olenka_f Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 nawet jeśli nie to na całej długości płotu jest zabezpieczone przed kopaniem i łamaniem szczebelków :cool3: pech :razz: nici z romansów:evil_lol: Quote
KrystynaS Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [IMG]http://www.topsmileys.net/smilies/happy0009.gif[/IMG] [IMG]http://www.topsmileys.net/smilies/happy0009.gif[/IMG] [IMG]http://www.topsmileys.net/smilies/happy0009.gif[/IMG] No to się Atosikowi urwało. Bo przegiął pałę !!! :x Quote
olenka_f Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 on nabroi i poniszczy ( choć wcale nie takie to straszne bo sobie gwoździe powbijałam ile chciałam:evil_lol:) ale to kochany mój dziubuś jest , wierny i taki tylko mój, nikt w domu się nie liczy tylko ja dla Atoska :lol::loveu: Quote
KrystynaS Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wiem Oleńka, wiem. I od połowy wątku (albo wcześniej) wiem, że patrzysz na Atoska tak [IMG]http://www.topsmileys.net/smilies/larger/larger231.gif[/IMG] i on na Ciebie tak samo. Co mu nie przeszkadza chuliganić no bo jak to mówią "miłość ci wszystko wybaczy". Quote
maggiejan Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Czyżby Atos się ustatkował...? Może ten wypad to był łabędzi śpiew jego potencji...? Zaszalał ostatni raz...:cool1: Quote
olenka_f Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 witamy wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu: Atosek teraz większość dnia spędza na ogrodzie, asystuje przy każdej pracy jutro koszę trawę zobaczymy jak zareaguje na kosiarkę bo boksery biją się z nią trochę schudł ale je normalnie może dlatego że ma więcej ruchu z kaszlem tak jak było czyli dobrze Quote
KrystynaS Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Witam wszystkich!!! :lol: Pozdrowienia dla Gdańska a szczególnie dla niektórych mieszkańców. :lol: Czyli miło, wiosennie i pracowicie spędzacie długi weekend. Wspaniale, że opanowaliście ten kaszel Atoska. Atosek zdrowieje, ustatkowuje się :evil_lol: i oby tak dalej. Quote
KrystynaS Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cichutko tu u Atoska. To pewnie znaczy, że wszystko dobrze. :loveu: Quote
olenka_f Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='KrystynaS']Cichutko tu u Atoska. To pewnie znaczy, że wszystko dobrze. :loveu:[/quote] wszystko dobrze, właśnie śpi królewicz pod kołderką :loveu: Quote
KrystynaS Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
olenka_f Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='fona']dzis wyslalam paczke z witaminami[/quote] bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu: znów się pobili z Pepkiem raz jeden raz drugi za grzbiet trzyma - co za chłopaki :mad::mad::mad: Quote
maggiejan Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Obaj panowie chyba czują się młodziej niż na to pozwala metryka...:evil_lol: Quote
olenka_f Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='maggiejan']Obaj panowie chyba czują się młodziej niż na to pozwala metryka...:evil_lol:[/quote] Pepko to szczeniak on ma trochę ponad rok ale bardzo Atos nie lubi Pepka a młody rośnie i już nie pozwala się bić tylko oddaje a ja muszę rozdzielać to towarzystwo ;) Quote
maggiejan Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A to wpadka...:oops: Byłam pewna, że Pepek to też staruszek... Quote
KrystynaS Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tak, o ile pamiętam to Atos z Pepkiem od początku "darli koty" Quote
maggiejan Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ciekawe, że Atos ustawia nieletniego... Nie chce być dla niego mentorem, a może to wychowanie metodą "twardej ręki"? Quote
KrystynaS Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Myślę, że po prostu nie przypadli sobie do serca. Zdarza się. Quote
olenka_f Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='KrystynaS']Myślę, że po prostu nie przypadli sobie do serca. Zdarza się.[/quote] nawet bardzo ale trudno, trzeba pilnować obu panów i po kłopocie czasem tylko są szybsi niż ja ale tylko czasem:mad: Quote
KrystynaS Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Pozdrowienia, pogłaskania dla Dziubka-Atoska !!!! Quote
olenka_f Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='KrystynaS']Pozdrowienia, pogłaskania dla Dziubka-Atoska !!!![/quote] bardzo dziekujemy Atosek czuje się dobrze, silne ataki kaszlu zdarzają sie bardzo rzadko to chyba to co mówił dr Niziołek dużo powietrza, teraz u mnie drzwi są ciagle otwarte a Atosek całymi dniami wyleguje się na słoneczku nie kopie pod płotami bo nie ma jak :eviltong: zjada ładnie , no po prostu żyjemy sobie :lol: Quote
olenka_f Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='fona']Olenko, doszly witaminy?[/quote] dziś znalazłam awizo "duża koperta" jutro ide na pocztę to chyba witaminy od Ciebie :multi: Quote
fona Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 mam nadzieje nie wyslalam poleconym chyba, wiec teraz drze Quote
Eruane Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Mój Kazik też ma bardzo rzadkie ataki kaszlu. Sądzę, że to też zasługa pogody. Quote
Recommended Posts