Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olusia']Ja na fotosiku oglądnęłam :evil_lol: Wszystkie super wg mnie :loveu:[/quote]

[quote name='magda_drakkar']Nie widzę fotecek:placz: Jak na złość:angryy:[/quote]

[quote name='Od-Nowa']Dobrze,że Olusia zacytowała to zobaczyłam chociaż jedną :multi:
nie kolor jest najważniejszy w końcu czarno-białe są ideałem ;)
ważne jest "to coś", a to jest :loveu:[/quote]

[quote name='Justa']Ja pomogę w miarę możliwości, ale muszę zobaczyć co robisz źle żeby cokolwiek poradzić :p
Także nie wygłupiaj się tylko wklejaj spowrotem !

Ty byś chciała wszystko od razu, a to nie ejst takie łatwe jak mogłoby się wydawać ;)[/quote]

[quote name='eria']Olusia,padam do stóp:evil_lol:,żeś tą jedną fotę zacytowała !!! :loveu::loveu: i nie wiem czemu Gass usunęła :shake::shake:

edit. Wyszperałam Cię na fotosiku !!!! jak te zdjęcia są złe to ja już moich do galerii nawet nie wstawiam bo wstyd.[/quote]

[quote name='Olusia']Ja też właśnie nie wiem czemu usunęła. :shake:[/quote]

[quote name='Justa']Widziałam fotki - chyba zgłupiałaś ! Są naprawdę fajne jak na pierwszy raz ! :multi:[/quote]

Jesteście wszystkie kochane,ale ja je oceniam przez to jak wyglądają przed zmniejszeniem:oops:jest duża różnica:oops::roll:wiem że jeszcze dużo nauki przede mną i kiedyś jak spojrze na te fotki to sama z siebie będę się śmiała...bo już niedługo zajebioszcze będą:evil_lol:;)to wszystko przez fotosik;):evil_lol:teraz muszę wyjść.ale może wieczorem jedną wstawie z wielkim bólem serca;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']też widziałam już inne na fotosiku! świetne są! no i ta w skoku :loveu:
wstawiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

za sprytne jesteście:evil_lol:pełen podziw:cool3:

zmieniam nick na fotosiku:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulinaaa']Gass to może nie zmiejszaj zdjęc fotosikiem, a jakimś programem plus dodatkowo delikatnie wyostrzaj ;) Zdjęcia się nie powinny psuc...[/quote]

Twoja propozycja jest bardzo ciekawa....jeszcze żeby mi się chciało:evil_lol:;):eviltong:

Posted

[quote name='gassira']Twoja propozycja jest bardzo ciekawa....jeszcze żeby mi się chciało:evil_lol:;):eviltong:[/quote]

Ano widzisz - masz gorsze zdjęcia przez swoje lenistwo :evil_lol: ;)
Trzeba się postarac dla dobra sztuki !

Posted

[quote name='gassira']Twoja propozycja jest bardzo ciekawa....jeszcze żeby mi się chciało:evil_lol:;):eviltong:[/QUOTE]

Pytanie czy stawiasz na ilość czy jakość ;)
Ja wszystkie zdjęcia obrabiam PS-em ;)

Posted

[quote name='Paulinaaa']Gass to może nie zmiejszaj zdjęc fotosikiem, a jakimś programem plus dodatkowo delikatnie wyostrzaj ;) Zdjęcia się nie powinny psuc...[/QUOTE]

założyłem kiedyś konto na fotosiku, ale wsyztskie zdjęcia były dodatkowo zmiejszane i mocno kompresowane mimo, że spełaniły 'wymagania' serwisu.. więc zrezygnowałem, bo jakość tragiczna:shake:

ja obrabiam w Raw therapee i w Gimpie, a wyostrzam i zapisuje w Irfanview z wtyczkami do PSa;)

Posted

[quote name='gassira']ale to jak wrócę z Katowic...najważniejsze żebyście mocno trzymały kciuki w sobote o 11:cool3:;)[/quote]
Masz to jak w banku- trzymać będę już od rana:bigok: i masz wrócić z tym [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_5.gif[/IMG] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG]

No i cieszkam się że wreszcie masz sprzęcik do focenia:multi:
A ta zacytowana fota jest całkiem fajna :loveu:

No i jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJ....;)

Posted

Ewciu po pierwsze najlepszego urodzinowego!!!
:new-bday::tort:

Po drugie za fotki :klacz: - są moim skromnym zdaniem bardzo fajne, a nie od razu da się być zawodowcem. Masz rękę i oko do fot więc jak się podszkolisz to będziesz wymiatać :cool3:

