basiaap Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Balbinka we wtorek przyjeżdża do Poznania:multi: Wet zrobi porządek z ząbkami. Ja zrobię jakieś fotki fajne. I zrobimy ogłoszenie Balbince. Quote
GoniaP Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Oj Balbinko, tak bardzo bym chciała ci pomóc.... Quote
basiaap Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Balbinkowe rany po operacji ślicznie wygojone:) Balbinka czuje się dobrze. W zeszłym tygodniu wet wyrwał zepsute zęby, które sprawiały ból Balbince, a resztę wyczyścił:multi: Balbinka jest jak nowa:) Quote
basiaap Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Balbinka na kolanach u swojego prześladowcy:) Quote
Poker Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Sliczna psinka,naprawdę :lol:,może jednak znajdzie się na nią chętny Quote
basiaap Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Prawie nikt nie ogląda nowych fotek Balbinki:placz: Quote
basiaap Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Balbinka będzie dziś miała allegro i inne ogłoszenia:) Quote
GoniaP Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja oglądam, a wczoraj widziałam Balbinke na żywo :) Quote
basiaap Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ale z tego, że my dwie oglądamy, wiele Balbince nie przyjdzie.... Pocieszam się, że choć ten guz usunięty i zęby już Balbinki nie bolą... zawsze coś. Quote
bumerang Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja dotarłam dopiero dzisiaj! lepiej pozno niż wcale! śliczna Balbinka:loveu::loveu: Quote
basiaap Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Balbinka w ogóle nie pamięta już, że miała jakąś operację:lol: Jaka operacja?:lol: Za to jest weselsza - możliwe że dlatego, że już nie bolą jej te zęby, z których parę było w fatalnym stanie - no ale już ich nie ma:multi:. To znaczy tych paru zębów popsutych, ale jeszcze jej kilka zostało:evil_lol: No w każdym razie piesek zadowolony i żalu do nas nie ma:) Quote
GoniaP Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kochana Balbinka :) Tylko kto ją pokocha?? Quote
basiaap Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 No ciotka, witam z powrotem:) Jak już jesteś, to przypominam Ci o LIŚCIE:modla::modla: Quote
GoniaP Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 basiaap napisał(a):No ciotka, witam z powrotem:) Jak już jesteś, to przypominam Ci o LIŚCIE:modla::modla: Się właśnie robi ;) Quote
basiaap Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Dwa dni temu pisał do mnie jakis pan w sprawie Balbinki, ale potem już się nie odezwał:-( Szkoda, miałam już taką malutką nadzieję... Nikt nie chce starszych psów:-( A ja mam w głowie kilka takich psów i myśl o nich zepsuje mi całe święta... Balbinka to i tak jest w niezłej sytuacji, bo to schronisko jest tak przyjaznym miejscem, na ile schronisko takim miejscem być może... Nie znam lepszego przytuliska niż to... Ale inne psiaki... z tych innych schronisk ...:shake: Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Balbinko, marny Twój los.......biedaczka...:-( Quote
GoniaP Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 I do Balbinki wreszcie uśmiechnęło się szczęście. Przypadkiem, do schroniska przyjechała pewna dobra dusza z córką, i wylawszy morze łez nad pieskim życiem, wzięła Balbinkę pod pachę i powiozła po nowe życie w cieple, komforcie i miłości do końca jej dni :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts