Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nikt nie dzwonił w sprawie Mefista. Szkoda bo to superowy szczeniak, bardzo grzeczny, ładnie spi w domu . Tylko nienajedzony taki, zjada swoja porcje i zawsze z miski Dina wyjada. Zreszta je wszystko co tylko mozna przełknac a jedzonko umie znależc wszedzie: w koszu, na stole, w lodowce.Ale w sumie jest swietny.

Posted

hanek1 napisał(a):
Niestety przy drukowaniu numery telefonów w dolnej części strony są ucięte (przydałoby się dać większy odstęp od dołu).

O kurcze :splat:to zależy od drukarki, ale później poprawię na większy odstęp. Teraz jedziemy po Pitusia :loveu: i w innych sprawach.

Posted

Ulaa napisał(a):
później poprawię na większy odstęp

:)
A i jeszcze (skoro i tak poprawiasz ;-) ) : "Zaczynają mu już stawać uszka o jest mocnej budowy" <- tu jest literówka

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A czyj nr. telefonu podalas i czy ukazal sie juz dwa razy bo o ile ja dobrze pamiatam to dopiero jeden raz.

Ewy numer podałam. Jeszcze mogę zmienić.

A ukazało się 2 razy - raz ze zdjęciem i teraz bez.

Posted

Dzisiaj Mefisto zmienił miejsce pobytu i teraz jest w Luszowicach u ludzi, którzy stawiają na swoim terenie kojec na tymczasy dla psów z fundacji. Mefi oczywiście jest w domku, a kojec jeszcze nie gotowy, bo na razie nie ma siatki i słupków :razz:

A po drodze zdążył mi jeszcze zrobić demolkę w domu z Giną. Świetnie się dzieciaki bawiły :p Ale zwalałabym raczej na Ginę, bo ona tak lubi, a Mefi taki grzeczniutki niesamowicie!!!! Zupełnie jak nie szczeniak...

Posted

Ulaa napisał(a):
a Mefi taki grzeczniutki niesamowicie!!!! Zupełnie jak nie szczeniak...

No Mefuś, jeszcze się będą o ciebie bili, zobaczysz piesku! Przełom chyba dziś wychodzi, czy jutro, jakoś tak, więc czekamy spokojnie:)

Posted

Wczoraj jak zawozilysmy czarnego kotka do Pewnwj osobki byl tam wlasnie duzy i juz wiekowy bo 12 letni Mefisto. Dokladnie tak samo czarny i lekko pregowane lapki w brazowym kolorze. Psiak nalezy do naprawde duzych i wielkoscia przypomina doga.

Posted

Czy ktoś byłby w stanie pojechać w sobotę rano z panią zainteresowaną Mefistem do Luszowic? Pani nie ma auta, a jest z Chrzanowa. Umówiłam się z nią na 9:00 rano pod Maxem, ale nie wiem czy będę miała wtedy samochód. To jest szansa dla Mefisto, bo pani sprawiła dobre wrażenie.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Wiesz Ulka ze w sobote przed 12.00 ja nie moge a dlaczego musisz jechac w sobote a nie w piatek naprzyklad lub moze jutro po poludniu.

Bo wtedy pani ma czas przed pracą.