ariss Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Olusia']Ja na fotosiku oglądnęłam :evil_lol: Wszystkie super wg mnie :loveu:[/quote] [quote name='magda_drakkar']Nie widzę fotecek:placz: Jak na złość:angryy:[/quote] [quote name='Od-Nowa']Dobrze,że Olusia zacytowała to zobaczyłam chociaż jedną :multi: nie kolor jest najważniejszy w końcu czarno-białe są ideałem ;) ważne jest "to coś", a to jest :loveu:[/quote] [quote name='Justa']Ja pomogę w miarę możliwości, ale muszę zobaczyć co robisz źle żeby cokolwiek poradzić :p Także nie wygłupiaj się tylko wklejaj spowrotem ! Ty byś chciała wszystko od razu, a to nie ejst takie łatwe jak mogłoby się wydawać ;)[/quote] [quote name='eria']Olusia,padam do stóp:evil_lol:,żeś tą jedną fotę zacytowała !!! :loveu::loveu: i nie wiem czemu Gass usunęła :shake::shake: edit. Wyszperałam Cię na fotosiku !!!! jak te zdjęcia są złe to ja już moich do galerii nawet nie wstawiam bo wstyd.[/quote] [quote name='Olusia']Ja też właśnie nie wiem czemu usunęła. :shake:[/quote] [quote name='Justa']Widziałam fotki - chyba zgłupiałaś ! Są naprawdę fajne jak na pierwszy raz ! :multi:[/quote] Jesteście wszystkie kochane,ale ja je oceniam przez to jak wyglądają przed zmniejszeniem:oops:jest duża różnica:oops::roll:wiem że jeszcze dużo nauki przede mną i kiedyś jak spojrze na te fotki to sama z siebie będę się śmiała...bo już niedługo zajebioszcze będą:evil_lol:;)to wszystko przez fotosik;):evil_lol:teraz muszę wyjść.ale może wieczorem jedną wstawie z wielkim bólem serca;) Quote
Od-Nowa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 też widziałam już inne na fotosiku! świetne są! no i ta w skoku :loveu: wstawiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ariss Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Od-Nowa']też widziałam już inne na fotosiku! świetne są! no i ta w skoku :loveu: wstawiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] za sprytne jesteście:evil_lol:pełen podziw:cool3: zmieniam nick na fotosiku:evil_lol: Quote
Paulina. Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Gass to może nie zmiejszaj zdjęc fotosikiem, a jakimś programem plus dodatkowo delikatnie wyostrzaj ;) Zdjęcia się nie powinny psuc... Quote
ariss Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Paulinaaa']Gass to może nie zmiejszaj zdjęc fotosikiem, a jakimś programem plus dodatkowo delikatnie wyostrzaj ;) Zdjęcia się nie powinny psuc...[/quote] Twoja propozycja jest bardzo ciekawa....jeszcze żeby mi się chciało:evil_lol:;):eviltong: Quote
Paulina. Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='gassira']Twoja propozycja jest bardzo ciekawa....jeszcze żeby mi się chciało:evil_lol:;):eviltong:[/quote] Ano widzisz - masz gorsze zdjęcia przez swoje lenistwo :evil_lol: ;) Trzeba się postarac dla dobra sztuki ! Quote
Olusia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Polecam Photofiltre. ;) Bardzo łatwy program w obsłudze, ma dosyć dużo funkcji. Sama w nim obrabiam zdjecia. :) Quote
ariss Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 ale to jak wrócę z Katowic...najważniejsze żebyście mocno trzymały kciuki w sobote o 11:cool3:;) Quote
Justa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='gassira']Twoja propozycja jest bardzo ciekawa....jeszcze żeby mi się chciało:evil_lol:;):eviltong:[/QUOTE] Pytanie czy stawiasz na ilość czy jakość ;) Ja wszystkie zdjęcia obrabiam PS-em ;) Quote
LeCoyotte Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Paulinaaa']Gass to może nie zmiejszaj zdjęc fotosikiem, a jakimś programem plus dodatkowo delikatnie wyostrzaj ;) Zdjęcia się nie powinny psuc...[/QUOTE] założyłem kiedyś konto na fotosiku, ale wsyztskie zdjęcia były dodatkowo zmiejszane i mocno kompresowane mimo, że spełaniły 'wymagania' serwisu.. więc zrezygnowałem, bo jakość tragiczna:shake: ja obrabiam w Raw therapee i w Gimpie, a wyostrzam i zapisuje w Irfanview z wtyczkami do PSa;) Quote
Doginka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='gassira']ale to jak wrócę z Katowic...najważniejsze żebyście mocno trzymały kciuki w sobote o 11:cool3:;)[/quote] Masz to jak w banku- trzymać będę już od rana:bigok: i masz wrócić z tym [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_5.gif[/IMG] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG] No i cieszkam się że wreszcie masz sprzęcik do focenia:multi: A ta zacytowana fota jest całkiem fajna :loveu: No i jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJ....;) Quote
