Tepes Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [COLOR="blue"]no niestety w maturalny miałach zdawać rozszerzono biola i angol ale sie zestrachałach i pisza wszystko na podstawie:evil_lol: ale za 2 lata chca pisać zaś rozszerzono biola i chemia;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='Ank@']Dzięki :) ok, ja zaraz idę do matematyki, jeszcze nie zaczęłam a jutro sprawdzian ....[/QUOTE] nie ma za co :) też miałam sprawdzian, a niczego nawet nie ruszyłam xd [quote name='NightQueen']Sonia robiła za dalmatyńczyka :diabloti: albo za kelpie :evil_lol: albo była wynikiem przypadku genetycznego :eviltong:[/QUOTE] [quote name=':: FiGa ::']Juz nie takie mieszance jak Sonia byly pod dalmaty podciagane :siara:[/QUOTE] ja bym obstawiała cattle doga w wersji big:diabloti: [quote name='paoiii']Avaloth zeby sprostować, Sonia i Aza nie są z pseudo z Modlniczki, z nich trzech tylko Agawa.. :)[/QUOTE] a, to przepraszam za pomyłkę. myślałam że Agawa i Aza są stamtąd, a Paulina mówiła też o Soni. [quote name='C&B'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/_-L5dQDpaw1I/TWqrxaxhRsI/AAAAAAAALnA/Z4HEUPJhhRw/s720/164.JPG[/URL] Mam słabość do takich kropkowatych :loveu:[/QUOTE] chcesz ?:evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]pierwsze co z Sonią mi do łba przyszło to australian cattle dog;) aa aaa aaa jaki cudny:loveu::loveu: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/_-L5dQDpaw1I/TWqo9mj5WEI/AAAAAAAALhU/-euE9Cj5kDk/s512/070.JPG[/URL][/COLOR][/QUOTE] [quote name='paoiii']Tepes bo "mój" :D!!! ;pp[/QUOTE] mi tak samo xD wiem że cudny:loveu: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no to witam w klubie;-)[/COLOR][/QUOTE] [quote name='paoiii']aaa nawet mi nie mów, choruje już od zeszlego wtorku... :/[/QUOTE] zdechlaki dwa zdrowiec mi tu:eviltong: Quote
Tepes Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [COLOR="blue"]no ja jo zdechlok od zawsze ale nic nie poradza:evil_lol: a miałach se zrobić tydzień przerwy na rekolekcje a tu dupa bo teroz siedza w doma -.-[/COLOR] Quote
C&B Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Avaloth'] chcesz ?:evil_lol: [/QUOTE] Mam już jedną kropkowatą, czas na coś innego :diabloti: Quote
Avaloth Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]no ja jo zdechlok od zawsze ale nic nie poradza:evil_lol: a miałach se zrobić tydzień przerwy na rekolekcje a tu dupa bo teroz siedza w doma -.-[/COLOR][/QUOTE] widzisz, życie. ja rzadko choruję generalnie, ale jak mnie już złapie to np. w ferie i jest fan xD [quote name='C&B']Mam już jedną kropkowatą, czas na coś innego :diabloti:[/QUOTE] ok, za tydzień jak będę w schronisku poszukam czegoś w paski i rezerwuję dla Ciebie:diabloti: Quote
C&B Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 A może macie coś szarego, z rudym brzuchem? :razz: W sam raz do myszki by pasował :loveu::diabloti: Quote
NightQueen Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [B]Dominika będzie miała stresującą niedzielę więc ją mobilizujcie :diabloti::evil_lol:[/B] Quote
paoiii Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='NightQueen'][B]Dominika będzie miała stresującą niedzielę więc ją mobilizujcie :diabloti::evil_lol:[/B][/QUOTE] czemu stresującą :) jak coś to ją wespre bo takze w nd wybieram się do schroniska :) Quote
