Ania :) Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Hej Wam :razz: To może jakieś foty z wystawy ? :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [url]http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/IMG_0715.jpg[/url] padłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 cześć Wam wszystkim :oops: Cavy witaj po przerwie :loveu: też do was muszę wlecieć.. Ana witam i zapraszm ponownie :eviltong: Atka nie śmiej się z mojej Krowy bo wyjdziesz :diabloti::diabloti: miałam dać zdjęcia ale mi nie wyszło xD a z wystawy zgram dopiero jutro bo teraz nie zdąże, i jeszcze by się z 1 GB wolnego miesjca na dysku przydał :D bo sobie zgrałam picase i Wam powiem że przydatny program, bo się okazało ze mam tysiące zdjęć dwa razy na dysku nie wiem skąd ale są. I dzięki Picasie mogę je bezboleśnie usuwać :evil_lol: A tak wracając do konkretów. Gorąco u mnie dzisiaj jak cholera i duszno. Acz lepiej tak niż jak w Gdańsku jakieś powodzie czy coś. Chester żyje, ale łazi jak mucha w sosie pomidorowym :diabloti: Dopiero jak dzisiaj usłyszał 'Chester jedziemy do piesków !' To mu dupsko ożyło :eviltong: A potem po kąpieli w jeziorku to już w ogóle. Miałam dziecko aczkolwiek mnie wkurzało bo kawałek jeziorka i brzegu jest w cieniu, kawałek w słońcu i jak jedno bło dobre to drugie albo przejaśnione albo za ciemne, a ja nie miałam czasu ciągle przeslłony zmieniać i ISO i wszystkiego. I w efekcie mam mało ładnych zdjęć ^^ Co Wam jeszcze rzec xD Chyba nic. Wwaliłam na picasse zdjęcia z wystawy z tamtego roku na razie, jak ktoś chce może zobaczyć, i z polowania na koniczynki z Aśką, Izą i psem, główny model Chester więc możecie oglądać :evil_lol: ale nie mówcie im ze dałam Wam linka bo mnie zjedzą :eviltong::eviltong: [B][url=http://picasaweb.google.com/fairytale688/]Picasa Web Albums - isiaczka[/url][/B] prosim ^^ zoo tamtegorocznego nie oglądać bo zdjęcia są zrypane, wrzuciłam zeby się z dysku ich pozbyć :eviltong: Quote
C&B Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Tylko siedem zdjęć ozików?:mad: Mam nadzieję, ze masz z Krakowa dużo i są tam oziki:diabloti: Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ja wole zdjecia normalnie ogladac a nie z linkja :P Quote
Avaloth Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='C&B']Tylko siedem zdjęć ozików?:mad: Mam nadzieję, ze masz z Krakowa dużo i są tam oziki:diabloti:[/quote] Jak mnie jeszzce oświecisz co to oziki to Ci powiem czy mam więcej :evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']Ja wole zdjecia normalnie ogladac a nie z linkja :P[/quote] czepiasz się :eviltong: dawno z nim sama tzn bez taty na spacerze nie byłam i się bałam czy nie zwieje gdzieś, ale grzeczny był, więc następne może już be linki ^^ Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ej mi sie zle napisalo.. chodzilo mi ze wole normalnie (kazda fotka wklejona oddzielne) foty a nie z linka do galeria twojej na picasa! Nie z linka.. sorki :D Quote
C&B Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Iś & Chester']Jak mnie jeszzce oświecisz co to oziki to Ci powiem czy mam więcej :evil_lol::evil_lol: [/quote] Nie wiesz co to ozik?:crazyeye: Owczarek australijski:loveu: Moje malenstwo- takie marzenie:loveu: Quote
