Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']no dobrze że chociaż tej nadrzewnej fotki kolorów nie pozbawiłaś,o kwiatach nie wspominając :evil_lol::multi::multi::loveu::loveu:
Nadrzewna jest śliczna! ooo a ja też mam kwiatuszkowe fotki[/quote]

jak mam kaprys to jest jest kolorowo:diabloti:

[quote name='ewelinabuck'][B]sliczne i te starocie i kwiateczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/quote]

:razz:

[quote name='deer_1987']O fotka na dobranoc!!

A teraz chce na dzien dobry :D[/quote]

nie mam:shake:

[quote name='ewka i haker']ale fajne zdjecie na dzrewie i kwiatki:loveu:
szkoda ze tylko dwa a kolorze[/quote]

więcej nic nie będzie:shake:b&w wstawione tylko po to ,żeby coś było a później fota wylądowała w koszu!!!!a wy i tak marudzicie:roll:
[quote name='Olusia']Dzień dobry :p[/quote]

witam cieplutko:loveu:

[quote name='malawaszka']:shake:no nie mogę!!! dopiero kupiła Nikusia i juz pozwala mu się zakurzyć :placz:[/quote]

no właśnie czasu nie mam i to dlatego:roll:a z miłą chęcią bym sobie poćwiczyła:roll:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Ewa rób foty - takie ładne słoneczko świeci:loveu:[/quote]

jak bym miała czas wyjść na spacer to bym porobiła...ale nie mam:shake:

Posted

[quote name='gassira']jak bym miała czas wyjść na spacer to bym porobiła...ale nie mam:shake:[/quote]
Ja Cię rozumiem - ja też jeszcze ok. 2 dni na nic nie mam czasu:cool3: - robię te cholerne zestawienia:roll: - to pa, muszę zaszyć się w papiórki:razz:

Posted

dobra macie,przed chwilką zrobione;)w kolorze,może marna kompozycja z tymi kablami,ale pies śpi tam gdzie śpi:eviltong:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/217/79eb828e442aa56d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='deer_1987']Ma dziwny wzrok :P[/quote]

chyba najcudowniejszy:diabloti:

[quote name='eria']Ma Wzrok Typowy Dla Rasy !!![/quote]

dokładnie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja uwielbiam ten wzrok:loveu:

Posted

[url]http://images31.fotosik.pl/216/3051f53435c2bda9.jpg[/url] małpa czy kot? :evil_lol:
cudne kwiatuszki :loveu: jak cudnie śpi :)
no dobrzę, to poczekamy :eviltong:

Posted

[quote name='chester07'][URL]http://images31.fotosik.pl/216/3051f53435c2bda9.jpg[/URL] małpa czy kot? :evil_lol:[/quote]

Kot, kot, na pewno kot :p Nie wiem jak Wasze sznupy małe i duże mają rozwiniętą umiejętność zabawy łapkami, ale wszystkie które widziałam, ze potrafią łapać, robiły to bardzo po kociemu :loveu: Widocznie łażenie po drzewach też podpatrzyły u kotów ;)
Z takim kocim wdziękiem ona się wspina :loveu:

Posted

[quote name='tangerine74']Nie wiem jak Wasze sznupy małe i duże mają rozwiniętą umiejętność zabawy łapkami, ale wszystkie które widziałam, ze potrafią łapać, robiły to bardzo po kociemu :loveu: Widocznie łażenie po drzewach też podpatrzyły u kotów ;)[/QUOTE]

Samba też posługuje się łapkami bardzo po kociemu, więc coś w tym musi być.. kotopies:diabloti: na drzewa też się wspina... jak jest trochę skośne drzewo to nie raz udalo jej sie wspiąć na jakiś metr, po czym zeskakiwała:lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Ma dziwny wzrok :P[/QUOTE]
też byś miała dziwny jakbyś zobaczyła zakurzonego Nikona:diabloti:
[quote name='eria']Ma Wzrok Typowy Dla Rasy !!![/QUOTE]
racja!:cool1:

Posted

[quote name='ewelinabuck']zapraszam na fotki do mnie....:diabloti:[/quote]

śliczne:loveu:

[quote name='Olusia'][URL]http://images33.fotosik.pl/217/79eb828e442aa56d.jpg[/URL]
Jakie zawadiackie spojrzenie. :cool3::loveu:[/quote]

:razz:

[quote name='deer_1987']Nie znam rasy :( przepraszam :([/quote]

nie ma za co:loveu:;)

[quote name='ewka i haker']jakie piekne spojrzenie prawdziwego sznaucera:loveu:[/quote]

i jak tu ich nie kochać:diabloti:

[quote name='chester07'][URL]http://images31.fotosik.pl/216/3051f53435c2bda9.jpg[/URL] małpa czy kot? :evil_lol:
cudne kwiatuszki :loveu: jak cudnie śpi :)
no dobrzę, to poczekamy :eviltong:[/quote]

kotek 100%:diabloti:

Posted

[quote name='tangerine74']Kot, kot, na pewno kot :p Nie wiem jak Wasze sznupy małe i duże mają rozwiniętą umiejętność zabawy łapkami, ale wszystkie które widziałam, ze potrafią łapać, robiły to bardzo po kociemu :loveu: Widocznie łażenie po drzewach też podpatrzyły u kotów ;)
Z takim kocim wdziękiem ona się wspina :loveu:[/quote]

błahahha...ja zawsze się śmiałam, że w sznupie jest więcej z kota niż z psa i czasem przy charakterku też to wychodzi:diabloti:

[quote name='jamnicze']Bardzo lubię czarno-białe zdjęcia [URL]http://images26.fotosik.pl/195/c1a456470977bc50.jpg[/URL] :)[/quote]

ja też:loveu::loveu::loveu:i Ciebie za to też uwielbiam:loveu:bo wszyscy mnie opiep...za b&w:diabloti:
[quote name='LeCoyotte']Samba też posługuje się łapkami bardzo po kociemu, więc coś w tym musi być.. kotopies:diabloti: na drzewa też się wspina... jak jest trochę skośne drzewo to nie raz udalo jej sie wspiąć na jakiś metr, po czym zeskakiwała:lol:[/quote]

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='LeCoyotte']też byś miała dziwny jakbyś zobaczyła zakurzonego Nikona:diabloti:
[/quote]

błahahahaha...to się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na regale mam bardzo starą figurke kolekcjonerską konia(skórzaną) no i mój mały bystrzacha po 10 miesiącach pobytu u nas dostrzegł tego największego wroga:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:co to się działo:roll:warkot,szczek,oznaki "mamo nie podchodz,ja Cię obronię"myślałam że pękne ze śmiechu:evil_lol:Później bliskie spotkanie trzeciego stopnia,coś w stylu tańca godowego i zabawa jak nigdy(w stylu kocim obowiązkowo):evil_lol: