Ada-jeje Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To moze sie zdarzy zrobic foty bernardynowi z Libiaza i jego by mozna wyslac, zeby bylo tradycyjnie trzy psy. Quote
Ulaa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ada-jeje napisał(a):To moze sie zdarzy zrobic foty bernardynowi z Libiaza i jego by mozna wyslac, zeby bylo tradycyjnie trzy psy. On być może znajdzie dom, mam fajnych chętnych na dużego psa na podwórko. Niestety nie zdążyłam go zobaczyć, gdy byłam w Libiążu bo było już ciemno i późno. Quote
Ulaa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Nowe foteczki naszego diabełka. Szkoda tylko, że nikt ale to nikt, oprócz nas nie wchodzi na wątek :-( Quote
Ada-jeje Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Na wizycie u Filipa i margotki poropsimy ich zeby rowniez wchodzili na watki innych psiakow a nie tylko swoich. Quote
Ulaa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ada-jeje napisał(a):Na wizycie u Filipa i margotki poropsimy ich zeby rowniez wchodzili na watki innych psiakow a nie tylko swoich. A ja nadal nie mam wątku Filipa :placz: Dałabym go na stronkę do nowych domów. Quote
Ada-jeje Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Podaje ci link do Filipa mozesz go umiescic na stronie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74969 Quote
Ada-jeje Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nasz diabelek od dzis na DT u Ewci, a jak sie zaklimatyzuje i jak bedzie sie dogadywal z Dino poczekajmy na raport Ewci. Quote
ewadr Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nic nie wiem, jest czarny jak noc i jeszcze dobrze go nie widziałam.Jak wrociłam mało nie umarła moj TZ wypuścił Shi-tzaki na dwor i zasnął. Mokre, brudne, zmarzniete i przestraszone zabrałam do domu. Koło wtorku zapraszam na pogrzeb mojego TZ, tym razem przeciągnął strunę. Leza teraz wyczyszczone w łozeczku, wapno i witaminki dostała ide sprawdzic co u Mefisto.:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ewka daj twojemu TZowi jeszcze jedna szanse, bo na kim pozniej bedziesz wyladowywac swoje nerwy. Zastanow sie.:angryy: Quote
ewadr Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jak ja sie zacznę zastanawic to bedzie jeszcze gorzej, drugiego męza to na dogo bede szukac. Quote
Ada-jeje Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Chyba takiego ktory lubi shitzaki tylko i wylacznie. :lol::lol::lol: Quote
ewadr Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 szczenior fajny, umie drzwi otwierac, Z dinem jakos sie dogaduja, moze nie bedzie tak zle.:lol: Quote
Ulaa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 ewadr napisał(a):Jak ja sie zacznę zastanawic to bedzie jeszcze gorzej, drugiego męza to na dogo bede szukac. To sie przyłączam :razz: Quote
Ulaa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Okazuje się, że nasz mały Mefisto (Ewa to imię zostaje? to dopisze na stronke, na razie nie mamy jak o nim mówić) może jednak być ONkiem :cool3: Zobaczcie sobie jakie są mutacje genów http://www.shawlein.com/The_Standard/13_Breed_Type/Breed_Types.html 8 od góry to wypisz wymaluj maluch - i Aza z Wygiełzowa. Tam z boku pisze, że to ONki z linii pracujących, będące zwykle świetnymi kompanami dzieci i innych zwierząt, jednak zdarzają się wśród nich osobniki o wysokim stopniu pobudliwości (skłonnych do agresji). Quote
ewadr Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 mefisto zostaje bardzo fajnie reaguje na skrot mefi. Quote
Ada-jeje Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dzisiejszy wieczor i nocka bedzie u ciebie spokojniejsza. Ksiezniczki w pokoju Kingusi w lozeczkach, pieski w korytarzu na pontonie, a gdzie jest miejsce dla ciebie Ewciu? Quote
ewadr Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Maz mnie do sypialni wpóścił, miał dobry dzien dla paskudnej zony.:evil_lol::evil_lol: Mefi jst słodki i bardzo madry. Otwiera wszystkie drzwi i wczoraj wlaz do sypialni. TZ zawołał go do przedpokoju, pokazał gdzie ma lezec tak ze trzy razy i Mefi załapał przespał cała noc na posłanku.Nie nabrudził, nie napsocił - szczeniak ideał. Quote
Ada-jeje Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 W razie czego mowilas ze jeszcze jest poddasze do rozbudowy, to chyba jakos dasz rade tym bardziej ze Mefisto nie jest taki klopotliwy. Quote
bea_m Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Tak przeglądam te fotki i stwierdzam że szczenior z Kolorową wyglądają na ydana parę. A może wspólny dom? Quote
Ada-jeje Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mefi jest przez lecznice do nas wydany ksiazeczka ze szczepieniami jest u pani Beaty czyli w ostatnim DT. Quote
dominik_a Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 UWAGA!!!! Na Bazarku można kupić ręcznie wykonaną biżuterię, dochody z tej sprzedaży przeznaczone zostaną na "KOSTUSIA" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8659871#post8659871 Quote
dominik_a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97786 DZISIEJSZA UDANA ADOPCJA !!!!!!! Quote
hanek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Co słychać u Mefiego? Są chętni by przygarnąć cudeńko? Śliczny jest szczeniak, tak ładnie umaszczony, a do tego niekłopotliwy:loveu: Quote
Recommended Posts