NightQueen Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='paoiii']czemu stresującą :) jak coś to ją wespre bo takze w nd wybieram się do schroniska :)[/QUOTE] [B] właściwie to stresująca będzie sobota i niedziela :diabloti:[/B] związane będzie to z opieka nad dziećmi :cool3: Quote
paoiii Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 aaa wszystko jasne :D ale odstresuje się w schronisku :))! Quote
NightQueen Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='paoiii']aaa wszystko jasne :D ale odstresuje się w schronisku :))![/QUOTE] mam nadzieje że moje dzieciaki nie będą aż tak straszne :evil_lol: Quote
C&B Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='NightQueen']mam nadzieje że moje dzieciaki nie będą aż tak straszne :evil_lol:[/QUOTE] Mówiąc dzieciaki, masz na myśli myszki, tak? :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='C&B']Mówiąc dzieciaki, masz na myśli myszki, tak? :diabloti:[/QUOTE] taa :cool3: Quote
Avaloth Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='C&B']A może macie coś szarego, z rudym brzuchem? :razz: W sam raz do myszki by pasował :loveu::diabloti:[/QUOTE] jasne, same takie chodzą :diabloti: ale mogę załatwić coś szarego dużego i rudego małego, akurat będą razem tworzyć szaro-rude :D już się cieszę tymi myszkami:loveu: ale z drugiej strony mam trochę stresa xD mam nadzieję że uda mi się je znaleźć, dowieźć do domu, przeżyć noc i dowieźć do Patrycji :evil_lol: i że gdzieś po drodze mój pies ich nie dopadnie :diabloti: Quote
paoiii Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Avaloth a w niedziele będziemy się odstresowywać w schronisku :D! Quote
C&B Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Avaloth']jasne, same takie chodzą :diabloti: ale mogę załatwić coś szarego dużego i rudego małego, akurat będą razem tworzyć szaro-rude :D już się cieszę tymi myszkami:loveu: ale z drugiej strony mam trochę stresa xD mam nadzieję że uda mi się je znaleźć, dowieźć do domu, przeżyć noc i dowieźć do Patrycji :evil_lol: i że gdzieś po drodze mój pies ich nie dopadnie :diabloti:[/QUOTE] W dwupaku nie chcę :diabloti: W sumie Prada jest tak kolorystycznie zróżnicowana, że i szary i rudy jest :diabloti: To poszukaj czegoś w romby :evil_lol: A może dla siebie jakieś myszki weźmiesz? :razz: Quote
Tepes Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [COLOR="blue"]haha oj Iska uważej uważej bo Pati Cie zabije jak coś sie stanie:evil_lol: nie żebych coś sugerowała ale tak na wszelki wypadek:diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Avaloth'] już się cieszę tymi myszkami:loveu: ale z drugiej strony mam trochę stresa xD mam nadzieję że uda mi się je znaleźć, dowieźć do domu, przeżyć noc i dowieźć do Patrycji :evil_lol: i że gdzieś po drodze mój pies ich nie dopadnie :diabloti:[/QUOTE] to taki sprawdzian :diabloti: jak moje przeżyją to możesz sobie kupić zwierzątko w przyszłości :evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]haha oj Iska uważej uważej bo Pati Cie zabije jak coś sie stanie:evil_lol: nie żebych coś sugerowała ale tak na wszelki wypadek:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] nie strasz jej bo zmieni zdanie :diabloti: ale fakt jakby im coś się stało to bym ją poćwiartowała i zakopała pod Suterenami :evil_lol: Quote
