
super Wam wychodzi :crazyeye::multi:[/quote]

staramy się:razz:

Posted

[quote name='malawaszka']a z fotami się staracie? :mad::evil_lol:[/quote]
ostanio nie:oops::shake::oops:,ale jak Gass będzie zrobiona to i chętniej będę ją focić:diabloti:

DOBRANOC
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/288/f4448b79444846bd.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='gassira']nawet Supronka nas pochwaliła:razz:[/quote]

to super, ale ona nie widziala waszych poczatkow, wiec nie wie jaki postep zrobilyscie ;)

[quote name='gassira']Don Diego flavago ma inter imulti:razz:zapraszam na jego stronke:razz:[/quote]

kochana, nie obchodzi mnie co ma ktos na stronce powypisywane, ja zapraszam na strone fci, albo po prostu na strone naszego zwiazku i tam prosze znajdz mi taki tytul

oficjalnie go nie ma i juz, owszem niektorzy go uzywaja, ale tak naprawde oznacza to, ze pies ma kilka championatow - ile?????? nie wiem - jedni mowia, ze uzywaja od 3, inni ze od 5, a jeszcze inni ze od 7 ;). Zetknelam sie tez z czyms takim, ze jak pies ma duzo championatow to w katalogu po prostu pisza multichampion i tyle (haha leniwcy :evil_lol:)

Posted

[quote name='Ka-Vanga'] no i generalnie nie ma takiego tytulu jak multichampion ;)[/quote]

[quote name='Ka-Vanga']...kochana, nie obchodzi mnie co ma ktos na stronce powypisywane, ja zapraszam na strone fci, albo po prostu na strone naszego zwiazku i tam prosze znajdz mi taki tytul

oficjalnie go nie ma i juz, owszem niektorzy go uzywaja, ale tak naprawde oznacza to, ze pies ma kilka championatow - ile?????? nie wiem - jedni mowia, ze uzywaja od 3, inni ze od 5, a jeszcze inni ze od 7 ;). Zetknelam sie tez z czyms takim, ze jak pies ma duzo championatow to w katalogu po prostu pisza multichampion i tyle (haha leniwcy :evil_lol:)[/quote]
No właśnie Ola masz rację, bo ten tytuł nie istnieje oficjalnie. Ale można go użyć na stronce, jak ma się kilka championatów.;) - sama przyznasz, że jakby taki tytuł był uznawany, to bardzo ładnie dźwięczy w uszkach:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']to super, ale ona nie widziala waszych poczatkow, wiec nie wie jaki postep zrobilyscie ;)

kochana, nie obchodzi mnie co ma ktos na stronce powypisywane, ja zapraszam na strone fci, albo po prostu na strone naszego zwiazku i tam prosze znajdz mi taki tytul

oficjalnie go nie ma i juz, owszem niektorzy go uzywaja, ale tak naprawde oznacza to, ze pies ma kilka championatow - ile?????? nie wiem - jedni mowia, ze uzywaja od 3, inni ze od 5, a jeszcze inni ze od 7 ;). Zetknelam sie tez z czyms takim, ze jak pies ma duzo championatow to w katalogu po prostu pisza multichampion i tyle (haha leniwcy :evil_lol:)[/quote]

a mnie obchodzi,bo jest to prawdopodobnie najbardziej utytułowany sznaucer średni czarny i nawet jeśli ten tytuł jest nieoficjalny to z zadartym nosem można było go wpisać.;)

[quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Jakie fajne to coś:D[/COLOR]
[COLOR=blue]To jest sama nie wiem co czy jakaś kwitnąca trawa:D[/COLOR]
[/quote]

ja też nie wiem:evil_lol:

[quote name='Doginka']No właśnie Ola masz rację, bo ten tytuł nie istnieje oficjalnie. Ale można go użyć na stronce, jak ma się kilka championatów.;) - sama przyznasz, że jakby taki tytuł był uznawany, to bardzo ładnie dźwięczy w uszkach:diabloti::loveu:[/quote]

ja uważam,że powinien!!!i
[quote name='deer_1987']nie ma? :([/quote]

jest tylko jedna fotka dla wszystkich,nie mam czasu na dogo,a tym bardziej na obrabianiei wstawianie fot:shake:

Posted

[quote name='gassira']ostanio nie:oops::shake::oops:,ale jak Gass będzie zrobiona to i chętniej będę ją focić:diabloti:
DOBRANOC
[/quote]
oo to też jest fakt, zapuszczonego łosia też mi się focić nigdy nie chce

Posted

[quote name='gassira']a mnie obchodzi,bo jest to prawdopodobnie najbardziej utytułowany sznaucer średni czarny i nawet jeśli ten tytuł jest nieoficjalny to z zadartym nosem można było go wpisać.;)[/quote]
ale my sie chyba nie zrozumialysmy - dla mnie moze sobie pisac cokolwiek - nie mowie, ze to zle - mowie, ze takiego tytulu nie ma i juz - chociazby byl to najbardziej utytulowany pies swiata

Posted

[quote name='eria']oo to też jest fakt, zapuszczonego łosia też mi się focić nigdy nie chce[/quote]

przynajmniej Ty mnie rozumiesz:multi:

[quote name='Ka-Vanga']ale my sie chyba nie zrozumialysmy - dla mnie moze sobie pisac cokolwiek - nie mowie, ze to zle - mowie, ze takiego tytulu nie ma i juz - chociazby byl to najbardziej utytulowany pies swiata[/quote]

ja zrozumiałam Cię doskonale;),chyba że ja mam coś wyjaśnić?:eviltong:

Posted

[quote name='gassira']ja zrozumiałam Cię doskonale;),chyba że ja mam coś wyjaśnić?:eviltong:[/quote]

bo myslalam, ze zrozumialas ze ja mam cos przeciw, ze oni maja to na stronie (a ja zupelnie nie mam nic przeciwko), tylko mowilam, ze takiego tylulu nie ma ;)

Posted

[quote name='Ka-Vanga']bo myslalam, ze zrozumialas ze ja mam cos przeciw, ze oni maja to na stronie (a ja zupelnie nie mam nic przeciwko), tylko mowilam, ze takiego tylulu nie ma ;)[/quote]

co Ty się tak tłumaczysz przecież zrozumiałam za pierwszym razem.:eviltong:

Posted

[quote name='gassira']co Ty się tak tłumaczysz przecież zrozumiałam za pierwszym razem.:eviltong:[/quote]
bo jest mi smutno, ledwo zyje, mam temp, zbiera mi sie na wymioty i w ogole jest mi zle ...

Posted

Hej Gasski :loveu:

Piękne zdjecie :cool3: Zawsze w Twoich fotkach zadziwiały mnie kolory - takie mocne i nasycone. To można jakoś w aparacie ustawić, czy w programie graficznym?

;)