LadyK Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [CENTER]Banner :eviltong: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f742/sloneczna-galeria-krowy-zwanej-psem-d-czyli-donek-chester-w-wielu-wydaniach-94111/"][IMG]http://img18.myimg.de/15ae14.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
Martunia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 To czemu tylko Ty tak późno masz bierzmowanie? O, już ciuchy na zimę kupować trzeba, racja. :D Słodki, kochany Krów. :loveu: I jaki bannerek ładny. A u Majaczki II.. niedawno kupiłam sobie nowe okulary. :D Kiedyś tam zdjęcie zrobię i Majaczce pokażę. :D Poza tym muszę jeszcze napisać wypracowanie i zrobić plakat na środę.. :( Quote
LadyK Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [CENTER]Cześć Krówska :diabloti:[/CENTER] Quote
Bewarka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Witaaaaaaaaam! xD Foty szkoleniowe :loveu: Quote
Avaloth Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Cześć Krowy i inne gryzonie :D Owczarkowa dziękuję za banerek:loveu::loveu: [quote name='Martunia']To czemu tylko Ty tak późno masz bierzmowanie? O, już ciuchy na zimę kupować trzeba, racja. :D Słodki, kochany Krów. :loveu: I jaki bannerek ładny. A u Majaczki II.. niedawno kupiłam sobie nowe okulary. :D Kiedyś tam zdjęcie zrobię i Majaczce pokażę. :D Poza tym muszę jeszcze napisać wypracowanie i zrobić plakat na środę.. :([/quote] Bo u nas mała parafia, jest co dwa lata i do tego jakoś o rok przesunięte jeszcze roczniki:eviltong: nie wiem czemu, księdza się trza spytać :D a wiem :D o pokazuj ! ojoj.. o czym plakat ? z czego ?:lol: Hah ale dzisiaj miałam fajny dzień:loveu: pojechałam z tatą i siostrą z Chesterem na błonia krakowskie ^^ na początku szliśmy chwile na smyczy, ale mówie tacie żeby spuści Krowe. To go spuściliśmy w kagańcu. Powąchał kilak psów, ubrudził kaganiec wwalająć go do kretowisk i dziur i dostał slinotoku. Nie wiem czy się wystracszył czy co się stało, ale ślina mu się lała normalnie z pyska. Przemyliśmy mu wodą i ściągnęliśy kaganiec i za chwilę przestało. I łaził bez kagańca. I normalnie zadziwił mnie pies. Nie wiedziałam że mam takiego fajnego kontaktowego psa :oops::loveu:. Podłaził do wszytkich, obwąchiwał, ewentualnie szedł kawałek i wracał. Znaczy się do psów. Dużo onków, labków, mały beagielek, kundelki, jakieś coś typu terrier walijski, mudi, starsza dożyca, husky, a nawet dwa owczarki węgierskie :D takie czadowe ^^ z daleka widzialiśmy jeszcze dalmatyńczyka, shi tzu, belga, amstafa.. dużo fajnych psów ;) ale najwięcej się bawił z bokserką, gonili się, potem jeszcze golden się dołączył. Czadowo było w ogóle:loveu:. A po południu byłam z rodzicai u znajomych. I ich córka Ula ma chomika Kubusia. Dżugalskiego. Fajny jest skunks:loveu:. łaził po mnie tak kochanie, takie łapki ma cudowne:lol:. pare fotek porobiłam, ale na razie komp się rozwala i się nie da przegrywać, bo dysk się sam zapełnia O.o No ale ogólnie spoko. Jedynie co mi psuje humor to to ze jutro do szkoły, jeszcze pouczyć się musze..No więc idę.. Dobranoc ;) Quote
LadyK Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [CENTER]Mogłaś mówić, że będziesz na błoniach to bym się wybrała :eviltong:[/CENTER] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Mój komp też zapchany do granic możliwości..... Quote
Martunia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ale ciekawy musiał być spacerek. I tyle psiaków znaleźliście. :D Aaaa.. no to rozumiem. Dziwnie macie z tym bierzmowaniem... Plakat reklamujący słownik.. mam na jutro przynieść. A okularom kiedyś tam zrobię fotę, teraz mi się nie chce itd. :D Quote
Juszes Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Super zdjęcia! [url]http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/PA150165.jpg[/url] ojj jaki szczęśliwy :loveu: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884[/URL] Quote
LadyK Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [CENTER]Cześć Krówska :evil_lol:[/CENTER] Quote
Nicka* Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Śliiczny krów. :loveu: A do kiedy zamierzacie chodzić na szkolenie ? :)) Quote
Avaloth Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Ty Owczrakowa wypraszam sobie, ja Krówskiem nie jestem:evil_lol::evil_lol: [quote name='Nicka*']Śliiczny krów. :loveu: A do kiedy zamierzacie chodzić na szkolenie ? :))[/quote] pytaj się mnie a ja ciebie :D nie ma różowego pojęcia ^^ dopóki się Krów wszystkiego nie nauczy ^^ a potem pewnie też, bo to zawsze jakaś rozrywka i dla niego i dla nas, spotkanie z psami, możliwość do robienie zdjęć.. więc pewnie dożywotnio:eviltong: Quote
LadyK Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [CENTER][QUOTE]Ty Owczrakowa wypraszam sobie, ja Krówskiem nie jestem:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To jeszcze się nie upodobniłaś do Chestera? :diabloti::cooldevi:[/center] Quote
dadiii Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 siemka!! sliczne fotki :loveu: ale wiecej by sie przydalo :p Quote
Juszes Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Hej! Co porabiacie wieczorkiem? Ja to już myślę, jaki jutro czeka mnie ciężki dzień... ajj :< [U]Dadii[/U], otototo, ja też chętnie więcej zobaczę, jeśli tylko masz, to nie szkoduj nam :p Quote
taxelina Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Witanko, zaraz psy na spacer i spac!! Quote
Pimpek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Hej Iśka. ^.^ Ja się tylko przywitać wpadłam, no bo wiesz, 2 tyg. bana na kompa,uuu...xD Quote
Avaloth Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Bry ^^ przyszłam ino rzec :D iż nie mam czasu chyba do 12 będę dzisiaj siedzieć i wstanę o 7 żeby się uczyć.. 20 zadań z fizyki ;O większość już zrobiłam ale i tak dużo.. rozprawka z polskiego - wstałam dzisiaj rano żeby napisać, zadanie z majcy - muszę skończyć, kartkówka z Po- jeszcze zeszytu nie otworzyłam, angielski, polski - pouczę się na przerwach :D a w piątek sprawdzian z fizyki i kartkówka z majcy dzisiaj sprawdzian z historii był.. a w poniedziałek niemiecki i test z biologi.. cudowny tydzień.. dobrze że się kończy, co nie zmienia faktu iż nie wyrabiam ! jeszcze wczoraj zebranie było i musiałam wytłumaczenia na moje oceny wymyślać O.o ale pierwszy raz nie dostałam szlabanu na kompa po zebraniu xDD i to nie dlatego że miałam dobre oceny.. zdjęcia w niedzielę wrzuciłam na photobucket, ale nie zdążyłam ich wwalić tu, prawdopodobnie zrobię to w weekend, jak tkoś chce to na fairytalle3.photobucket.com powinny być ^^ pierwsza strona.. dobranoc Quote
Martunia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Właśnie też jestem ciekawa... :hmmmm: Quote
Recommended Posts