Magot Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Będziemy trzymać!:loveu: Tu już w młódzieży będziecie, tak?:cool3: Quote
weszka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ewciu po pierwsze najlepszego urodzinowego!!! :new-bday::tort: Po drugie za fotki :klacz: - są moim skromnym zdaniem bardzo fajne, a nie od razu da się być zawodowcem. Masz rękę i oko do fot więc jak się podszkolisz to będziesz wymiatać :cool3: Po trzecie - zazdraszczam sprzętu :oops: Po czwarte - do zobaczenia w sobotę :multi: Quote
ariss Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Justa']Pytanie czy stawiasz na ilość czy jakość ;) Ja wszystkie zdjęcia obrabiam PS-em ;)[/quote] ja też zawsze obramiam troszke,ale jutro już jade do Katowic na wystawe i nie bardzo mam czas na to:shake: [quote name='deer_1987']bedziemy trzymac!!![/quote] [quote name='Olusia']:kciuki::kciuki:[/quote] :multi: [quote name='LeCoyotte']założyłem kiedyś konto na fotosiku, ale wsyztskie zdjęcia były dodatkowo zmiejszane i mocno kompresowane mimo, że spełaniły 'wymagania' serwisu.. więc zrezygnowałem, bo jakość tragiczna:shake: ja obrabiam w Raw therapee i w Gimpie, a wyostrzam i zapisuje w Irfanview z wtyczkami do PSa;)[/quote] No właśnie!!!!!Musze zmienić program:evil_lol: [quote name='Doginka']Masz to jak w banku- trzymać będę już od rana:bigok: i masz wrócić z tym [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_5.gif[/IMG] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG] No i cieszkam się że wreszcie masz sprzęcik do focenia:multi: A ta zacytowana fota jest całkiem fajna :loveu: No i jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJ....;)[/quote] dziękuję kochana:loveu:fota może być mam kilka znośnych,ale ta pogorszona jakość:shake: [quote name='magda_drakkar']Będziemy trzymać!:loveu: Tu już w młódzieży będziecie, tak?:cool3:[/quote] młodzież,pierwsza nasza wystawa...no ale relacja dopiero w poniedziałek;) [quote name='weszka']Ewciu po pierwsze najlepszego urodzinowego!!! :new-bday::tort: Po drugie za fotki :klacz: - są moim skromnym zdaniem bardzo fajne, a nie od razu da się być zawodowcem. Masz rękę i oko do fot więc jak się podszkolisz to będziesz wymiatać :cool3: Po trzecie - zazdraszczam sprzętu :oops: Po czwarte - do zobaczenia w sobotę :multi:[/quote] wiem...ćwicz,ćwicz,ćwicz....a potem będą piękne fotki;)(oby:evil_lol:) też już nie moge się doczekać spotkania:multi:mam nadzieje,że z szyjką lepiej;) Quote
JIM Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Czuje sie pominieta :p Zdjec nie zdazylam zobaczyc :-( a szkoda... i nie martw sie bo ja na poczatku nic nie kapowalam, raz za ciemne raz za jasne fotki itd. ;) Quote
weszka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Julix zdjęcia można chytrze zobaczyć na fotosiku ;) Gasski - mówię już dobranoc, spakujcie wszystko co trzeba i do soboty :) Moja szyja lepiej więc jakoś dam radę :) Quote
ariss Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Julix']Czuje sie pominieta :p Zdjec nie zdazylam zobaczyc :-( a szkoda... i nie martw sie bo ja na poczatku nic nie kapowalam, raz za ciemne raz za jasne fotki itd. ;)[/quote] ojjjjjjjj...po jak napisałaś to ja pewnie odpisywałam i to dlatego:oops: usprawiedliwiam się,bo dziś miałam w rękach aparacisz 2 godzinki właściwie pierwszy raz w życiu:oops::evil_lol: [quote name='weszka']Julix zdjęcia można chytrze zobaczyć na fotosiku ;) Gasski - mówię już dobranoc, spakujcie wszystko co trzeba i do soboty :) Moja szyja lepiej więc jakoś dam radę :)[/quote] Ty wredna babo...następna co gada o fotkach których nie ma:mad::diabloti::evil_lol: do zobaczonka o 9.00:cool3: Quote
malawaszka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 wariatko wcale te zdjęcia nie są złe :mad::evil_lol: Quote
JIM Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Hmm.... weszlam sprytnie jak mi podpowiedzialas weszko ale.... albo ja nie widze, albo juz ich nie ma :P Gass gadaj :D Quote
ariss Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='malawaszka']wariatko wcale te zdjęcia nie są złe :mad::evil_lol:[/quote] zle może nie...tragiczne:evil_lol:;)ale lepsze nie będą jeszcze przez jakiś czas...pewnie dłuższy:evil_lol: ale obiecuje że cosik będę wstawiać,bo mnie opóścicie inaczej:shake::eviltong: Quote
ariss Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Julix']Hmm.... weszlam sprytnie jak mi podpowiedzialas waszko ale.... albo ja nie widze, albo juz ich nie ma :P Gass gadaj :D[/quote] znów tak napisałaś,że prawie Cię nie zauważyłam:evil_lol: są....już taka nie jestem;)wredna baba;) Quote
Recommended Posts