Jump to content
Dogomania

Przyczołgał się po pomoc...teraz choruje... Atos za TM ... [']

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atosek świetnie wygląda :loveu: Jakiś taki duży się wydaje. No i ten jego "dziubek" :lol:
Tylko on ma nadwagę :crazyeye: i to sporą, a to przy jego kłopotach zdrowotnych :shake:. Musisz mu Oleńka zrobić szlaban na jedzenie.

Posted

[quote name='KrystynaS']Atosek świetnie wygląda :loveu: Jakiś taki duży się wydaje. No i ten jego "dziubek" :lol:
Tylko on ma nadwagę :crazyeye: i to sporą, a to przy jego kłopotach zdrowotnych :shake:. Musisz mu Oleńka zrobić szlaban na jedzenie.[/quote]
on ma wszystko i szlaban i płot i zakaz a i tak zleje Olafa i zeżre albo mi ukradnie albo śmietnikiem się zajmie:mad::shake:
wczoraj ukradł śmietane i potrafił ją otworzyć :evil_lol: , kradnie bo jak wchodzę do domu stawiam siątki na podłodze sama kucam bo mnie ta banda przewraca a Atos spryciula jest :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Atos od piatku jest na antybiotyku, będzie miał właczony steryd
to infekcja może nawet zaraził się ode mnie bo ja już długo choruję
mój syn był z nim u lekarza ja nie daję jeszcze rady
zawsze Atos jadł teraz nie chce :shake:

Posted

[quote name='olenka_f']Atos od piatku jest na antybiotyku, będzie miał właczony steryd
to infekcja może nawet zaraził się ode mnie bo ja już długo choruję
mój syn był z nim u lekarza ja nie daję jeszcze rady
zawsze Atos jadł teraz nie chce :shake:[/QUOTE]
Atos to twardziel, zwalczy tę głupią infekcję!

Trzymam za Was kciuki :)

Posted

Zdrowia, dużo zdrowia dla Atoska i oczywiście powrotu do zdrowia dla Ciebie Oleńka.

Tylko żeby Atos jadł.

Olu dawaj mu jakiś probiotyk jeśli bierze antybiotyki (tak 3 - 4 godz. po podaniu antybiotyku). Może być zwykły "ludzki" (Lakcid lub inny, doradzą w aptece) żeby nie było wyjałowienia, bo potem dojdą biegunki czy inne powikłania antybiotykoterapii.

Posted

Krysiu Kochana tak zrobię, nie pomyślałam nawet o tym :oops:
Atos jest zmęczony kaszlem dużo śpi, pojadł rosołu i tyle:shake:
dość duzo pije
oboje dużo śpimy ale ja tak nie kaszlę jak on :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Co tam u Atosa? Mam nadzieję, że już jest zdrowy :)

Przelew zrobiony, w poniedziałek pieniądze powinny wpłynąć na Twoje konto, Olenko :)

Posted

dziękujemy Gem
nie jest dobrze, Atos był na kroplówkach teraz już je sam ale ciagle trzeba go karmić, bardzo dużo śpi.
Znów jest na sterydach no i faktycznie jest jakaś poprawa
Ta duchota wycieńcza go
Musi być tam gdzie chłodno a ten duperelek przyczołgał się mi do pokoju, co go wynoszę to ten wraca:shake:
Teraz już normalnie chodzi ale też jakiś taki za mocno przylepny się zrobił , zawsze tego sie boję - damy radę, musimy dać :mad:

• 4 weeks later...
Posted

[IMG]http://images45.fotosik.pl/172/64f2a64db1d69e9cmed.jpg[/IMG]

wołała to przyszedłem:roll:

[IMG]http://images47.fotosik.pl/172/1267d7b278c8fec9med.jpg[/IMG]

no dobra przytulę się, niech ma
[IMG]http://images50.fotosik.pl/171/654672d86b1fcaa5med.jpg[/IMG]

jeny jeszcze jej buziaki w głowie :eviltong:

