Ania_i_Kropka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Lusia nie zwraca uwagi na koty. Biurowego Kubę traktuje jak psa. Quote
Fortuna Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Dzisiaj wieczorem lub jutro rano ogloszenie bedzie na dwoch najwazniejszych stronach ogloszeniowych w Holandii. Troche wolno mi to idzie bo jestem troche zajeta, ale mysle, ze dwa dni to nie tak dlugo. Wierze, ze bedzie dobrze, trzymajcie kciuki. Bede pisac co i jak. Quote
patch75 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Fortuna napisał(a):Dzisiaj wieczorem lub jutro rano ogloszenie bedzie na dwoch najwazniejszych stronach ogloszeniowych w Holandii. Troche wolno mi to idzie bo jestem troche zajeta, ale mysle, ze dwa dni to nie tak dlugo. Wierze, ze bedzie dobrze, trzymajcie kciuki. Bede pisac co i jak. spokojnie, my wcale dlugo nei czekalismy;) bardzo Ci dzikeujemy za to, ze sie nia zainteresowalas:loveu::loveu::loveu::loveu:; Lusia na nasze polskie realia ma nikle, o ile jakiekolwiek sznase na dom:shake: tu malo kto wezmie chorego Quote
Fortuna Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Mam gotowe ogloszenie dla Lusi, zastanawiam sie tylko co wpisac jezeli chodzi o jej chorobe. Czy mam dopisac , ze ma problemy z nerkami i musi dostawac odpowiednia karme ??????????????????????? czy ze ma cukrzyce ???????????????????????????????? Quote
patch75 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 napisz, ze ma cukrzyce i ze musi dostawac insuline:-( jesli chodzi o nerki, to aby zapobiec problemom z nerkami powinna miec diete nisko-bialkowa, nie ma powaznych problemow z nerkami, a dieta niskobialkowa oznacza, ze np. posilki powinny zaiwerac malo miesa Quote
Fortuna Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 patch75 napisał(a):napisz, ze ma cukrzyce i ze musi dostawac insuline:-( jesli chodzi o nerki, to aby zapobiec problemom z nerkami powinna miec diete nisko-bialkowa, nie ma powaznych problemow z nerkami, a dieta niskobialkowa oznacza, ze np. posilki powinny zaiwerac malo miesa Ok. Tak napisze. Quote
Fortuna Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Lusia ma dwa ogloszenia http://link.marktplaats.nl/172199620 http://www.speurders.nl/speurder.php?id=40569799 Napisalam w nich, ze Lusia jest dobrze zaszczepiona, odrobaczona i ma chipa. Jezeli nie ma to i tak bedzie trzeba zrobic przed adopcja. To tak dla dobrej reklamy . Quote
Ania_i_Kropka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Fortuna']Lusia ma dwa ogloszenia http://link.marktplaats.nl/172199620 http://www.speurders.nl/speurder.php?id=40569799 Napisalam w nich, ze Lusia jest dobrze zaszczepiona, odrobaczona i ma chipa. Jezeli nie ma to i tak bedzie trzeba zrobic przed adopcja. To tak dla dobrej reklamy . Dziękujemy bardzo. Lusia ma komplet szczepień ( wścieklizna i wirusówki ) ma też czipa. Quote
patch75 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Dziękujemy bardzo. Lusia ma komplet szczepień ( wścieklizna i wirusówki ) ma też czipa. ogloszenia bardzo ladne, dziekujemy:loveu::loveu::loveu::loveu:miejmy nadzieje, ze ktos sie w niej zakocha Quote
Fortuna Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 patch75 napisał(a):ogloszenia bardzo ladne, dziekujemy:loveu::loveu::loveu::loveu:miejmy nadzieje, ze ktos sie w niej zakocha Na pewno ktos sie zakocha. Quote
patch75 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 neich sie zakocha, a zawioze ja na koniec swiata;) Quote
Ania_i_Kropka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Lusieńka jest niesamowicie towarzyska. Dzisiaj cały dzień wygrzewała swoje chude ciałko na słoneczko. Pilnowała tylko czy ktoś jest w pobliżu. Quote
patch75 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 lusia jest tez neizykle delikatna:loveu: Quote
Fortuna Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Lusia caluski od Fortuny. Robie co moge , zeby ci pomoc. Bedzie dobrze. :loveu::loveu::loveu: Quote
Fortuna Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A wiecie moze jak jest z Lusia jezeli chodzi o zachowanie czystosci ????? Jak mozna prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam wszystkich. Quote
patch75 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 przy cukrzycy wystepuja problemy z unerwieniem i ukrwieniem pecherza, wiec Lusia moze meic problemy z utrzymaniem moczu,jutro bedzie miala badanie- krzywa cukrowa, aby sprawdzic czy dawka insuliny, ktora otrzymuje jest wystarczajaca Quote
Ola164 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oj biedulka mała :( Czas jakiś nowy baner zrobić... Quote
patch75 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 niestety, to pewnie oslabia jej szanse na adopcje:shake:skonsultowalam sie z Pania dyrektor, ktora jest weterynarzem i tak mi powiedziala Quote
Jagoda1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Lusia jest rozczulająca z tym dreptaniem za ludźmi, widać, jak bardzo brakuje jej stałego kontaktu... Quote
Recommended Posts