Avaloth Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='NightQueen']to taki sprawdzian :diabloti: jak moje przeżyją to możesz sobie kupić zwierzątko w przyszłości :evil_lol: nie strasz jej bo zmieni zdanie :diabloti: ale fakt jakby im coś się stało to bym ją poćwiartowała i zakopała pod Suterenami :evil_lol:[/QUOTE] haha :D nie żeby miała psa w domu, on jest co prawda inny, więc nie wiem czy się liczy za zwierzątko, no ale:evil_lol: i królika miałam, co prawda nie miał wspaniałych warunków(ale to wynikało z mojej niewiedzy), ale przeżył ze mną 6 lat ^^ wiem. zresztą ja bym sama chyba się pocięła. i zakopała zanim byś mnie zdążyła dopaśc :diabloti: Patuuś, masz informacje może kiedy się pojawi kolejny odcinek pamiętnika ? :diabloti: bo na iitv pisze że 18 kwietnia i mnie to przeraża. czemu tak długo ? [quote name='Tepes'][COLOR=blue]haha oj Iska uważej uważej bo Pati Cie zabije jak coś sie stanie:evil_lol: nie żebych coś sugerowała ale tak na wszelki wypadek:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] :diabloti: ja wiem że jestem niezdara, ale chyba aż tak źle żeby myszki ze mną dnia nie przeżyły nie jest :D [quote name='C&B']W dwupaku nie chcę :diabloti: W sumie Prada jest tak kolorystycznie zróżnicowana, że i szary i rudy jest :diabloti: To poszukaj czegoś w romby :evil_lol: A może dla siebie jakieś myszki weźmiesz? :razz:[/QUOTE] to może ja wezmę coś jasnego po prostu i te romby sama narysuję ? :evil_lol: Moli na zlocie chodziła podpisana, to i romby się da narysowac :diabloti: osobiście wolałabym drugiego psa albo szczury :eviltong: ale zastanawiac się nad tym będę po maturze ^^ [quote name='paoiii']Avaloth a w niedziele będziemy się odstresowywać w schronisku :D![/QUOTE] mam nadzieję :D ale nie wiem o której Patrycja przyjedzie po myszy więc nie wiem jeszcze czy dam radę byc a jak tak to kiedy. Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [QUOTE]haha :-D nie żeby miała psa w domu, on jest co prawda inny, więc nie wiem czy się liczy za zwierzątko, no ale:evil_lol: i królika miałam, co prawda nie miał wspaniałych warunków(ale to wynikało z mojej niewiedzy), ale przeżył ze mną 6 lat ^^ wiem. zresztą ja bym sama chyba się pocięła. i zakopała zanim byś mnie zdążyła dopaśc :diabloti: Patuuś, masz informacje może kiedy się pojawi kolejny odcinek pamiętnika ? :diabloti: bo na iitv pisze że 18 kwietnia i mnie to przeraża. czemu tak długo ?[/QUOTE] a tam Chester, to nie wiadomo co to jest :evil_lol: czy to pies czy nie :diabloti: a gdzie się zakopiesz? na Wawelu :diabloti: według mojego serwisu z napisami :cool3: ma być 8.04 :placz: oni na tą datę robią napisy, więc film będzie 7 kwietnia, jeszcze nie było błędu w ich wyliczeniach, także sama nie wiem :-( wolę żeby twoja wersja była prawdziwa Kolejny raz ci psuję plany co? ze schroniskiem :razz: dam ci mysz na urodziny za to :diabloti: Quote
Avaloth Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='NightQueen']a tam Chester, to nie wiadomo co to jest :evil_lol: czy to pies czy nie :diabloti: a gdzie się zakopiesz? na Wawelu :diabloti: według mojego serwisu z napisami :cool3: ma być 8.04 :placz: oni na tą datę robią napisy, więc film będzie 7 kwietnia, jeszcze nie było błędu w ich wyliczeniach, także sama nie wiem :-( wolę żeby twoja wersja była prawdziwa Kolejny raz ci psuję plany co? ze schroniskiem :razz: dam ci mysz na urodziny za to :diabloti:[/QUOTE] no tak racja :diabloti::diabloti: sąsiad jak go zobaczył to spytał czy jak go kupowaliśmy to same cielęta były:evil_lol: o taaak, na Wawelu:loveu::evil_lol: to wolimy Twoją wersję, na iitv pisze że 18.04, zawsze Twoja to 10 dni do przodu.. /linka mi proszę dac / ale zawalił się mój świat, jak to tyle czekać :placz: oj tam, najwyżej w sobotę pojadę ;) myszy są tylko raz:eviltong: Quote