Avaloth Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='deer_1987']Ej mi sie zle napisalo.. chodzilo mi ze wole normalnie (kazda fotka wklejona oddzielne) foty a nie z linka do galeria twojej na picasa! Nie z linka.. sorki :D[/quote] a rozumiem :D no ja wiem że tak wolicie, ale nie mam czasu na zmniejszanie :eviltong: następnym razem dam normalnie :) [quote name='C&B']Nie wiesz co to ozik?:crazyeye: Owczarek australijski:loveu: Moje malenstwo- takie marzenie:loveu:[/quote] dla mnie owczarki australijskie to aussie a nie żadne oziki xDD ojć to muszę Cię rozczarować- na całej wystawie był tylko jeden, i jeszcze w czasie corgich, więc na niego nie poszłam :eviltong: wybaczysz mi kiedyś ? :roll: Dobra ide spać, jutro na basen jadę na 11 to muszę wcześnie wstać.. nie wyspie się :placz: dzisiaj sobie spałam do 11.30 :loveu: no dobar już idę xD dobranoc Wam ;) Quote
C&B Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 O ty zua duszo neiczysta:mad: Nie masz dla mnie ozika?:mad: Zua dzieffcynka:mad: Kiedyś ci się odpłacę:diabloti: Quote
Martunia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Pochwalę się, że obejrzałam wszystkie zdjęcia z Twojego picassa. :D Fajnie Ci zdjęcia wychodzą. Nie martw się, mi też nie wszystkie wychodzą idealnie, ale się dopracuje. :eviltong: Quote
Cavy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wy tu wszyscy gadu gadu, a zdjęć jak nie było, tak nie ma [IMG]http://kynologia.forumpl.net/users/42/97/45/smiles/668684.gif[/IMG] Quote
taxelina Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Cavy']Wy tu wszyscy gadu gadu, a zdjęć jak nie było, tak nie ma [IMG]http://kynologia.forumpl.net/users/42/97/45/smiles/668684.gif[/IMG][/quote] Byl przeciez link d zdjec na poprzedniej stronie. jak czytasz? :mad::mad: Quote
Avaloth Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='C&B']O ty zua duszo neiczysta:mad: Nie masz dla mnie ozika?:mad: Zua dzieffcynka:mad: Kiedyś ci się odpłacę:diabloti:[/quote] mam jednego z Młodego Prezentera :evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']Pochwalę się, że obejrzałam wszystkie zdjęcia z Twojego picassa. :D Fajnie Ci zdjęcia wychodzą. Nie martw się, mi też nie wszystkie wychodzą idealnie, ale się dopracuje. :eviltong:[/quote] jestem z Ciebie dumna :loveu: a dziękować ^^ no, musimy dojść do wprawy ;) [quote name='Cavy']Wy tu wszyscy gadu gadu, a zdjęć jak nie było, tak nie ma [IMG]http://kynologia.forumpl.net/users/42/97/45/smiles/668684.gif[/IMG][/quote] no tu nie ma, ale dałam link do picasy :eviltong: [quote name='Kaya93']Hej Wam śliczne krowiszonki:loveu::loveu:[/quote] heyy :loveu: [quote name='deer_1987']Byl przeciez link d zdjec na poprzedniej stronie. jak czytasz? :mad::mad:[/quote] no właśnie :eviltong: [url=http://picasaweb.google.com/fairytale688]Picasa Web Albums - isiaczka[/url] foty z soboty z wystawy już są, niedziele właśnie kadruje i zaraz wstawiam ;) Tutaj przed wyjazdem nie zdążę powstawiać. Jutro koło 4 rano wyjeżdżam na mazury, 14 wieczorem wracam. Nie sądzę żebym dzisiaj jeszcze zdążyła do kogoś wejść :roll: Trza się pakować itp. Chestera nie biorę, zostaje w domu z mamą, więc po przyjeździe będe wstawiać zaległe, morze trochę z mazur. No i co Wam jeszcze mogę rzec xD [B]Do widzenia[/B] :calus::bye::hand::buzi: będę tęsknić ;) Quote
Foxowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Hej, hej :). Witamy się w waszej galerii po raz pierwszy. Brzydka Foxowa :mad:. :evil_lol: Quote
taxelina Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No to milych wakacji! tez btm chciala miec wakacje... Quote
C&B Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Łi...:loveu: Wybaczam ci:diabloti: Jest ozik:loveu: A pekinów nie było, co?:placz: Quote
Martunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Udanego wyjazdu !!! :loveu::loveu::loveu: Baw się dobrze. :loveu: Quote
Recommended Posts