Kaya93 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Łeee nie będzie Cie:placz: Ale miłej zabawy Ci życzę:loveu: Quote
Tepes Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='olekg89']Dopłać resztę kwoty za zlot.[/quote] [COLOR=Blue]Facet spokojnie Iśki nie ma i Iska nie ma jak zapłacić ale wszystko pod kontrolą bo ja za nią zapłaciłam:diabloti: A Cie tu babo ni ma sie wakacjonujesz Ty niedobra Ty:mad::evil_lol::evil_lol: Przydało by sie z leksza odkurzyć:diabloti: [IMG]http://merlin.pl/Pylek-gadajacy-odkurzacz_Hasbro,images_big,1,PLS06715.jpg[/IMG] wziium:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lasko ino jo mom nadzieja ż Twój tata trafi po nos bo ja nie to zginiecie:diabloti: [/COLOR] Quote
Kisses Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A Iśka mi pisała kilka dni temu esa :multi: Była nad jeziorem i szamała 3bita :diabloti: Quote
C&B Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Kisses']A Iśka mi pisała kilka dni temu esa :multi: Była nad jeziorem i szamała 3bita :diabloti:[/quote] A smaczny był:diabloti:? Quote
Kisses Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='C&B']A smaczny był:diabloti:?[/quote] Chyba tak :D Suszyła się, bo z jeziora wyszła! [SIZE=1]Isiek z bazin...[/SIZE] I podobno ma tam goldenke i kundelka :loveu: I jest tak... naturowo :diabloti: Quote
Sweet Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A mi dzisiaj pisała:diabloti: była kąpać się w jeziorze i myć włosy:eviltong::evil_lol: Dziewczyna buszu:evil_lol: bo prysznic 5zł kosztuje:eviltong: Quote
Tepes Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Kisses']A Iśka mi pisała kilka dni temu esa :multi: Była nad jeziorem i szamała 3bita :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]A mi dokłaadniej pisała 07.07 żę se idzie nad jeziorko i pogode mają fajną i że nie ma jak zapłacić za zlot bo do 10 cza było:diabloti:[/COLOR] Quote
Kisses Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A mi dokłaadniej pisała 07.07 żę se idzie nad jeziorko i pogode mają fajną i że nie ma jak zapłacić za zlot bo do 10 cza było:diabloti:[/COLOR][/quote] Mi też pisała 7 :multi: I dzisiaj! Że ma 18 stopni :diabloti: Quote
Tepes Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Sweet']A mi dzisiaj pisała:diabloti: była kąpać się w jeziorze i myć włosy:eviltong::evil_lol: Dziewczyna buszu:evil_lol: bo prysznic 5zł kosztuje:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Hahaha fajne zdzierstwo ale nie ma to jak okąpać się i myć włosy w jeziorze zawsze o tym marzyłam:diabloti:[/COLOR] Quote
Kisses Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Hahaha fajne zdzierstwo ale nie ma to jak okąpać się i myć włosy w jeziorze zawsze o tym marzyłam:diabloti:[/COLOR][/quote] Haha, ja też. koniecznie Iś musi mi opowiedzieć jak było :loveu: Quote
Sweet Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 haha też jej tego zazdroszczę:evil_lol::evil_lol: największa atrakcja wyjazdu chyba:evil_lol::evil_lol: i znowu posty sobie skaczą bo godzina jest nie taka jak powinna:cool1: Quote
Martunia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 O no to bardzo fajnie tam ma. :evil_lol: Isia trzymaj się. :evil_lol: EDIT: Mi jeszcze napisała, że pogodę mają lepszą od wczorajszej. :D No i z tym jeziorem, że tam się myje. xD Quote
Moniek193 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Gadulki:evil_lol: Iśka wracaaaaj:placz::diabloti: Quote
Tepes Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='olekg89']A no to lajcik.:cool3:Dzięki za info.[/quote] [COLOR=Blue]A proszę bardzo:cool3:[/COLOR] Quote
Rahl Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Kurde, nie ma to jak kąpiel w jeziorku :loveu:. Moje marzenie :diabloti: Quote
Kisses Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A ona już jest :multi: Pytałam jej się rano, czy wie, ze wraca, a ona o 13 mi napisała, że nie wie :multi: Iśkowa, opowiedz mi, jak było :loveu: Quote
C&B Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='Kisses'] Iśkowa, opowiedz mi, jak było :loveu:[/quote] I mi:cool1: Quote
ewka i haker Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 jest na pewno bo mnie do znajomych zaprosiła:) Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Czekamy na fotorelację, Isiu. :loveu::loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Heej :D:loveu: Wróciłam dzisiaj o 0.40 :evil_lol: a dzisiaj jakoś tak mi zleciało i byłam tu ale nie zdążyłam napisać. W ogóle widzę że tu samowolka normalnie, jeszcze się ze mnie nabijacie bezczelnie :D sami bezczelni ludzie na tym świecie.. Ewcia witam :loveu: zaprosiłam Cię, bo miałam Cię na liście znajomych ale z odznaczonym znacznikiem, nie wiem skąd xD No to teraz piszę jak było :eviltong: W ogóle to byłam w uroczej wsi Strękowiźnie:evil_lol::evil_lol: w której jeden dom od drugiego jest oddalony z 0,5 kilometra xD a większość powierzchni zajmują lasy. Tak z większych miast to Augustów jest z 10 czy tam trochę więcej km dalej. Więc w sumie to bardziej Suwałki niż Mazury ale kij. Pogode ładną miałam od niedzieli do wtorku, i w dwóch ostatnich dniach. Poza tym trochę lało, ale w sumie nie dużo. Byłam z tatą, siostrą i znajomymi: Ulką(11lat) i jej rodzicami. Część damska spała w przyczepie, męska w namiocie:eviltong: No i mieliśmy jeszcze tropik, taki przedsionek jakby do przyczepy. Mieliśmy kilka metrów do jeziora:loveu:. Jezioro Długie tudzież Kalejty. Rezerwat przyrody, więc czyste. Ludzi tam mało, poza tym byliśmy na polu namiotowym u człowieka ktróy przyjmuje tylko ludzi któych zna lub mu się podobają, więc nikt nie śmiecił, nie hałasował itp. W ogóle mało ludzi było, dopiero pod koniec więcej się zjechało. Były dwa psy goldenka Maja i mały kundelek Lenon:loveu:. Przylazł raz do nas jak jedliśmy grilla i robił surykatke(tzn stał na tylnich łapkach) :evil_lol:. A Majeńka taka kochana, spokojna, potrafiła przez 20 min łazić po płytkiej wodzie i od czasu do czasu łapać przelatujące coś :D. Ogolnie super było, acz momentami mi się nudziło, i Ulka mnie wkurzała (jedynaczka ^^) ale spoko. Muszę wyłączać bo burza przylazła duża. Dobranoc, jutro reszta :loveu: Quote
Recommended Posts