Avaloth Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Patrzcie jakie mam fajne xdd skopiowane od Patusi vel NightQueen, nie wiem skąd ona to ma xd Objawy dogomaniaka 1. Masz w domu więcej smyczy niż pasków do spodni. 2. Nie masz pojęcia dlaczego ludzie dziwnie patrzą na ciebie w pracy kiedy właśnie rozmawiasz z kimś o swojej suce. 3. We wszystkich swoich kieszeniach znajdujesz plastikowe woreczki. 4. Twój pies ma więcej – i lepsze! – zabawki niż ty lub twoje dzieci. 5. To przecież nic nadzwyczajnego rozmawiać przy stole o psich odchodach. 6. Kiedy wybierasz nowy samochód kalkulujesz ile zmieści się w nim psów i klatek do nich. 7. Twój materac jest stary jak świat, ale twój piesek dostaje nowe posłanie na każde święta Bożego Narodzenia. 8. W portfelu nie masz zdjęć ani małżonka/ki ani dzieci – tylko swoich psów. 9. Szampon twojego psa – 69zł, odżywka – 89zł. Twój szampon i twoja odżywka – cokolwiek jest akurat na wyprzedaży. 10. Nie zawracasz sobie głowy myciem rąk po zabawie z psem, nawet jeśli akurat siadasz do stołu. 11. Zrywasz się w nocy na równe nogi kiedy pies popiskuje, ale wołami nie można cię wyciągnąć kiedy dzwoni telefon lub włączy się alarm. 12. Biegniesz z psem do weterynarza jak tylko kichnie lub zakasła, a sam prawie wcale nie chodzisz do lekarza. 13. Z uśmiechem na twarzy wyjdziesz z psem na dwór nawet w nocy, ale denerwuje cię każdy telefon, który wyrwie cię ze snu. 14. Znasz na pamięć psie imiona lepiej niż ich właścicieli, więc wasze rozmowy często wyglądają tak: „wiesz, ta od owczarka niemieckiego poradziła tej od corgi, żeby…” 15. Na spacerze w lot rozpoznasz rasę psa, ale nie zauważysz nawet czy szła z nim kobieta czy mężczyzna. 16. Kiedy ktoś zrobi coś, co ci się podoba, masz odruch sięgania ręką do kieszeni po nagrodę. 17. Masz ochotę założyć łańcuszek uciskowy tym ludziom, którzy się źle zachowują. 18. Znajomych pytasz najpierw o ich psy, a dopiero później o samopoczucie członków rodziny. 19. Na święta wysyłasz kartki z wizerunkiem swoich psów. 20. Kiedy nie ma cię w domu, dzwonisz, aby dowiedzieć się jak się czują wasze psy. 21. Drzwi otwierasz ostrożnie, aby żaden pies nie uciekł, nawet kiedy są to drzwi sąsiada. 22. Twój rozkład tygodnia podporządkowany jest pod zajęcia dla psów. 23. Masz więcej zdjęć swoich psów niż swojej rodziny, albo na każdym zdjęciu rodzinnym są również wasze psy. 24. Wracając do domu witasz się najpierw z psami, potem z rodziną. 25. Miesięczny koszt wyżywienia psa znacznie przewyższa koszt wyżywienia twojej rodziny. 26. Wyprawiasz psu urodziny z prezentem, tortem i gośćmi. 27. Twój pies też ma świąteczną skarpetę nad kominkiem. 28. Najlepszy sklep to zoologiczny, bo wpuszczą cię tam z psem bez problemu. 29. Nienawidzisz tych, którzy żebrzą, bo mają to samo błagalne spojrzenie co pies, któremu nie można się oprzeć. 30. Twoje rachunki telefoniczne pełne są numerów do psich fryzjerów, weterynarzy, handlerów, treserów, psich hoteli, i innych psiarzy. 