Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen'][URL]http://img809.imageshack.us/img809/2313/20068595.jpg[/URL]
co to? rozgryźć nei mogę :oops::evil_lol:[/QUOTE]
lampa, a na niej gałęzie z krzaczka który pod wpływem śniegu się na lampie położył xd
generalnie lampa, gałęzie i śnieg :D

Posted

[quote name='Iś & Chester']lampa, a na niej gałęzie z krzaczka który pod wpływem śniegu się na lampie położył xd
generalnie lampa, gałęzie i śnieg :D[/QUOTE]
aaaa teraz widzę :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Iś & Chester']

Witamy i dziękuje ;)

właśnie sobie szukam jakiegoś fajnego słowa w języku obcym żeby sobie login dogowy zmienić ^^ a potem wypracowanie[/QUOTE]

Będziemy stałymi bywalcami tutaj ;) Czekamy na fotki ;). I co, znalazłaś nowy login ?

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ale mosz zaczepisty baner:loveu::loveu:
a co do zmiany nicku nie wiem czy sie doczekosz...jo czekom i czekom i NIC.[/COLOR][/QUOTE]

ja się doczekałam :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']ja się doczekałam :diabloti:[/QUOTE]
ale to było dawno xd i wteyd kiedy Tobie zmieniali to był ostatni raz.. no nic mam nadzieję że się kiedyś doczekamy ^^

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ale mosz zaczepisty baner:loveu::loveu:
a co do zmiany nicku nie wiem czy sie doczekosz...jo czekom i czekom i NIC.[/COLOR][/QUOTE]
też mi się podoba :D ale Twój też jest genialny. po prostu Kasia jest genialna xd

[quote name='DominikaAnna']Będziemy stałymi bywalcami tutaj ;) Czekamy na fotki ;). I co, znalazłaś nowy login ?[/QUOTE]
miło nam :)
dzisiaj zdjęcia zrobiłam, ale muszę wypracowanie napisać, bo wczoraj mnie zmogło, a potem do babci.. także dzisiaj raczej nie będzie, może jak wrzucę na fbl'a to przykleję jakieś jedno ^^

Byliśmy z Krówem na dłuższym spacerze zimowym. Szkoda tylko że o 13 już słońce było dość nisko i nie wszędzie docierało, ale i tak coś wyszło ;). Osioł się wyszalał, polatał, porył w śniegu, teraz siedzi w kuchni i żebra..

Posted

[quote name='przeszlus']Ależ ona o tym wie :diabloti:

Hmm nowy login :razz: To musi do ciebie pasować nie wiem mozę crazolka :lol:

super na fbl widziałem :)[/QUOTE]
kto wie ? bo się zgubiłam xd
haha xd ja przecież jestem poważna, stateczna kobieta, gdzie krejzolka xd

[quote name='Ana04']Z jaką gracją biega :D[/QUOTE]
baletnica moja :D

[quote name='sator_k_']Uchwycona super pozycja. :)[/QUOTE]
ta pozycja to prowizoryczne zakopywanie po oddaniu moczu:diabloti:

[B]DominikaAnna[/B] znalazłam. Co prawda słowo bez znaczenia ale wg mnie ładnie brzmi i będzie pasować na login :) o ile kiedykolwiek mi go zmienią, bo wątek o zmianę nicków od dłuższego czasu stoi..

Posted

[quote name='Ppx'][url]http://wd3.photoblog.pl/lvp2/201012/D4/81418932.jpg[/url]
jaka mina XD[/QUOTE]
no jaka no xd śliczna :D

[quote name='Paula03']Ja myślałam, że on sobie biegnie powoli do ciebie :D[/QUOTE]
on nie biegnie w moją stronę.. chyba że mam wyjątkowo dobre smaki a on wyjątkowo nie ma nic ciekawszego do roboty ^^ w innych wypadkach powoli idzie..

[quote name='przeszlus']Kasia wie :diabloti:
Znalazłaś jakie ?[/QUOTE]
a o to chodzi xd widzisz, ja o tej porze już nie myślę ;P
jeśli pytasz o nick to Avaloth
[quote name='sator_k_']A ja myślałam, że uchwyciłaś gracjejego biegu :D[/QUOTE]
:diabloti:
[quote name='DominikaAnna'][url]http://wd3.photoblog.pl/lvp2/201012/D4/81418932.jpg[/url]

piękny on jest. Taki dostojny. ;) Trochę przypomina mi psa mojego chłopaka- też mają owczarka niemieckiego z długim włosem ;)[/QUOTE]
dostojny :D
on jest co prawda trochę wyrośnięty jak na dona, ale to nic xdd

Posted

Może i wyrośnięty ale teraz preferuje się przerosty u DONÓW, może nie biegnie tanecznym krokiem do Ciebie jak go wołasz - ale przychodzi, ale zobacz jest z Tobą i w te śnieżne, zimne dni masz kawał cieplutkiego, mięciutkiego futerka :evil_lol: co w sezonową depresję pocieszy, da buzi nieproszony nawet, a nawet zabawką się podzieli po warunkiem, że oddasz za raz.