Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domka cicho miałaś być no. Cukierka Ci dam ale cicho :D:D

A tak serio. Pochwalę sie Wam przy okazji xd ostatnio coś mnie naszło i Pepę nowych sztuczek uczę.
Btw, mówiłam już Wam że do niego Pepa mówię ? Albo Pepol xd
No w każdym razie nauczyłam go turlania ostatnio. i granacika czyli zdechł pies. Już prawie umie ósemkę, mniej więcej slalom między nogami, zaczyna łapać ukłon i zaczynamy 'a kuku'. Wiem, że dużo na raz, ale pojedynczo nie ma sensu, bo przy powtarzaniu w kółko jednej komendy Krów się nudzi. A zresztą on pojętny jest, da radę :D
A ogólnie u nas zimno, dużo śniegu. Krowie ma raj, bo śnieg uwielbia a mróz mu niestraszny. Tylko łazi do domu sprawdzić czy skład domowników pełny, czy przypadkiem coś do miski nie wpadło, napić się i idzie z powrotem. Dzisiaj chyba z pół godziny leżał na środku podjazdu i sobie patrzył, potem przylazł cały biały do domu bo sypało. A głupawy ma takie teraz, że masakra. Szczególnie jeśli o rękawiczki chodzi. Kiedyś mi wziął jedną z ręki ściągnął i zaczął za jednego palca ciągnąć tak że dziurę zrobił -.- nag szczęście akurat starą jakąś miałam. A ostatnio Ance(siostrze) wziął porwał rękawiczkę i biegał z nią dookoła drewnianej skrzynki, którą mój tata ustawił jako przeszkodą dla piesa do ćwiczenia hopków. A Anka inteligentnie za nim -.- i tak sobie latali w kółko aż się piesowi nie znudziło i nie dorwał patyczka, którego zresztą zaraz przemielił na drzazgi. Generalnie Krowie ma się dobrze, a nawet lepiej.
Ja póki co też, bo ferie mam. W pierwszym tygodniu byłam w Kacwinie, pojeździłam sobie na nartkach. A w drugim sobie siedzę, śpię i z koleżankami się spotykam. Jutro na łyżwy idę :)

Macie 3 fotki, obrazujące jak się bawi mój pies..

nie pytajcie mnie co on robi, bo on sam tego nie wie :D

na dzisiaj tyle, jutro muszę wcześnie wstać, włosy przed łyżwami umyć xd
dobranoc :)

Posted

Ten prawdziwy Chester którego na pewno posiada Iśka ( czego dla ciach się nie robi xD) jest niezwykle pojętny i fotogeniczny!
Zapraszamy do nas, na małą niespodziankę ;)

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']To może kup mu szele i spróbuj z nim pracy pociągowej jak go siłka rozpiera :) Na poczatek np sanki takie lekkie.
Filmik poprosimy jak dopracujecie :loveu:

http://i50.tinypic.com/k0gff6.jpg hah śliczny Chesti
tylko gdzie ja z tymi sankami będę z nim ćwiczyć. podwórko za małe, na babci działce za domem za dużo roślinek, drzew i górek, a na najbliższe pole czy boisko bym musiała sanki donisić.. ale o szelkach pomyślę :D
zbieram się już na filmik od dłuższego czasu, ale nie wychodzi xd
[quote name='Agniecha93']Jak to jest, że ja Was nie mam w subskrypcjach? Wydawało mi się że już tu byłam :D
http://i49.tinypic.com/9rlij5.jpg ach i och ;*
Ja Was kojarzę, ale nie wiem czy tylko z widzenia u innych czy jakoś bliżej :D
dziękować za odwiedzinki w każdym razie :)
[quote name='LadyK']http://i45.tinypic.com/2zydef5.jpg :D

moja Sonia też takie głupawki ma :D
leży na śniegu, targa na strzępy piłki, łapie płatki śniegu do pyska :D
no istny cyrk :diabloti:

może to normalne? xD
może pseudo onki tak mają :D jakąś domieszkę foki czy Bóg wie czego im wstrzyknęli :evil_lol:

[quote name='Kaya93']Hej leniuchy :hand:
Jak dojdziecie już do perfekcji z tymi komendami to jakiś filmik pasowałoby nagrac :P

Śnieżny wariat :loveu:
http://i50.tinypic.com/k0gff6.jpg mogłabyś mu jakieś sanki kupić, a nie biedny pies na dupecji zjeżdża :D
no nagramy no xd
jasne, jeszcze z poduszką, coby mu się dupka nie obtarła :D
[quote name='Infortune.']Hej :cool3: My pierwszy raz u Was.

Bardzo fajne zdjęcia :loveu:

http://i49.tinypic.com/9rlij5.jpg
Ależ on ma świetne oczy. :loveu:
a ja Was kojarzę z innych galerii :eviltong: się zachwycam od jakiegoś czasu Waszymi banerkami, już kilka wstecz macie cudowne :loveu::evil_lol:
zapraszamy ponownie :D
[quote name='Bewarka']Jak ja lubie was czytać i oglądać :loveu: Fajnie, że już wróciłaś z Chesterem...albo podróbą, ale nie ważne xD
ła :loveu:
też się cieszę :D

[quote name='Izabela124.']Ale wariat z niego
a no wariat xD
[quote name='C&B']Ten prawdziwy Chester którego na pewno posiada Iśka ( czego dla ciach się nie robi xD) jest niezwykle pojętny i fotogeniczny!
Zapraszamy do nas, na małą niespodziankę ;)
byłam :loveu: ukradnę i te myszaki :eviltong:
a idź Ty xd

zdjęcia mam już pozmniejszane, znaczy część. wstawię jak posprzątam trochę, bo się tata rzuca xd

Posted

to jedziemy z koksem :D
na razie mam 15, potem idę do Was, a potem może jeszcze coś będzie, pożyjemy zobaczymy xd

:)

a tak mój pies tańczy z patykiem :D

cdn :)

Posted

xd

ktoś szczekał -.- i buty mojej mamy na moich nogach xd

zaparował mi obiektyw -.- ale jakieś takie urocze, więc dam i tak :D

na razie będzie, idę do Was, bo wczoraj nie do wszystkich doszłam ;)

Posted

ewelinabuck mnie u Was również :D właśnie u Was jestem, ale patrząc na wyczyny dogo zanim napiszę jeszcze trochę minie -.-
Martunia e, co bede z wyjazdu dawać xd widoczki, narty i kręglę, plus sesja bańkowa xd nic ciekawego ^^
Infortune. właśnie u was komentuję :cool3: a no śliczne :loveu:

kocham to zacinające się doo, a szczególnie tą stronę 'the page is not unbeble..' szlak mnie trafi -.-

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']To każdy powinien dostać kto rozsyłał.....
Jak bez ostrzeżenia to przesada :roll:
że ostrzeżenie rok temu to pewnie tylko głupia wymówka[/QUOTE]
ale dogomania nie jest sprawiedliwa, ludzie kartki sla czyli spamuja jedni dostaja bana, inni nie. ja zmienilam zdjecia ponad rok temu na linki do strony i mi galerie zamkneli.. nie ma sprawiedliwosci