31. Każda twoja rozmowa prędzej czy później schodzi na temat psów. 32. W pracy więcej czasu spędzasz na czytaniu maila dotyczących psów, niż faktycznie na pracy. teraz moja analiza xd 1. pasek do spodni mam jeden, smycze dwie. Liczy się ?:evil_lol: 2. bo są dziwni xd 3. w zimie tylko w kurtkach, w lecie tylko w spodniach:diabloti: 4. nie mam dzieci, moje zabawki na strychu. ale psich zabawek jest pełno, więc załóżmy że tak 5. a no nic 6. ja nie miałam okazji wybierac jeszcze, ale ogólnie tak xd 7. mój materac jest stary, ale dobry, a pies ma drugie legowisko, które dostał tylko dlatego że ze starego wyrósł. następne dostanie jak rozwali to. więc nie xd 8. żadnych zdjęc nie mam.. 9. oj no aż tak źle nie jest 10. zdecydowanie nie, nie opłaca się xd 11. mam za twardy sen :diabloti: 12. tak, tyle że wysyłam tatę do weterynarza z psam 13. jak jest zimno/mokro to może nie z uśmiechem, ale wyjdę. a telefon denerwuje 14. dokładnie :D 15. generalnie tak xd 16. haha dobre xd aż tak źle ze mną nie jest. 17. nie. 18. większości tak :evil_lol: 19. aha ;d 20. mniej więcej 21. tak 22. nie xd jak jestem to się zajmuję, jak nie jest reszta familii xd 23. zdecydowanie tak 24. tak /acz jest to narzucone przez psa, po prostu on do mnie leci, reszta rodziny czeka aż ja do nich przyjdę:eviltong:/ 25. nie sądzę, jednak nas domu jest 4 osoby, pies jeden 26. bez gości, ale z tortem i prezentem :D 27. nie używam czegoś takiego jak skarpet, ale pies dostaje prezenty pod choinkę 28. nie chadzam z psem do sklepów, także nie dotyczy xd 29. psy żebrząc wyglądają zdecydowanie ładniej niż ludzie :diabloti: 30. tylko weterynarzy i sklepów zoologicznych. no psiarzy też 31. tylko czasem.. xD 32. nie mam pracy, ale jeśli informatyki w szkole się liczą to tak xdd Podsumowując: słabo ze mną. muszę popracowac nad tym :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Avaloth']no tak racja :diabloti::diabloti: sąsiad jak go zobaczył to spytał czy jak go kupowaliśmy to same cielęta były:evil_lol: o taaak, na Wawelu:loveu::evil_lol: to wolimy Twoją wersję, na iitv pisze że 18.04, zawsze Twoja to 10 dni do przodu.. /linka mi proszę dac / ale zawalił się mój świat, jak to tyle czekać :placz: oj tam, najwyżej w sobotę pojadę ;) myszy są tylko raz:eviltong:[/QUOTE] będziemy mieć podwójną rocznicę pochówku na Wawelu :diabloti: aa myślałam że 18.03, w takim razie wolę swoją wersję :evil_lol: stąd mam napisy [URL]http://grupahatak.pl/napisy/300/The_Vampire_Diaries/[/URL] [quote name='Avaloth']Patrzcie jakie mam fajne xdd skopiowane od Patusi vel NightQueen, [B]nie wiem skąd ona to ma [/B]xd[/quote] ukradła :diabloti::diabloti: Quote
Avaloth Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='NightQueen']będziemy mieć podwójną rocznicę pochówku na Wawelu :diabloti: aa myślałam że 18.03, w takim razie wolę swoją wersję :evil_lol: stąd mam napisy [URL]http://grupahatak.pl/napisy/300/The_Vampire_Diaries/[/URL] ukradła :diabloti::diabloti:[/QUOTE] haha :D zaprojektuj dla nie nagrobek w myszy xD dzięki :) o to, Ty ukradłaś komuś, ja Tobie i git xdd powiedzcie mi teraz że ten pies ma mózg::diabloti: [IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188616_190668154300838_100000729648573_515922_4730382_n.jpg[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti: a tak poza tym coraz bardziej kocham moją stałkę *.* czasem mi gubi ostrośc, ale jak już ją złapie to jest genialnie. zrobiłam psu sesję na podwórku, w weekend coś wstawię :) Quote
C&B Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [url]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188616_190668154300838_100000729648573_515922_4730382_n.jpg[/url] W porównaniu z Pradą, to on całkiem normalny jest :diabloti: Quote
Recommended Posts