Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Zalatwione Ulka przypomnij sie jeszcze tylko pani Beacie moze w piatek wieczorem i ustal z nia godzine mowila ze ktorys z jej mezczyzna z toba pojedzie.

Nie macie nawet pojęcia co się dzieje, ile osób chce Mefisto!

W większości na łańcuch.

Posted

MEFIŚ MA DOMEK!!!!!! :BIG:

[SIZE=2]Będzie mieszkał w Chrzanowie, w bloku z młodymi ludźmi. Cały czas ktoś będzie z nim w domu, bo pani pracuje na dzień, a pan na noc.
Nie było dyskusji, czy Mefiś się podoba czy nie - pierwsza rzecz jaką pani stwierdziła zaraz po zobaczeniu go: "musimy go wykąpać" :lol:

Za kilka dni podpiszemy umowę, zostawimy książeczkę i zrobimy kilka fotek w nowym domku :cool3:

PS. A tak naprawdę to nam brakuje Mefisiów. Podczas wydawania Mefka zadzwoniła bardzo fajna pani, także o niego.

Posted

Niestety nie wyszła żadna fotka Mefisia z nowego domku. Nawet ta fajna jak leżał "rozstrzelany" jak wycieraczka :evil_lol:
Mefi nic w domu nie zniszczył, bo nie zostaje sam ani na chwilę. Ma pana i panią ma zmianę. Mieszkanie to kawalerka, jednak Mefi jest tak spokojnym psem, że wcale nie przeszkadza to nikomu. Ma regularne spacerki i nie załatwił się w domu ani raz.
Ma piękną, porządną obrożę i smycz :cool3: Słusznych rozmiarów tak jak i on.

Został wykąpany, jest lśniący i jedwabisty :eviltong: Zaokrągliły mu się boczki, bo schudł bardzo w ostatnim DT.

Dobrze trafił, ma temperament pasujący do swoich właścicieli ;)

• 4 months later...
Posted

Ja już przewrażliwiona jakaś jestem, po prostu widziałam wczoraj u mnie na osiedlu takiego psiaka, luzem puszczony był i przez jakiś czas się pałętał za nami. A że mi przypominał jakiegoś "naszego" pieska, to zaglądnęłam dzisiaj na stronkę i zobaczyłam Mefisia. Ale Mefiś by był chyba większy teraz niż ten którego widziałam, a nie wiem zresztą.

Posted

Ulaa napisał(a):
Teraz to on powinien byc gdzies do kolana... Ale w sumie warto by bylo do odwiedzic.

A, to był gdzieś do kolan właśnie, nie większy. Może jakiś pociotek.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka jak to nie masz watku Filipa ja mysle ze Filip to Berys od hanek, chyba ze sie juz sama pogubilam.

Nie rozumiem :razz: chodzi o Mefisto przecież...

• 1 month later...