Po trzecie - zazdraszczam sprzętu :oops:

Po czwarte - do zobaczenia w sobotę :multi:

Posted

[quote name='Justa']Pytanie czy stawiasz na ilość czy jakość ;)
Ja wszystkie zdjęcia obrabiam PS-em ;)[/quote]

ja też zawsze obramiam troszke,ale jutro już jade do Katowic na wystawe i nie bardzo mam czas na to:shake:

[quote name='deer_1987']bedziemy trzymac!!![/quote]

[quote name='Olusia']:kciuki::kciuki:[/quote]

:multi:

[quote name='LeCoyotte']założyłem kiedyś konto na fotosiku, ale wsyztskie zdjęcia były dodatkowo zmiejszane i mocno kompresowane mimo, że spełaniły 'wymagania' serwisu.. więc zrezygnowałem, bo jakość tragiczna:shake:

ja obrabiam w Raw therapee i w Gimpie, a wyostrzam i zapisuje w Irfanview z wtyczkami do PSa;)[/quote]

No właśnie!!!!!Musze zmienić program:evil_lol:

[quote name='Doginka']Masz to jak w banku- trzymać będę już od rana:bigok: i masz wrócić z tym [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_5.gif[/IMG] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG]

No i cieszkam się że wreszcie masz sprzęcik do focenia:multi:
A ta zacytowana fota jest całkiem fajna :loveu:

No i jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJ....;)[/quote]

dziękuję kochana:loveu:fota może być mam kilka znośnych,ale ta pogorszona jakość:shake:

[quote name='magda_drakkar']Będziemy trzymać!:loveu: Tu już w młódzieży będziecie, tak?:cool3:[/quote]

młodzież,pierwsza nasza wystawa...no ale relacja dopiero w poniedziałek;)

[quote name='weszka']Ewciu po pierwsze najlepszego urodzinowego!!!
:new-bday::tort:

Po drugie za fotki :klacz: - są moim skromnym zdaniem bardzo fajne, a nie od razu da się być zawodowcem. Masz rękę i oko do fot więc jak się podszkolisz to będziesz wymiatać :cool3:

Po trzecie - zazdraszczam sprzętu :oops:

Po czwarte - do zobaczenia w sobotę :multi:[/quote]

wiem...ćwicz,ćwicz,ćwicz....a potem będą piękne fotki;)(oby:evil_lol:)

też już nie moge się doczekać spotkania:multi:mam nadzieje,że z szyjką lepiej;)

Posted

Czuje sie pominieta :p Zdjec nie zdazylam zobaczyc :-( a szkoda... i nie martw sie bo ja na poczatku nic nie kapowalam, raz za ciemne raz za jasne fotki itd. ;)

Posted

Julix zdjęcia można chytrze zobaczyć na fotosiku ;)

Gasski - mówię już dobranoc, spakujcie wszystko co trzeba i do soboty :) Moja szyja lepiej więc jakoś dam radę :)

Posted

[quote name='Julix']Czuje sie pominieta :p Zdjec nie zdazylam zobaczyc :-( a szkoda... i nie martw sie bo ja na poczatku nic nie kapowalam, raz za ciemne raz za jasne fotki itd. ;)[/quote]

ojjjjjjjj...po jak napisałaś to ja pewnie odpisywałam i to dlatego:oops:
usprawiedliwiam się,bo dziś miałam w rękach aparacisz 2 godzinki właściwie pierwszy raz w życiu:oops::evil_lol:

[quote name='weszka']Julix zdjęcia można chytrze zobaczyć na fotosiku ;)

Gasski - mówię już dobranoc, spakujcie wszystko co trzeba i do soboty :) Moja szyja lepiej więc jakoś dam radę :)[/quote]

Ty wredna babo...następna co gada o fotkach których nie ma:mad::diabloti::evil_lol:

do zobaczonka o 9.00:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']wariatko wcale te zdjęcia nie są złe :mad::evil_lol:[/quote]

zle może nie...tragiczne:evil_lol:;)ale lepsze nie będą jeszcze przez jakiś czas...pewnie dłuższy:evil_lol:

ale obiecuje że cosik będę wstawiać,bo mnie opóścicie inaczej:shake::eviltong:

Posted

[quote name='Julix']Hmm.... weszlam sprytnie jak mi podpowiedzialas waszko ale.... albo ja nie widze, albo juz ich nie ma :P
Gass gadaj :D[/quote]

znów tak napisałaś,że prawie Cię nie zauważyłam:evil_lol:

są....już taka nie jestem;)wredna baba;)