Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Dopłać resztę kwoty za zlot.[/quote]
[COLOR=Blue]Facet spokojnie Iśki nie ma i Iska nie ma jak zapłacić ale wszystko pod kontrolą bo ja za nią zapłaciłam:diabloti:

A Cie tu babo ni ma sie wakacjonujesz Ty niedobra Ty:mad::evil_lol::evil_lol:
Przydało by sie z leksza odkurzyć:diabloti:
[IMG]http://merlin.pl/Pylek-gadajacy-odkurzacz_Hasbro,images_big,1,PLS06715.jpg[/IMG]
wziium:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lasko ino jo mom nadzieja ż Twój tata trafi po nos bo ja nie to zginiecie:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Kisses']A Iśka mi pisała kilka dni temu esa :multi:
Była nad jeziorem i szamała 3bita :diabloti:[/quote]

A smaczny był:diabloti:?

Posted

[quote name='C&B']A smaczny był:diabloti:?[/quote]
Chyba tak :D
Suszyła się, bo z jeziora wyszła!
[SIZE=1]Isiek z bazin...[/SIZE]
I podobno ma tam goldenke i kundelka :loveu:

I jest tak... naturowo :diabloti:

Posted

A mi dzisiaj pisała:diabloti: była kąpać się w jeziorze i myć włosy:eviltong::evil_lol: Dziewczyna buszu:evil_lol: bo prysznic 5zł kosztuje:eviltong:

Posted

[quote name='Kisses']A Iśka mi pisała kilka dni temu esa :multi:
Była nad jeziorem i szamała 3bita :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]A mi dokłaadniej pisała 07.07 żę se idzie nad jeziorko i pogode mają fajną i że nie ma jak zapłacić za zlot bo do 10 cza było:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A mi dokłaadniej pisała 07.07 żę se idzie nad jeziorko i pogode mają fajną i że nie ma jak zapłacić za zlot bo do 10 cza było:diabloti:[/COLOR][/quote]
Mi też pisała 7 :multi: I dzisiaj! Że ma 18 stopni :diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']A mi dzisiaj pisała:diabloti: była kąpać się w jeziorze i myć włosy:eviltong::evil_lol: Dziewczyna buszu:evil_lol: bo prysznic 5zł kosztuje:eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Hahaha fajne zdzierstwo ale nie ma to jak okąpać się i myć włosy w jeziorze zawsze o tym marzyłam:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Hahaha fajne zdzierstwo ale nie ma to jak okąpać się i myć włosy w jeziorze zawsze o tym marzyłam:diabloti:[/COLOR][/quote]
Haha, ja też. koniecznie Iś musi mi opowiedzieć jak było :loveu:

Posted

haha też jej tego zazdroszczę:evil_lol::evil_lol:
największa atrakcja wyjazdu chyba:evil_lol::evil_lol:

i znowu posty sobie skaczą bo godzina jest nie taka jak powinna:cool1:

Posted

O no to bardzo fajnie tam ma. :evil_lol:
Isia trzymaj się. :evil_lol:

EDIT:
Mi jeszcze napisała, że pogodę mają lepszą od wczorajszej. :D No i z tym jeziorem, że tam się myje. xD

Posted

Heej :D:loveu:
Wróciłam dzisiaj o 0.40 :evil_lol: a dzisiaj jakoś tak mi zleciało i byłam tu ale nie zdążyłam napisać.
W ogóle widzę że tu samowolka normalnie, jeszcze się ze mnie nabijacie bezczelnie :D sami bezczelni ludzie na tym świecie..
Ewcia witam :loveu: zaprosiłam Cię, bo miałam Cię na liście znajomych ale z odznaczonym znacznikiem, nie wiem skąd xD
No to teraz piszę jak było :eviltong:
W ogóle to byłam w uroczej wsi Strękowiźnie:evil_lol::evil_lol: w której jeden dom od drugiego jest oddalony z 0,5 kilometra xD a większość powierzchni zajmują lasy. Tak z większych miast to Augustów jest z 10 czy tam trochę więcej km dalej. Więc w sumie to bardziej Suwałki niż Mazury ale kij.
Pogode ładną miałam od niedzieli do wtorku, i w dwóch ostatnich dniach. Poza tym trochę lało, ale w sumie nie dużo.
Byłam z tatą, siostrą i znajomymi: Ulką(11lat) i jej rodzicami. Część damska spała w przyczepie, męska w namiocie:eviltong: No i mieliśmy jeszcze tropik, taki przedsionek jakby do przyczepy. Mieliśmy kilka metrów do jeziora:loveu:. Jezioro Długie tudzież Kalejty. Rezerwat przyrody, więc czyste. Ludzi tam mało, poza tym byliśmy na polu namiotowym u człowieka ktróy przyjmuje tylko ludzi któych zna lub mu się podobają, więc nikt nie śmiecił, nie hałasował itp. W ogóle mało ludzi było, dopiero pod koniec więcej się zjechało. Były dwa psy goldenka Maja i mały kundelek Lenon:loveu:. Przylazł raz do nas jak jedliśmy grilla i robił surykatke(tzn stał na tylnich łapkach) :evil_lol:. A Majeńka taka kochana, spokojna, potrafiła przez 20 min łazić po płytkiej wodzie i od czasu do czasu łapać przelatujące coś :D.
Ogolnie super było, acz momentami mi się nudziło, i Ulka mnie wkurzała (jedynaczka ^^) ale spoko.
Muszę wyłączać bo burza przylazła duża.
Dobranoc, jutro reszta :loveu: