Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']Ciemno?
Niebo zachmurzone, ale światełko :loveu:[/quote]
U mnie jest ciemno i juz :eviltong:, choc teraz powoli robi sie coraz jasniej i jakies promyki zaczynaja przeswitywac :multi:.

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']a fotki gdzie????[/quote]

zgrywają się:cool3:ale jak będą bardzo marne to nie wstawiam:eviltong::evil_lol:

[quote name='Olusia'][CENTER][B]Wszystkiego Najlepszego Ewciu! :cool3:[/B][/CENTER]

[CENTER][B]:Rose::Rose:[/B][/CENTER]

[CENTER][B]:new-bday: [/B][/CENTER]
[/quote]

Dziękuje Oluś ślicznie:loveu:

Posted

No dobra wstawie coś,ale odrazu mówie,że są marnawe więc wyrozumiali bądzcie:lol:

nie będzie,bo mi po zmniejszeniu wyszły okropne:placz:

Posted

co Ty opowiadasz, całkiem dobre zdjęcia:cool3: no i Gass nie jest czarna plamą;) kolory może nie za dobre, ale miałaś auto wiec nie ma co się dziwić, dokształcisz się u Justy:eviltong:

edit
czemu usunęłaś?:(

Posted

[quote name='LeCoyotte']co Ty opowiadasz, całkiem dobre zdjęcia:cool3: no i Gass nie jest czarna plamą;) kolory może nie za dobre, ale miałaś auto wiec nie ma co się dziwić, dokształcisz się u Justy:eviltong:[/quote]

Ty też je zdążyłeś zobaczyć:angryy::shake:

właśnie chodzi o to,że na kompie te kolory mam zupełnie inne niż tu:roll:

ale fakt wszystko na auto:oops:ale zaczynam dziś już czytać troszkę,bo inaczej szkoda sprzętu:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulinaaa']Oj, nie żartuj ! Jak na pierwszy raz były świetne ![/quote]

kłamczuszka:evil_lol:

[quote name='Olusia'][URL]http://images30.fotosik.pl/184/a9e8c52998a3098a.jpg[/URL]
Cudowna :loveu: :loveu:[/quote]

ja tak szybko je wywaliłam:roll:jak wy je zdążyliście zobaczyć:crazyeye:

Posted

Dobrze,że Olusia zacytowała to zobaczyłam chociaż jedną :multi:
nie kolor jest najważniejszy w końcu czarno-białe są ideałem ;)
ważne jest "to coś", a to jest :loveu:

Posted

[quote name='LeCoyotte']co Ty opowiadasz, całkiem dobre zdjęcia:cool3: no i Gass nie jest czarna plamą;) kolory może nie za dobre, ale miałaś auto wiec nie ma co się dziwić, dokształcisz się u Justy:eviltong:

edit
czemu usunęłaś?:([/QUOTE]

Ja pomogę w miarę możliwości, ale muszę zobaczyć co robisz źle żeby cokolwiek poradzić :p
Także nie wygłupiaj się tylko wklejaj spowrotem !

Ty byś chciała wszystko od razu, a to nie ejst takie łatwe jak mogłoby się wydawać ;)

Posted

Olusia,padam do stóp:evil_lol:,żeś tą jedną fotę zacytowała !!! :loveu::loveu: i nie wiem czemu Gass usunęła :shake::shake:

edit. Wyszperałam Cię na fotosiku !!!! jak te zdjęcia są złe to ja już moich do galerii nawet nie wstawiam bo wstyd.