monita Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Teraz tylko dobry domek potrzebny :razz: Quote
Helga&Ares Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Donvitow']Jedziemy po 10.00. Zabrać Was czy jedziecie same?[/QUOTE] a możemy sie zabrac? Quote
Donvitow Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Helga_psiaki']a możemy sie zabrac?[/quote] Jasne:lol: Quote
Martinee Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dominika ładuj aparat moje 2000 zdjęc i twoje 2000 zdjęc wsumie możemy zrobić 4000 zdjęć :P:P:P:P Quote
Donvitow Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Od rana namawiam znajomą od Leosia/brachol Karoliny burbona/ na sunię. Nawet zadzwoniłem do jej córki. Ma rodzicom wiercić dziurę w brzuchu:evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Donvitow']Od rana namawiam znajomą od Leosia/brachol Karoliny burbona/ na sunię. Nawet zadzwoniłem do jej córki. Ma rodzicom wiercić dziurę w brzuchu:evil_lol:[/quote] Oj, to wierć skutecznie :evil_lol: A my tu będziemy trzymać kciuki. Ona potrzebuje szarpkowego domku!!! Quote
P A U L A Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No śliczna sunieczka!--kochani jesteście teraz już tylko trzymać kciukasy,żeby było lepiej!!! Quote
margo001 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Donvitow']Od rana namawiam znajomą od Leosia/brachol Karoliny burbona/ na sunię. Nawet zadzwoniłem do jej córki. Ma rodzicom wiercić dziurę w brzuchu:evil_lol:[/quote] Niech wierci i to dobrze,a Ty Donvito jej pomóż :evil_lol: powiedz jej że dwa sharpy pod jednym dachem to coś wspaniałego :loveu: poprostu jeden pychol więcej do całowania :loveu: Trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Donvitow Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ma jutro przyjechać do schronu. Jeszcze zadzwonię do niej. Jak nie pryjedzie to wproszę się na odwiedziny i wezmę sunię.:diabloti: Quote
GoniaP Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Donvitow']Ma jutro przyjechać do schronu. Jeszcze zadzwonię do niej. Jak nie pryjedzie to wproszę się na odwiedziny i wezmę sunię.:diabloti:[/quote] A ja nie przyjadę Vito :-( TZ wyjeżdża i nie mogę zosawić stada na tak długo... Quote
margo001 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Donvitow']Ma jutro przyjechać do schronu. Jeszcze zadzwonię do niej. Jak nie pryjedzie to wproszę się na odwiedziny i wezmę sunię.:diabloti:[/quote] Całkiem dobry pomysł podoba mi się :loveu: Quote
caroolcia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 bardzo mocno trzymamy kciuki!!!!! i koniecznie zrob jutro zdjecia - ach szkoda ze nie mam blizej bo bym jutro podjechała, ale skoro na miejscu taka ekipa bedzie to na pewno zajmiecie sie Fabinka dobrze i pamiętajcie o wecie Quote
GoniaP Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='GoniaP']A ja nie przyjadę Vito :-( TZ wyjeżdża i nie mogę zosawić stada na tak długo...[/quote] [quote name='Helga_psiaki']szkoda:(:(:([/quote] [quote name='Martinee']będe płakać ;(;([/quote] No miło mi, że przynajniej Wam jest przykro... inni pewnie się cieszą :shake::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='caroolcia']bardzo mocno trzymamy kciuki!!!!! i koniecznie zrob jutro zdjecia - ach szkoda ze nie mam blizej bo bym jutro podjechała, ale skoro na miejscu taka ekipa bedzie to na pewno zajmiecie sie Fabinka dobrze i pamiętajcie o wecie[/QUOTE] zrobimy bardzo dużo fot Quote
caroolcia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Poprosze 4000 ujec Fabisi + na szarpejski forum tez sie domagaja!!!!:cool3: Quote
Donvitow Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='GoniaP']No miło mi, że przynajniej Wam jest przykro... inni pewnie się cieszą :shake::diabloti:[/quote] Gupol:evil_lol: Quote
kaLOlina Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 na taka sunie powinien sie znalezc domek w miare szybko...bidulka...taki pies i tyle juz przeszla:( Quote
Martinee Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ludzie są okropni bardzooo j teraz widziałam dwa labki w okropnym staniee i nie na sprzedaz ale jako reproduktory Quote
margo001 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Witamy Fabisię :loveu: i czekamy na relację z wizyty :cool3: Quote
Recommended Posts