Moniek193 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kisses napisał(a):Oczywiście, że jedziesz, wraz ze mną :diabloti: No to ba :bigcool: Quote
Avaloth Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Dziękować wszystkim za komplementy :loveu: karolina1 napisał(a):http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/IMG_2238.jpg Uwielbiam mokre onki :biggrina: :eviltong: ja tam wole suche, bo wtedy ja też jestem sucha :evil_lol::evil_lol: Kamila i Heksa napisał(a):ale m czarną maskę :loveu: a no ma :eviltong: podobno ładna xD Cavy napisał(a):Hej, dawno nas tu nie było! :evil_lol: http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/IMG_2238.jpg o mamuśko, jakie cuuuudo! :loveu: http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/IMG_2258.jpg a tu, to mi już całkiem szczena opadła :crazyeye: boskie stworzenie masz w domu! :evil_lol: zapraszamy do siebie na nowe zdjęcia :cool3: wpadniemy jutro ;D no takie jestem piękne :evil_lol::evil_lol: Linssi napisał(a):http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/IMG_0713.jpg ale ziewanko!! Piekny piechol!! :loveu::loveu::loveu: Pozdrowki dla was i zapraszamy do nas ;) Łał, ileś Ty stron przeglądnęła ? :-o dużo w każdym razie xD miło mi że sie Kundel mój podoba :loveu: wpadniemy jutro ;) chyba :evil_lol: Ola164 napisał(a):http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/IMG_0630.jpg - Ale krówsko! Większe od dinozaura! :diabloti: No widzisz co ja wyhodowałam. Na sterydach psinke wychowywałam i mam:evil_lol: wyższy od żyrafy i grubszy od słonia, musiałam dom powiększać. o patrz :evil_lol::evil_lol: No jedzcie wszystkie :loveu: namówcie Sweetową albo Anule np. żeby jechały to też pojadę :eviltong: Dobranoc ;) Quote
Martunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Iś & Chester napisał(a):No jedzcie wszystkie :loveu: namówcie Sweetową albo Anule np. żeby jechały to też pojadę :eviltong: A mnie to nie, PHI!!! :sadCyber: Foch :obrazic: Quote
Ola164 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ło matko, ale krówsko.... :diabloti: Jeszcze trochę i dom przerośnie :diabloti: Quote
Foxowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A na pks lub pkp, a może do Galerii Krakowskiej. Ja tam ponad godzine powinnam być, bo na pociąg o 15.30 nie zdąże ::evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Tylko tyle? na poprzedniej stronie są :eviltong: Martunia napisał(a):A mnie to nie, PHI!!! :sadCyber: Foch :obrazic: napisałam 'np' :eviltong: w domyśle taka Ty, albo taka Ewa :evil_lol: Ola164 napisał(a):Ło matko, ale krówsko.... :diabloti: Jeszcze trochę i dom przerośnie :diabloti: no już musiałam powiększać :evil_lol::evil_lol: Foxowa napisał(a):A na pks lub pkp, a może do Galerii Krakowskiej. Ja tam ponad godzine powinnam być, bo na pociąg o 15.30 nie zdąże ::evil_lol: ale to jest jakaś propozycja ? że może w galerii ? bo nie rozumim co Ty do mnie mówisz :evil_lol::evil_lol: Kolejne zlotowe ;) Piksel :loveu::loveu: 'siostra' Kraksy :eviltong: Asia(gordonowa), Marta i Ada(Sweet) Basia(pron) dzika Piksel:evil_lol::loveu: Quote
Avaloth Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 :diabloti: :loveu: Kraksa, w tle Max te co wcześniej, a dalej Pola(dogomanka), Basia, Iza(maksowa17) Quote
Martunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Skąd mogłam wiedzieć, i tak mnie nie wymieniłaś, więc się już nie odzywam. :evil_lol: :obrazic: Quote
Avaloth Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Martunia napisał(a):Skąd mogłam wiedzieć, i tak mnie nie wymieniłaś, więc się już nie odzywam. :evil_lol: :obrazic: też Cię kocham:loveu::evil_lol::evil_lol: Foxowa napisał(a):To było pytanie :evil_lol: aha :D no to Galeria bardziej mi pasuje :) Quote
Foxowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No to wiesz, niedziela 15:30 powinnam być, ew. daj mi numer kom na pw wiec jak coś to ci esa napiszę :cool3: Quote
Bewarka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No do galerii to już prędzej, muszę się zastanowić, byle szybko...:eviltong: Ale gdzie dokładniej macie zamiar? Quote
Avaloth Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 a no malutka:loveu: ale groźna :evil_lol::evil_lol: Iza kiedyś będą :eviltong: nie chce mi się tyle wrzucać fot, a na razie ze zlotu muszę na wątek zlotowy, więc przy okazji wstawiam tu ^^ jak się skończą to Chester przybędzie :lol: Foxowa dobra, chyba będe mogła :) ale się musimy jakoś dokładniej umówić. Justyna Ty też przyjedź :) dokładnie.. pod jakimś sklepem albo którymś wejściem ? xDD Quote
dadiii Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 hiho :D ja mam takie ciekawskie pytanie :D do fotek używasz lustrzankę czy zwykłą cyfrówkę?? :) Quote
Bewarka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ejj, teraz zobaczyłam w kalendarzyku, że w nd jest drugi... A ja chce być na Neo-Nówce, więc nie da rady niestety :eviltong: Quote
Avaloth Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Justynko co Ty sobie wyobrażasz ?! :mad::evil_lol: w niedziele ? cud. To ja się jutro dowiem, czy mogę, bo w niedzielę lub poniedziałek koleżanka przyjeżdża i muszę być.. Dadi robię mym dzieckiem ! nie na czasie jesteś :P Canon EOS 450D ;) wiem,ze nie po wszystkich zdjęciach widać, ale dopiero się uczę :) Quote
Bewarka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nie martw się, kiedyś nasze drogi się zejdą :evil_lol: Jak będę ładna, hah :D Samej to sie nie chce, a żadna kol nie pojedzie - 3 akurat jadą w nocy na obóz nad morze, dwie nie będą mogły, a reszta mnie nie zrozumie :grins: Chyba że coś, ale raczej nie...znaczy myślałam o rodzinie :eviltong: Quote
Foxowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 To może pod fontanną? Ja będę miała niedaleko do PKS :cool3: Czasu jeszcze jest, do soboty można zmienić plan miejsca, ale jeśli pasi to ja będę napewno ;) Quote
Kisses Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ej no :placz: Też cem, weźcie mnie! Albo wiem... szukacie mnie w fontannie. Quote
Foxowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Doobra to przypłyń do nas ściekami :diabloti:, nie no autobus i jesteś ;) A potem ze mną wrócisz :multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts