Nicka* Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie słyszałam nigdy i tej karmie... Ja daj Satuśce brita, a wcześniej jadła ariona. Chesterek jest przeeeeśliczy :loveu:Taki misiek Quote
Luzia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hejka miał być kolejny odcinek w środę już czwartek a tu dalej pusto :diabloti: Quote
LAZY Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ehhh...tęskno czasem do takiej małej włochatej kulki. ALe z takiej pociechy rośnie potem taki diabełek jak Ida...i przestaje być różowo (chcoiaż z nią od poczatku nie było kolorowo):diabloti: Quote
taxelina Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 no i nic nowego nie bylo.. a my czekamy Quote
elapieczus1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 widzę ze nie tylko ja stęskniłam się zA zdjeciami pięknej kuleczki?Nic to trzeba uzbroić w cierpliwośc i poczekać na nowe foty:) Quote
Avaloth Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 ups.. nie bijcie mnie... do weekendu miałam szlabana, a w weekend dużoo roboty, i jeszcze zakupy świąteczne ;P więc przepraszam za trochę dużawe opóźnienie ;*;* zmieniłam avatar, spróbuje zrobić tez jakiś ładny banner ;) no dobra dzisiaj fotki, nie serial, bo mam dużo nowych, a serial po świętach xD kochanie śpi na pantoflkach ;)) słodziutki tylko jak śpi ;PP czerwony diabeł.. nie wiem jak to zrobiłam, ale wyszło czerwone ^^ mimeńka w kuchni ;)) tak oto śpi moja sierotka xD mniam było dobre ;) czasem opłaca się pozować do zdjęć xD a teraz dajcie mi już spokój idę spać... No na dzisiaj będzie tyle ;) wesołych świąt ! Quote
Avaloth Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 a i da mi ktoś kod żeby był odnośnik do galerii? Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Super foteczki jak wkleisz nowy banerek to Ci podlinkuje xD Quote
Martunia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No wreszcie fotki! :multi: Jak ślicznie śpi. :loveu: I te dwa ostatnie zdęcia słodziutkie. :loveu: A te czerwone, jakie diabelskie. :evil_lol: Tak umieją tylko Majaczki zrobić! :diabloti: Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Tylko zmniejsz trochę bo max rozmiar to 100 na 500 :razz: Quote
LAZY Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Looo matko! Jaki on słodki...Tflu, tfu! Żeby Go nie zauroczyć:cool3: Quote
elapieczus1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Paulina ty mojej cudownej kulki nie zauraczaj :lol:foty swietne Quote
Tepes Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Szkoda że nie ma serialu:( No ale dobrze że są fotki:) O cieniu te 2 to naprawde jak diablisko:P Widać żę pomału z legowiska wyrasta:D Trzeba było od razu kupić wielkie:P Śliczny śpioch:loveu: pozdrawiam Quote
Avaloth Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Mam na 9:40 do szkoły więc korzystam xD ciąg dalszy opka :Grabie 1. Nie to nie :icon_roc:poleżę sobie.. 2. i sie poopalam ;) 3. No dobra idę od was, bo jesteście nie grzeczni 4. Albo nie? miotła ! :multi: 5. Nie nie oddam !!:angryy: Dobra idę już Reszta nie wiem kiedy :p ;* Quote
taxelina Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ale on jest kochany i widac ze duzo rozrabia :D Quote
Avaloth Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 jednak mam na 9:50 ;P wczoraj Chester był prany :roll: spodziewałam się że będzie gorzej ale jakoś przeżyliśmy :) chciał uciekać z wanny tylko dwa razy, i raz wylazł przednimi łapami i trochę pomoczył łazienkę ale co tam :eviltong: poza tym ja z moją mamą byłam cała morka, ale nie było źle :) Wyglądał jak chudziutki przerośnięty jamnik, jak był mokry :evil_lol: zdjęć nie ma, bo z pośpiechu włożyłam źle baterie do aparatu, a Anka(siostra..) nie umiała zmienić.. Potem przy suszeniu łapał 'wiatr' z suszarki i walnął się parę razy nią w zęby ale cóż :lol: A potem wpakował się do łóżka moich rodziców.. dobrze że taty nie było bo by dostał :eviltong: :):loveu: Quote
taxelina Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 E tam, takie slodkie psy nie dostaja :D on mial prawo :P Quote
Martunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ooo nowy odcinek! :multi: Śliczne fotki. :) Prześlicznie się opala. :loveu: Oh musiało być ciężko z kąpielą. :lol: Taki duży on jest... :razz: Haha. :D Ale się położył. :lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 jak taki słodziak rozrabia to i tak wszystko zostaje mu wybaczone natychmiastowo:loveu: Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Moja Funia zawsze ma ten przywilej po kąpieli że może leżeć w łóżku :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 To podaj wklej jeszcze raz ten baner zmniejszony :cool3: Quote
Recommended Posts