Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka'][B][SIZE=4]Ewa pozwoliłam sobie poprawić Twoją fotkę - było tak...:razz:[/SIZE][/B]
[U][url]http://images33.fotosik.pl/229/f0a56fb251f7720a.jpg[/url][/U]

[B][SIZE=4]A jest tak..;)[/SIZE][/B]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/179/667ba2f9859a8894.jpg[/IMG][/URL]

[B][SIZE=4]Cholerka, chyba jednak ją zepsułam:oops::evil_lol:[/SIZE][/B][/quote]

dziękuję:multi:Gass jest bardziej widoczna:loveu:

[quote name='Doginka']Ewa, czym robiłaś te foty? Są super:crazyeye::loveu::crazyeye:[/quote]

jak to czym:diabloti:tym co zwykle:cool3:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']A myślałam, że nowym cackiem:razz:[/quote]

z nowego wyszło wielkie gooooooooooo:angryy:...fotki w ruchu może i nie rozmazane,ale kolorystyka kiepska bo albo za ciemne albo za jasne:mad:miałam problem z ustawieniami:roll:jeszcze inne psiaki w miare,ale Gass wyszła brzydko..:roll:

Poćwicze na działeczce i może się naucze;)dopiero wtedy zaczne się chwalić:diabloti:

Posted

cześć! Witam w bardzo dobrym nastroju :loveu::multi: obejrzałam zaległe foteczki, prześliczna jest ta długowłosa akita:loveu::loveu: Ale oczywiście nie śliczniejsza od sznupa:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='eria']cześć! Witam w bardzo dobrym nastroju :loveu::multi: obejrzałam zaległe foteczki, prześliczna jest ta długowłosa akita:loveu::loveu: [B]Ale oczywiście nie śliczniejsza od sznupa[/B]:diabloti::loveu:[/quote]
nooooo wybronilas sie - bo juz chcialam na Ciebie krzyczec :evil_lol:

Posted

dziewczyny Nikusiowe - jaką macie średnice obiektywu?
czy Nikoś ma tak,że jak poustawiasz sobie wszystko i wciśniesz do połowy spust to pokazuje już obraz z efektami? Czy dopiero po zrobieniu zdjęcia można zobaczyć?
no i czy ma ruchomy panel LCD?

strasznie kocham canony i pomimo,że w recenzjach gorzej wypada równoległy model od Nikosia d80 to się poważnie nad niem zastanawiam.
aparacik będę kupować w połowie czerwca więc jest jeszcze czas na zastanowienie. Możecie coś poradzić???

Posted

[quote name='Od-Nowa']dziewczyny Nikusiowe - jaką macie średnice obiektywu?
czy Nikoś ma tak,że jak poustawiasz sobie wszystko i wciśniesz do połowy spust to pokazuje już obraz z efektami? Czy dopiero po zrobieniu zdjęcia można zobaczyć?

strasznie kocham canony i pomimo,że w recenzjach gorzej wypada równoległy model od Nikosia d80 to się poważnie nad niem zastanawiam.
aparacik będę kupować w połowie czerwca więc jest jeszcze czas na zastanowienie. Możecie coś poradzić???[/QUOTE]

D80 nie ma ani ruchomego panela LCD, ani podglądu na żywo (bo chyba o to Ci chodzi).

Jeśli masz sentyment do Canona to bierz Canona. Równoległe modele są naprawdę porównywalne ;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']...dziewczyny Nikusiowe - jaką macie średnice obiektywu?
[/quote]
Nikon D80 nie ma podglądu rzeczywistego:shake: - efekty można zobaczyć już po zrobieniu fotki;)
Ja mam obiektyw 18-200VR i jestem zadowolona:p

