Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT][quote name='gassira']oj szkoda...ja akurat ostatnie dni marca spędzam w Katowicach na wystawie i z erią:cool3:ale początek kwietnia jest kuszący:cool3:(poza weekendem..legionowo nas czeka,o ile nie zapone zapisać Gass):evil_lol:[/quote][/LEFT]
[CENTER]
[FONT=Comic Sans MS]oj na wystawie obowiazkowo bGirlka sie zjawi,
bedziemy z eria WAM kibicować..
[SIZE=1](a w stolicy bedziemy 19 na koncercie i powrot do domku)[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bGirl']

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]oj na wystawie obowiazkowo bGirlka sie zjawi,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]bedziemy z eria WAM kibicować..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=1](a w stolicy bedziemy 19 na koncercie i powrot do domku)[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/quote]

no to bardzo się cieszę:loveu:ale mam większego stresa,że więcej osób będzie nas oglądało..ja taka nie doświadczona w tym wystawianiu:roll:

Posted

[quote name='gassira']no to bardzo się cieszę:loveu:ale mam większego stresa,że więcej osób będzie nas oglądało..ja taka nie doświadczona w tym wystawianiu:roll:[/quote]
[CENTER]
[FONT=Comic Sans MS]tyle wsparcia bedziesz miec obok siebie, uszka do gory kofana
a pozniej juz same przyjemnosci, bGirl i eria o to zadbaja...
[/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='bGirl']
[CENTER][FONT=Comic Sans MS]tyle wsparcia bedziesz miec obok siebie, uszka do gory kofana[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]a pozniej juz same przyjemnosci, bGirl i eria o to zadbaja...[/FONT][/CENTER]
[/quote]

dziękuje kochane za wsparcie...na pewno się przyda:multi:...obym tylko konkurencje miała,bo samemu na ring wychodzić to tak kiepsko:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Junka']Cześć wszystkim :)[/quote]

witanko;)

[quote name='Olusia']Hej Gasski ;)

Ile tu ostatnio dużo ładnych foteczek :loveu::loveu::loveu:[/quote]

dużo bo dziś już nie będzie:shake:;)

Posted

[quote name='gassira']dziękuje kochane za wsparcie...na pewno się przyda:multi:...obym tylko konkurencje miała,bo samemu na ring wychodzić to tak kiepsko:roll::evil_lol:[/quote]
[CENTER]
[FONT=Comic Sans MS]nmzc dziekowac to sama przyjemnosc bedzie...[/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='bGirl']

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]nmzc dziekowac to sama przyjemnosc bedzie...[/FONT][/CENTER]
[/quote]

pewnie,że jest!!!!
Jak się ma takie osóbki ja Wy,to nawet przegrna nie smakuje goszko,a wygrana jeszcze bardziej cieszy;):loveu:

Posted

[quote name='gassira']pewnie,że jest!!!!
Jak się ma takie osóbki ja Wy,to nawet przegrna nie smakuje goszko,a wygrana jeszcze bardziej cieszy;):loveu:[/quote]
[CENTER]
[FONT=Comic Sans MS]ja juz czekam na nasz wspolny spacerek :multi:[/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='gassira']tylko nie zapomnij trzymać jutro za mnie kciuków...tak od 14 do 21...wiem,że o dużo proszę;):oops:[/quote]
Trzymałam:bigok: i co wynikło z tego trzymania??????:razz:

Posted

[quote name='Doginka']Trzymałam:bigok: i co wynikło z tego trzymania??????:razz:[/quote]

[quote name='malawaszka']czy Ty moja droga miałaś egzamin jakis czy cóś???? :cool3:[/quote]

Kochane,ale masakra...Byłam na uczelni na 14,a na egzamin wpóścili nas dopiero o 17-20...myślałam,że wyjdę z siebie:mad:Do tego był tak trudny,że nie wiem co to będzie:roll:
Oby Wasze kciuki zdziałały cuda:lol::evil_lol:

[quote name='Bedzix']Ale cudo z Twojego psa:loveu:[/quote]

Witam nowego mam nadzieję już stałego gościa:cool3:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]witam :) i jak po brudnym spacerku ? :p[/I][/B][/quote]

witam.dawno Cię tu nie było;)dopiero się na niego szykujemy:evil_lol: