Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donvitow']Od rana namawiam znajomą od Leosia/brachol Karoliny burbona/ na sunię. Nawet zadzwoniłem do jej córki. Ma rodzicom wiercić dziurę w brzuchu:evil_lol:[/quote] Oj, to wierć skutecznie :evil_lol: A my tu będziemy trzymać kciuki. Ona potrzebuje szarpkowego domku!!!

Posted

[quote name='Donvitow']Od rana namawiam znajomą od Leosia/brachol Karoliny burbona/ na sunię. Nawet zadzwoniłem do jej córki. Ma rodzicom wiercić dziurę w brzuchu:evil_lol:[/quote]
Niech wierci i to dobrze,a Ty Donvito jej pomóż :evil_lol: powiedz jej że dwa sharpy pod jednym dachem to coś wspaniałego :loveu: poprostu jeden pychol więcej do całowania :loveu:
Trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='Donvitow']Ma jutro przyjechać do schronu. Jeszcze zadzwonię do niej. Jak nie pryjedzie to wproszę się na odwiedziny i wezmę sunię.:diabloti:[/quote] A ja nie przyjadę Vito :-( TZ wyjeżdża i nie mogę zosawić stada na tak długo...

Posted

[quote name='Donvitow']Ma jutro przyjechać do schronu. Jeszcze zadzwonię do niej. Jak nie pryjedzie to wproszę się na odwiedziny i wezmę sunię.:diabloti:[/quote]
Całkiem dobry pomysł podoba mi się :loveu:

Posted

bardzo mocno trzymamy kciuki!!!!!
i koniecznie zrob jutro zdjecia - ach szkoda ze nie mam blizej bo bym jutro podjechała, ale skoro na miejscu taka ekipa bedzie to na pewno zajmiecie sie Fabinka dobrze i pamiętajcie o wecie

Posted

[quote name='GoniaP']A ja nie przyjadę Vito :-( TZ wyjeżdża i nie mogę zosawić stada na tak długo...[/quote]

[quote name='Helga_psiaki']szkoda:(:(:([/quote]

[quote name='Martinee']będe płakać ;(;([/quote] No miło mi, że przynajniej Wam jest przykro... inni pewnie się cieszą :shake::diabloti:

Posted

[quote name='caroolcia']bardzo mocno trzymamy kciuki!!!!!
i koniecznie zrob jutro zdjecia - ach szkoda ze nie mam blizej bo bym jutro podjechała, ale skoro na miejscu taka ekipa bedzie to na pewno zajmiecie sie Fabinka dobrze i pamiętajcie o wecie[/QUOTE]
zrobimy bardzo dużo fot