Posted

[quote name='Ka-Vanga']BRY KOCHANE :loveu: - o nowe fotki sie dopraszam :cool3: :evil_lol:[/quote]
[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/salut.gif[/IMG] - a fotek na 100% nie zabraknie w poniedziałek - i będą kolorowe:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Mi dzisiaj też kiepskie foty wyszły:angryy: - im dłużej mam Nikosia, tym gorsze robię foty:angryy::angryy::angryy:[/quote]

ja to się biorę za czytanie o tych wszystkich ustawieniach:roll:

[quote name='eria']cześć! Witam w bardzo dobrym nastroju :loveu::multi: obejrzałam zaległe foteczki, prześliczna jest ta długowłosa akita:loveu::loveu: Ale oczywiście nie śliczniejsza od sznupa:diabloti::loveu:[/quote]

a czemu taki superaśny nastrój???coś z dzielnicowym?:evil_lol:

[quote name='Ka-Vanga']nooooo wybronilas sie - bo juz chcialam na Ciebie krzyczec :evil_lol:[/quote]

:diabloti:

[quote name='Od-Nowa']dziewczyny Nikusiowe - jaką macie średnice obiektywu?

aparacik będę kupować w połowie czerwca więc jest jeszcze czas na zastanowienie. Możecie coś poradzić???[/quote]

[quote name='Justa']D80 nie ma ani ruchomego panela LCD, ani podglądu na żywo (bo chyba o to Ci chodzi).

Jeśli masz sentyment do Canona to bierz Canona. Równoległe modele są naprawdę porównywalne ;)[/quote]

zgadzam się;)

Posted

[quote name='Doginka']Nikon D80 nie ma podglądu rzeczywistego:shake: - efekty można zobaczyć już po zrobieniu fotki;)
Ja mam obiektyw 18-200VR i jestem zadowolona:p[/quote]

a ja bym chciała inny obiektyw,ale ten też jest superowy:razz:

[quote name='Ka-Vanga']BRY KOCHANE :loveu: - o nowe fotki sie dopraszam :cool3: :evil_lol:[/quote]

nie ma:eviltong:

[quote name='Doginka'][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/salut.gif[/IMG] - a fotek na 100% nie zabraknie w poniedziałek - i będą kolorowe:diabloti:[/quote]

no właśnie w poniedziałek będą:evil_lol:

Posted

[quote name='gassira']z nowego wyszło wielkie gooooooooooo:angryy:...fotki w ruchu może i nie rozmazane,ale kolorystyka kiepska bo albo za ciemne albo za jasne:mad:miałam problem z ustawieniami:roll:jeszcze inne psiaki w miare,ale Gass wyszła brzydko..:roll:

Poćwicze na działeczce i może się naucze;)dopiero wtedy zaczne się chwalić:diabloti:[/quote]

no ale pochwal się co za cudo zakupiłaś :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']no ale pochwal się co za cudo zakupiłaś :loveu:[/quote]

nie kupiłam tylko dostałam od kochanego tatuśka...pod pretekstem,że kupił mi moje ukochane ptasie mleczko:evil_lol:ale było moje zdziwienie jak zobaczyłam tam 50mm 1,8-może nic specjalnego ale radość była ogromna:multi:

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Śliczna fotka:loveu:[/COLOR][/quote]

:multi::loveu::multi:

[quote name='Helga&Ares'][URL]http://images31.fotosik.pl/230/d4d9e47ae8bb1902.jpg[/URL]

ona ma taką brązową brodencję?;)[/quote]

naszczęście nie:shake:ale jak ma bródną i jest tak masakryczne słońce jak dziś to tak jej wychodzi:eviltong:

Posted

[quote name='Helga&Ares']myślalam, że kombinowałaś w szopie z kontrastem:eviltong:[/quote]

ostatnio jestem leniwa i wstawiam foty nie liźnięte PS:shake:;)

Posted

[quote name='gassira']

naszczęście nie:shake:ale jak ma bródną i jest tak masakryczne słońce jak dziś to tak jej wychodzi:eviltong:[/quote]

myślalam, że kombinowałaś w szopie z kontrastem:eviltong: