Ada-jeje Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Zalatwione Ulka przypomnij sie jeszcze tylko pani Beacie moze w piatek wieczorem i ustal z nia godzine mowila ze ktorys z jej mezczyzna z toba pojedzie. Quote
Ulaa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Ada-jeje napisał(a):Zalatwione Ulka przypomnij sie jeszcze tylko pani Beacie moze w piatek wieczorem i ustal z nia godzine mowila ze ktorys z jej mezczyzna z toba pojedzie. Nie macie nawet pojęcia co się dzieje, ile osób chce Mefisto! W większości na łańcuch. Quote
Ada-jeje Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A sami by nie chcieli zawisnac na tym lancuchu, a moze by tak takim bestie z Sierszy zaoferowac i nawet by nie zdazyli go na lancuch zapiac. Quote
Ada-jeje Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Napewno kciuki trzymamy az do bolu i czekamy z niecierpliwoscia na najnowsze wiesci dotyczace Mefista. Quote
Ulaa Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 MEFIŚ MA DOMEK!!!!!! :BIG: [SIZE=2]Będzie mieszkał w Chrzanowie, w bloku z młodymi ludźmi. Cały czas ktoś będzie z nim w domu, bo pani pracuje na dzień, a pan na noc. Nie było dyskusji, czy Mefiś się podoba czy nie - pierwsza rzecz jaką pani stwierdziła zaraz po zobaczeniu go: "musimy go wykąpać" :lol: Za kilka dni podpiszemy umowę, zostawimy książeczkę i zrobimy kilka fotek w nowym domku :cool3: PS. A tak naprawdę to nam brakuje Mefisiów. Podczas wydawania Mefka zadzwoniła bardzo fajna pani, także o niego. Quote
Ada-jeje Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ulenko i Mefisto jak rowniez nowy domek.:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Tak to jest z tymi pieskami, niektore znajduja domki w jeden dzien a inne troche musza poczekac w kolejce az trafia na swego. Quote
Ulaa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Dzwoniłam do pani Mefcia. Zadomowił się i zostaje :cool3: Jutro idę podpisać umowę :multi: Quote
Ulaa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Niestety nie wyszła żadna fotka Mefisia z nowego domku. Nawet ta fajna jak leżał "rozstrzelany" jak wycieraczka :evil_lol: Mefi nic w domu nie zniszczył, bo nie zostaje sam ani na chwilę. Ma pana i panią ma zmianę. Mieszkanie to kawalerka, jednak Mefi jest tak spokojnym psem, że wcale nie przeszkadza to nikomu. Ma regularne spacerki i nie załatwił się w domu ani raz. Ma piękną, porządną obrożę i smycz :cool3: Słusznych rozmiarów tak jak i on. Został wykąpany, jest lśniący i jedwabisty :eviltong: Zaokrągliły mu się boczki, bo schudł bardzo w ostatnim DT. Dobrze trafił, ma temperament pasujący do swoich właścicieli ;) Quote
hanek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ja już przewrażliwiona jakaś jestem, po prostu widziałam wczoraj u mnie na osiedlu takiego psiaka, luzem puszczony był i przez jakiś czas się pałętał za nami. A że mi przypominał jakiegoś "naszego" pieska, to zaglądnęłam dzisiaj na stronkę i zobaczyłam Mefisia. Ale Mefiś by był chyba większy teraz niż ten którego widziałam, a nie wiem zresztą. Quote
Ulaa Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Teraz to on powinien byc gdzies do kolana... Ale w sumie warto by bylo do odwiedzic. Quote
hanek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ulaa napisał(a):Teraz to on powinien byc gdzies do kolana... Ale w sumie warto by bylo do odwiedzic. A, to był gdzieś do kolan właśnie, nie większy. Może jakiś pociotek. Quote
Ulaa Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Chyba ze im zwial :crazyeye::mad: Trzeba koniecznie sprawdzic co z Mefisiem :mad: Quote
Ada-jeje Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ulka jak to nie masz watku Filipa ja mysle ze Filip to Berys od hanek, chyba ze sie juz sama pogubilam. Quote
Ulaa Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ada-jeje napisał(a):Ulka jak to nie masz watku Filipa ja mysle ze Filip to Berys od hanek, chyba ze sie juz sama pogubilam. Nie rozumiem :razz: chodzi o Mefisto przecież... Quote
Ada-jeje Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mefisto poszedl do adopcji tak blisko, koniecznie trzeba mu zlozyc wizyte.:angryy: Quote
Recommended Posts