Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
A moze ktoś o nią zapytał, zatrzymał sie przy maleńkiej?....:cool1: Pewnie przez te pogodę mało ludzi odwiedziło schronisko?

ona, aby jej bylo cieplej, siedzi w srodku, wiec ludzie jej nie widza, pozostaje tylko aby pracownicy schroniska mowili ludziom o niej; ja namawiam swoja kolezanke, ale czy cos z tego wyjdzie:shake::shake:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a baton rto siwetny pies, taki przytulasny i smieszny; jeszcze jedno pytanko-pamietasz mala czarna suczke, strasznie smutna, ktora byla z nimi w klatce? nadal tam jest? ja jej nei widzialam w srodku wcale, chyba ze byla na zewntarz

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Moja znajoma szuka jamnika dla Pana Ordynatora,może dałby sie przekonać na Tolusia.Zapytam, im zmarł jamniczek...

To jeszcze niezbyt pewne,bo okazuje sie, że z samej W-wy do Olsztyna jest 200 km :(

justyna, myslalam, ze ta osoba juz wybrala psa. 200 km to nei problem, ja moge zawiezc psa

Posted

do Warszawy i z Warszawy do Olsztyna,to moge tate poprosic on jezdzi co piatek i wraca co niedziele,wiec nie powinno byc problemow.Psie pasy samochodowe tez by sie znalazly jak trzeba.

Posted

Rafal84 napisał(a):
do Warszawy i z Warszawy do Olsztyna,to moge tate poprosic on jezdzi co piatek i wraca co niedziele,wiec nie powinno byc problemow.Psie pasy samochodowe tez by sie znalazly jak trzeba.

Bardzo dziękuje Tobie i Patch za pomoc,nie spodziewałam sie takiej pomocy :)
Ja nie wiem kiedy dokładnie ktoś by ją przywiózł do W-wy,ale powinnam sie dowiedzieć niedługo, wtedy prosiłabym kogoś o przetrzymanie suni.