Jump to content
Dogomania

charcica SARA z SC dzieki kartotece u weta wrocila do swojego domu! :]

Recommended Posts

Posted

piatek godz 20, dzwoni Lena zet:
Ania, suka ciezarna charcica lata miedzy autami na skrzyzowaniu!!

pojechałam, złapałyśmy ją na noc dałam do szwagra, teraz jest już u mnie!

suczka starsza, z cieczką, z brzuchem nadmuchanym jak podcas ciązy, siwym pyskiem strasznym kamieniem na zebach, przednich zebów brak! siersc czysta mieciutka,
brzuch cały w guzach, grzeczna spragniona kontaktu z człowiekiem,
porzucona kolejna mieszanka kłusonicza??

nie może u mnie zostac, moja dobka tez ma cieczkę, suczki warcza na siebie walczac o moją uwage!
u mojej mamy whippetki i nowy szczeniak 11tyg.

ludzie, nie mam co z nią zrobić!

BŁAGAM NIECH KTOŚ POMOŻE, WEZMIE NA CZAS SZUKANIA DOMU! NIEKŁOPOTLIWA,
O 13 JADE DO WETA Z NIĄ NIECH OKRESLI CO SIE Z JEJ BRZUCHEM STAŁO! JAKI MA STAN ZDROWIA!

czy zawsze musi paść na mnie?

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Co z tym jej brzuchem?? Żeby nie jakieś zmiany na watrobie :shake:
A na mnie też popadło, psiak pod bramą od wczoraj :placz:

Nie jestem weterynarzem, ale podejrzewam wodę w brzuchu, może to wskazywać na nowotwora, do tego guzy listwy mlecznej....ech.Co my możemy z nią zrobić?::-(

Posted

błagam pomozcie, sunia jest u mnie, nie moge jej zostawic, moja dobka ma cieczke, sunia grzeczna, spokojna podajac lapke domaga sie pieszczot,

:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

ależ tu ruch!!!!

na nic sie zdało rozwieszanie plakatow, pytanie ludzi, dzwonienie po lecznicach...
wrocilam z psem do domu teraz, i chyba z nim wylece jak wróci moj tz.

bylysmy u weterynarza, miala zrobione usg jamy brzusznej- znajduje sie tam płyn, w klatce piersiowej rowniez co wyszlo na zdjeciu rentgenowskim - serca nie widac nawet przez ten płyn, dostaje furosemid, antybiotyk i steryd, w srode na kontrole i kolejne zdjecie czy płyn zszedł....

ale co ja z nia zrobie do srody?? nich ze mi ktos pomoze, potrzebuje tymczas zeby zlokalizowac wlascicili! nadal mam nadzieje ze ich znajde bo w 1nej lecznicy panie powiedzialy ze ja kojarza ze byla leczona u nich ok 2 mies. temu na wodobrzusze, ze musza przewertowac kartoteke bo wpisaly ja jako mieszaniec a nie chart a mieszancow jest cala masa. ze jakas starsza pani z nia przychodzila ale nazwiska nie pamietaja...

boshe.

Posted

Hala ta emotka chyba nie na miejscu....

nie nie oddam jej do schronu bo to bedzie rownoznaczne z tym ze umrze - w schronie zostanie od razu uspiona ze wzgledu na swoj wiek, chorobe i cieczke.

uwazam ze sa inne wyjscia niz schron,

Posted

Ania ma teraz w domu 2 suki z cieczką rywalizujące o zabawki, miski, miejsce obok Ani.Jedna siedzi z ANią w pokoju, druga w drugim.Co będzie jutro, kiedy wszyscy pójdą do pracy?
Słuchajcie, czy hotelik przyjmie sunię z cieczką?I czy dzisiaj taki hotelik znajdziemy??

Posted

A WIECIE CO JEST IE DO PRZESKOCZENIA?

ze obie suki umieja sobie otwierac drzwi, i nie moge jednej zamknac w pokoju i drugiej bo i tak sobie otworza i sie spotkają,

wczoraj wyszłam z domu z dobką zostawiajac znajde - charcice z moimi whippetkami i jak wrocilam to charcica - znajda otworzyla drzwi i wypuscila whippetki na dwor i szukała mnie.:shake: