Bewarka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jaki wzrok :lol: Świetny masz avatar! Tak w ogóle witam! :) Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 heeh slodziaak:loveu: :loveu: widze wszyscy psy piora na swieta:evil_lol: Ja swojego jutro albo w sobote wypiore w sobote jeszcze idziemy na ogolny zbiorowy spacerek, wiec moze lepiej poczekam i po tym spacerze go wpakuje do wanny Quote
ariss Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nie wiem czy ta kolorystyka Ci odpowiada?:eviltong: Quote
ariss Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dlatego zrobiłam jeszcze jeden bo coś spać mi się nie chce;) Quote
Pimpek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wszystkiego Najlepszego Dla Chestera i jego pani, dużo szczęścia,pomyślności,pyszności,zdrowia,miłości,prezentów od groma, i miłości ! Życzy Paulina z Pimpkiem Quote
Tepes Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech was aniołek od nas uściśnie na wigilijnym stole opłatek położy i w naszym imieniu życzenia złoży. najserdeczniejsze życzenia składa: Acctiually i Bono :tree1::santagri::santagri::santagri: Quote
Avaloth Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Dla wszystkich którym nie mam gdzie dać (Yoreczek, Labomanka, Dżaga...) ,*, ,*o*, ,*o*o*, *"""[]"""* Życzenia, które Tobie życzę na razie nie wyliczę, więc podaję pierwsze z kraju by Ci żyło się jak w raju. By w wigilię u rodzinki wszyscy mieli fajne minki. By przy stole chciał zagościć pakiet zdrowia i miłości i u wszystkich był tak mocny by pozostał całoroczny. Wesołych Świąt ! ;*;* http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19675&page=22 Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Chesterek jest niesamowity :loveu: Pozdrawiamy, przesyłamy serdeczności i życzymy wesołych świąt :loveu: Quote
Ania :) Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Chesterek - dzięki ;* I również Wesołych ;** ^^ Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
Tollerka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! Anita&Florek Quote
Avaloth Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Wesołych Świąt jeszcze raz ! ;) Pozdrowienia od Chestera : :evil_lol: Quote
Pimpek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://i2.tinypic.com/6p6cprq.jpg Dzięki ^^ Z Okazji Świąt i Nadchodzącego Sylwestra, Dużo Szczęścia,Zdrowia,Pomyślności,Pyszności,Od Groma Prezentów, Hucznego Sylwestra,Szampana Smacznego, I Wszystkiego Najlepszego ! Życzy Paulina Z Pimpkiem :cool3: Quote
Avaloth Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Ania :) napisał(a):Chesterek - dzięki ;* I również Wesołych ;** ^^ dzięki też :eviltong: ;*** a i pytałaś jaką karmą go karmimy, na początku Royalem, a teraz Gilpą, ale nie wiem czy nie trzeba będzie z powrotem zmienić bo ma rzadkie odchody.. a Ty czym karmisz Andusia? może mu fotobloga założysz? :lol: ;*;*;* Quote
Martunia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 O jakie śliczne! :loveu: Ten języczek! :roll: :loveu::loveu: Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. :D Quote
Avaloth Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 flowerteen napisał(a):O jakie śliczne! :loveu: Ten języczek! :roll: :loveu::loveu: Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. :D dziękuję ;*;* również wesołych świąt Kochana Majaczko ;**** a jak po Wigilii?:lol: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
Martunia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 chester07 napisał(a): a jak po Wigilii?:lol: A dobrze. ;] Opiszę jutro wszystko. :D Bo dużo by pisać. ;] A u Ciebie? :D Co Chesti dostał? Quote
Recommended Posts