Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
To moze sie zdarzy zrobic foty bernardynowi z Libiaza i jego by mozna wyslac, zeby bylo tradycyjnie trzy psy.

On być może znajdzie dom, mam fajnych chętnych na dużego psa na podwórko. Niestety nie zdążyłam go zobaczyć, gdy byłam w Libiążu bo było już ciemno i późno.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Na wizycie u Filipa i margotki poropsimy ich zeby rowniez wchodzili na watki innych psiakow a nie tylko swoich.

A ja nadal nie mam wątku Filipa :placz:
Dałabym go na stronkę do nowych domów.

Posted

Nic nie wiem, jest czarny jak noc i jeszcze dobrze go nie widziałam.Jak wrociłam mało nie umarła moj TZ wypuścił Shi-tzaki na dwor i zasnął. Mokre, brudne, zmarzniete i przestraszone zabrałam do domu. Koło wtorku zapraszam na pogrzeb mojego TZ, tym razem przeciągnął strunę.
Leza teraz wyczyszczone w łozeczku, wapno i witaminki dostała ide sprawdzic co u Mefisto.:evil_lol:

Posted

Okazuje się, że nasz mały Mefisto (Ewa to imię zostaje? to dopisze na stronke, na razie nie mamy jak o nim mówić) może jednak być ONkiem :cool3:
Zobaczcie sobie jakie są mutacje genów http://www.shawlein.com/The_Standard/13_Breed_Type/Breed_Types.html

8 od góry to wypisz wymaluj maluch - i Aza z Wygiełzowa.
Tam z boku pisze, że to ONki z linii pracujących, będące zwykle świetnymi kompanami dzieci i innych zwierząt, jednak zdarzają się wśród nich osobniki o wysokim stopniu pobudliwości (skłonnych do agresji).

Posted

Maz mnie do sypialni wpóścił, miał dobry dzien dla paskudnej zony.:evil_lol::evil_lol:
Mefi jst słodki i bardzo madry. Otwiera wszystkie drzwi i wczoraj wlaz do sypialni. TZ zawołał go do przedpokoju, pokazał gdzie ma lezec tak ze trzy razy i Mefi załapał przespał cała noc na posłanku.Nie nabrudził, nie napsocił - szczeniak ideał.