caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Ja jako zaborcza "mamka" najchętniej bym ją widziała w domku bez innego psa, żeby miała miłość na wyłączność ;) ale jeśli domek będzie dobry to fabinia pojedzie, jednak na razie nie mam odpowiedzi Quote
Helga&Ares Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dzisiaj lało do niczego spacerek. Tylko bieganie po wybiegu:angryy: Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Może szykuje się domek w Łodzi, ale na razie ciiii Quote
caroolcia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Pokazujemy szarpejski pyszczek!!!!!! Quote
caroolcia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 był wczoraj telefonik, ale potem juz nikt nie oddzwonił :shake: Quote
Sara_mia_speranza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Co u ślicznej zmarszczuni? ...jakieś nowe wieści w sprawie domku?... znalazł się ktoś kto ja pokocha? Quote
margo001 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Fabisia lec na górę po domeczek :shake: Caroolcia i co cisza ??? Quote
margo001 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 I tu też taka cisza !!!! Co u Fabisi ?? Niech ktoś coś skrobnie :shake: Quote
caroolcia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Cisza, cisza bo byłam w rozjazdach. Sunieczka nadal nie przepada za innymi psiakami, w każdym razie w " pierwszym kontakcie" - przepada natomiast za donvitow i rewelacyjnie go słucha, a najlepszą nagrodą dla niej nie smakołyk, ale pieszczotki i chętniie się po nie melduje :loveu: Szukamy domku!!! szukamy!!!! z ogłoszeń tel;efony mało konkretne :( Kto przygarnie taką czystą słodycz??? Quote
Trefl69 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 witam przeleciałam ten wątek i nie mogę znaleźć w jakim mieście jest sunia i czy toleruje koty ? Ania Quote
caroolcia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Sunia jest pod Poznaniem, co do kotów, hmmm na dwóje babka wróżyła - ja jestem zdania, że każdego psiaka można do kota przyzwyczaić, tylko wymaga do czasu i cierpliwości i bardzo dużej ostrozności, tym bardziej, że nie tak łatwo kociaka do psa przekonac ;) Quote
caroolcia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Fabisia miała dzisiaj jedne odwiedziny potencjalnego domku z Poznania, w piątek kolejne odwiedzinki Śremskiego domku. Jutro będzie sprawdzany domek z ogrodem pod Warszawą i prawdopodobnie przyjadą w niedziele. No w końcu domki dostrzegły duną Fabisie!!!! Quote
margo001 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Może jej się w końcu poszczęści :razz: Trzymamy mocno kciuki :thumbs: Quote
Ziutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Mam nadzieję, że Fabisia zamieszka blisko cioci Ziuty i Kasi pod Warszawką :cool3: Wtedy będziemy mogły Ją odwiedzać :evil_lol:....i foteczek będziecie mieć dużo :diabloti: Quote
caroolcia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 ciocia ziuta z ciocią Kasiaprodex uratowały dzisiaj moj honor :multi: kasia jutro pojedzie na rozmowę do domku - ja rozmawiałam z Panem długo przez telefon i wydaje się domek bardzo sympatyczny!!!! Quote
Recommended Posts