Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jako zaborcza "mamka" najchętniej bym ją widziała w domku bez innego psa, żeby miała miłość na wyłączność ;) ale jeśli domek będzie dobry to fabinia pojedzie, jednak na razie nie mam odpowiedzi

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza, cisza bo byłam w rozjazdach. Sunieczka nadal nie przepada za innymi psiakami, w każdym razie w " pierwszym kontakcie" - przepada natomiast za donvitow i rewelacyjnie go słucha, a najlepszą nagrodą dla niej nie smakołyk, ale pieszczotki i chętniie się po nie melduje :loveu:

Szukamy domku!!! szukamy!!!! z ogłoszeń tel;efony mało konkretne :(
Kto przygarnie taką czystą słodycz???

Posted

Sunia jest pod Poznaniem, co do kotów, hmmm na dwóje babka wróżyła - ja jestem zdania, że każdego psiaka można do kota przyzwyczaić, tylko wymaga do czasu i cierpliwości i bardzo dużej ostrozności, tym bardziej, że nie tak łatwo kociaka do psa przekonac ;)

Posted

Fabisia miała dzisiaj jedne odwiedziny potencjalnego domku z Poznania, w piątek kolejne odwiedzinki Śremskiego domku. Jutro będzie sprawdzany domek z ogrodem pod Warszawą i prawdopodobnie przyjadą w niedziele. No w końcu domki dostrzegły duną Fabisie!!!!

Posted

Mam nadzieję, że Fabisia zamieszka blisko cioci Ziuty i Kasi pod Warszawką :cool3:
Wtedy będziemy mogły Ją odwiedzać :evil_lol:....i foteczek będziecie mieć dużo :diabloti:

Posted

ciocia ziuta z ciocią Kasiaprodex uratowały dzisiaj moj honor :multi: kasia jutro pojedzie na rozmowę do domku - ja rozmawiałam z Panem długo przez telefon i wydaje się domek bardzo sympatyczny!!!!