Posted

[IMG]http://images44.fotosik.pl/172/a7f464514a013328med.jpg[/IMG]

teraz to mnie tuli a co robi jak nie ma nikogo ?
morderczy proceder uskutecznia :mad:, używa do tego narzędzi tortur:placz:
ja sie chowam pod modrzewiem - znalazła, wlazłem w thuje - wyciągnęła , wpadła na pomysł że może szczotki nie lubię i kupiła grzebyk - otóż ja niczego nie lubię :angryy::mad:
wołam zostaw mnie - wyczesując mi moją sierść , wyczesujesz mi moją osobowość - ona nic
wołam zadzwoń do Gema , wracam do Kielc - ona nic
Gem Przyjacielu coś mi zrobił :placz::placz::placz:

[IMG]http://images48.fotosik.pl/172/654ca4d43cbb48e9med.jpg[/IMG]

Posted

Atosku, gdy byłeś w Kielcach, było Ciebie z 10 kg mniej ;)
W dodatku byłeś w szoku, całkowicie zamknięty w sobie i niemal bezwolny.

A teraz jesteś śliczny, grubiutki i pysio Ci się śmieje :loveu:

Dzięki Ci za to, Olenko :)

Posted

dziękujemy Gem :loveu:

Atosek zaczął znów lizac do ran łapkę, bardzo długo jej używał i myślałam że jest już fajnie a tu nic z tego
używa jej nadal, nie podnosi za często ale ranę wylizał więc boli
poszliśmy do pana doktora i Atos od piątku jest na takim leku co się nazywa
Caniviton forte plus, znam ten lek Fajtek go dostawał i jest bardzo dobry mam nadzieję że Atoskowi też pomoże

powiem Wam jaki jest Atos:
kiedy jestem zdenerwowana albo jest mi smutno czy mnie coś boli on nie odstępuje mnie na krok, choć jak zła jestem wysyłam go na jego miejsce żeby dał mi spokój a on pójdzie i za chwilkę wróci, jakby sprawdzał czy czegos mi nie trzeba
w sumie wszystkie tak reagują ale jeden jedyny Atos nie słucha gdy go wywalam i choc się złoszczę przychodzi z powrotem do mnie
chciałam Wam tylko powiedzieć że można mi zazdrościc takiego pieska :loveu:

Posted

zdjęcia jakoś bez języczka wyszły:cool3:
wczoraj zostałam zaalarmowana w pracy że Diadzio sie dusi i że jest z nim bardzo źle :shake:
ja mam taką pracę że nie wyjdę więc nie ja byłam u weta i mi by stwierdzenie " to co zawsze i że tak bedzie " chyba nie wystarczyło, zadałabym wiecej pytań no ale cóż ...
dostał znów ten przeklety steryd ,dziś druga dawka i już jest lepiej
nienawidze mu tego g.. podawać ale to g.. faktycznie błyskawicznie pomaga

w każdym razie już jest lepiej :lol:

Posted

Chyba nie ma co narzekać na steryd, bo dzięki niemu Atos się nie dusi. Sam mam astmę i wiem, jak boli taki atak :shake:

Jutro pójdzie przelew :) Trzymajcie się :loveu:

• 1 month later...
Posted

Atos znów wygryzł sobie ranę w nodze :shake:
Jedynym rozwiązaniem żeby nie bolało jest operacja wiązadła ale ta znów zabije go.
W akcie desperacji chciałam podjąć to ryzyko ale lekarz nie. Jasno stwierdził że taniej byłoby go uśpić bo efekt będzie ten sam:shake:
Tak to wyglada że nie mam możliwości aby mu pomóc, dostał teraz nowy lek p.bólowy ale to jedyne co można mu na tą bolącą łapkę podawać.
W zachowaniu Atosa niewiele się zmieniło i gdyby nie te rany to pewnie nie wiedziałabym że go boli - ale boli.
Na pewno nie jest to stan taki żeby go usypiać i na pewno walczymy tylko że wkurza ta niemoc.
Jutro wstawię zdjęcia jakieś.