WinterGirl Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [LEFT][quote name='gassira']oj szkoda...ja akurat ostatnie dni marca spędzam w Katowicach na wystawie i z erią:cool3:ale początek kwietnia jest kuszący:cool3:(poza weekendem..legionowo nas czeka,o ile nie zapone zapisać Gass):evil_lol:[/quote][/LEFT] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS]oj na wystawie obowiazkowo bGirlka sie zjawi, bedziemy z eria WAM kibicować.. [SIZE=1](a w stolicy bedziemy 19 na koncercie i powrot do domku)[/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
ariss Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='bGirl'] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]oj na wystawie obowiazkowo bGirlka sie zjawi,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bedziemy z eria WAM kibicować..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1](a w stolicy bedziemy 19 na koncercie i powrot do domku)[/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] no to bardzo się cieszę:loveu:ale mam większego stresa,że więcej osób będzie nas oglądało..ja taka nie doświadczona w tym wystawianiu:roll: Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='gassira']no to bardzo się cieszę:loveu:ale mam większego stresa,że więcej osób będzie nas oglądało..ja taka nie doświadczona w tym wystawianiu:roll:[/quote] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS]tyle wsparcia bedziesz miec obok siebie, uszka do gory kofana a pozniej juz same przyjemnosci, bGirl i eria o to zadbaja... [/FONT][/CENTER] Quote
ariss Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='bGirl'] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]tyle wsparcia bedziesz miec obok siebie, uszka do gory kofana[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a pozniej juz same przyjemnosci, bGirl i eria o to zadbaja...[/FONT][/CENTER] [/quote] dziękuje kochane za wsparcie...na pewno się przyda:multi:...obym tylko konkurencje miała,bo samemu na ring wychodzić to tak kiepsko:roll::evil_lol: Quote
Olusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hej Gasski ;) Ile tu ostatnio dużo ładnych foteczek :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Junka']Cześć wszystkim :)[/quote] witanko;) [quote name='Olusia']Hej Gasski ;) Ile tu ostatnio dużo ładnych foteczek :loveu::loveu::loveu:[/quote] dużo bo dziś już nie będzie:shake:;) Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='gassira']dziękuje kochane za wsparcie...na pewno się przyda:multi:...obym tylko konkurencje miała,bo samemu na ring wychodzić to tak kiepsko:roll::evil_lol:[/quote] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS]nmzc dziekowac to sama przyjemnosc bedzie...[/FONT][/CENTER] Quote
ariss Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='bGirl'] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]nmzc dziekowac to sama przyjemnosc bedzie...[/FONT][/CENTER] [/quote] pewnie,że jest!!!! Jak się ma takie osóbki ja Wy,to nawet przegrna nie smakuje goszko,a wygrana jeszcze bardziej cieszy;):loveu: Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='gassira']pewnie,że jest!!!! Jak się ma takie osóbki ja Wy,to nawet przegrna nie smakuje goszko,a wygrana jeszcze bardziej cieszy;):loveu:[/quote] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS]ja juz czekam na nasz wspolny spacerek :multi:[/FONT][/CENTER] Quote
Doginka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='gassira']tylko nie zapomnij trzymać jutro za mnie kciuków...tak od 14 do 21...wiem,że o dużo proszę;):oops:[/quote] Trzymałam:bigok: i co wynikło z tego trzymania??????:razz: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 czy Ty moja droga miałaś egzamin jakis czy cóś???? :cool3: Quote
ariss Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Doginka']Trzymałam:bigok: i co wynikło z tego trzymania??????:razz:[/quote] [quote name='malawaszka']czy Ty moja droga miałaś egzamin jakis czy cóś???? :cool3:[/quote] Kochane,ale masakra...Byłam na uczelni na 14,a na egzamin wpóścili nas dopiero o 17-20...myślałam,że wyjdę z siebie:mad:Do tego był tak trudny,że nie wiem co to będzie:roll: Oby Wasze kciuki zdziałały cuda:lol::evil_lol: [quote name='Bedzix']Ale cudo z Twojego psa:loveu:[/quote] Witam nowego mam nadzieję już stałego gościa:cool3: Quote
ariss Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='eria']dzień dobry !!! będzie dobrze ;)[/quote] musi być bo inaczej:boom::mad::angryy::evil_lol: Quote
ariss Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 idziemy na długi brudny spacerek:cool3: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/165/2737e5190f6fede6.jpg[/IMG][/URL] Quote
Rinuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [B][I]witam :) i jak po brudnym spacerku ? :p[/I][/B] Quote
ariss Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]witam :) i jak po brudnym spacerku ? :p[/I][/B][/quote] witam.dawno Cię tu nie było;)dopiero się na niego szykujemy:evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mnie tez tu dawno nie bylo i tez sie witam:loveu: Quote
olifka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 I mnie też tu dawno nie było:evil_lol: Więc witam:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [B]jaka milosc sztucerkow:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
ewka i haker Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 jaki fajne fotki a na wystawie napewno dobrze pojdzie;) Quote
weszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 I ja się przytoczyłam. Gass prezentuje się wspaniale! Skosi wszystko na wystawie jak nic :) Quote
Recommended Posts