Ulaa Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 W tym tygodniu znów poszedł do przełomu. Quote
Ada-jeje Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ratunku oby te psy znalazly domy bo juz nastepne trzy od wczoraj w kolejce czekaja. Quote
bea_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 no jak będzie w przełomie to na pewno ktoś się zgłosi :) Quote
ewadr Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Niestety nikt nie dzwonił w sprawie Mefista. Szkoda bo to superowy szczeniak, bardzo grzeczny, ładnie spi w domu . Tylko nienajedzony taki, zjada swoja porcje i zawsze z miski Dina wyjada. Zreszta je wszystko co tylko mozna przełknac a jedzonko umie znależc wszedzie: w koszu, na stole, w lodowce.Ale w sumie jest swietny. Quote
Ulaa Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Może on ma robale? A co do ogłoszeń hmm... może mu zrobić plakacik? Quote
Ada-jeje Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Jak zwykle nikt jeszcze nie wypatrzyl szczeniaka, ale w koncu trafi na swego. Dzis tez wstapimy do niego po drodze zeby zapytac o ksiazeczke, i co w niej jest zapisane. Quote
Ulaa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Zrobiłam mu plakacik, może ktoś wydrukuje i porozwiesza po okolicy? Do ściąnięcia TUTAJ http://www.chomikuj.pl/ullka/mefisto.pdf Quote
Ada-jeje Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Juz sciagnelam ale przydaloby sie zebys powiadomilaDominike moze ona by powiesila w Libiazu. Quote
hanek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Niestety przy drukowaniu numery telefonów w dolnej części strony są ucięte (przydałoby się dać większy odstęp od dołu). Quote
Ulaa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 hanek1 napisał(a):Niestety przy drukowaniu numery telefonów w dolnej części strony są ucięte (przydałoby się dać większy odstęp od dołu). O kurcze :splat:to zależy od drukarki, ale później poprawię na większy odstęp. Teraz jedziemy po Pitusia :loveu: i w innych sprawach. Quote
hanek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ulaa napisał(a):później poprawię na większy odstęp :) A i jeszcze (skoro i tak poprawiasz ;-) ) : "Zaczynają mu już stawać uszka o jest mocnej budowy" <- tu jest literówka Quote
Ulaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Wysłałam Mefisto do przełomu, po raz 3 i ostatni... Quote
Ada-jeje Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A czyj nr. telefonu podalas i czy ukazal sie juz dwa razy bo o ile ja dobrze pamiatam to dopiero jeden raz. Quote
Ulaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Ada-jeje napisał(a):A czyj nr. telefonu podalas i czy ukazal sie juz dwa razy bo o ile ja dobrze pamiatam to dopiero jeden raz. Ewy numer podałam. Jeszcze mogę zmienić. A ukazało się 2 razy - raz ze zdjęciem i teraz bez. Quote
bea_m Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Do trzech razy sztuka. Musi się udać. Nie ma lipy. Quote
Ulaa Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Dzisiaj Mefisto zmienił miejsce pobytu i teraz jest w Luszowicach u ludzi, którzy stawiają na swoim terenie kojec na tymczasy dla psów z fundacji. Mefi oczywiście jest w domku, a kojec jeszcze nie gotowy, bo na razie nie ma siatki i słupków :razz: A po drodze zdążył mi jeszcze zrobić demolkę w domu z Giną. Świetnie się dzieciaki bawiły :p Ale zwalałabym raczej na Ginę, bo ona tak lubi, a Mefi taki grzeczniutki niesamowicie!!!! Zupełnie jak nie szczeniak... Quote
hanek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ulaa napisał(a):a Mefi taki grzeczniutki niesamowicie!!!! Zupełnie jak nie szczeniak... No Mefuś, jeszcze się będą o ciebie bili, zobaczysz piesku! Przełom chyba dziś wychodzi, czy jutro, jakoś tak, więc czekamy spokojnie:) Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wczoraj jak zawozilysmy czarnego kotka do Pewnwj osobki byl tam wlasnie duzy i juz wiekowy bo 12 letni Mefisto. Dokladnie tak samo czarny i lekko pregowane lapki w brazowym kolorze. Psiak nalezy do naprawde duzych i wielkoscia przypomina doga. Quote
Ulaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 I nawet temeperament mają podobny, spokojne ciepłe kluchy, kochające cały świat :loveu: Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dzwonilam i pytam DT jak sie sprawuje Mefisto, panstwo odpowiedzieli ze nie sprawia klopotu. Tak wiec czekamy do jutra. Quote
Ulaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Kurcze, taki skarb nie pies, a nikt go nie chce już tak długo :-o To jakieś okropne nieporozumienie! Quote
Ulaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Czy ktoś byłby w stanie pojechać w sobotę rano z panią zainteresowaną Mefistem do Luszowic? Pani nie ma auta, a jest z Chrzanowa. Umówiłam się z nią na 9:00 rano pod Maxem, ale nie wiem czy będę miała wtedy samochód. To jest szansa dla Mefisto, bo pani sprawiła dobre wrażenie. Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wiesz Ulka ze w sobote przed 12.00 ja nie moge a dlaczego musisz jechac w sobote a nie w piatek naprzyklad lub moze jutro po poludniu. Quote
Ulaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Ada-jeje napisał(a):Wiesz Ulka ze w sobote przed 12.00 ja nie moge a dlaczego musisz jechac w sobote a nie w piatek naprzyklad lub moze jutro po poludniu. Bo wtedy pani ma czas przed pracą. Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Zadzwonie do pani Beaty czy moze ci pomoc. Quote
Recommended Posts