Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kako80 napisał(a):
ja tez jstem za propozycja justynki.
doloze sie do sterylki, na wsi jest niezbedna!
afn sciagnie prowizje. moze na czyjesz zaufane konto wplacac?

ja też byłabym za zaufaną osobą, bo AFN pobiera prowizje i trzeba pokazać fakture,a kto wyloży taką sume...

Posted

Też Pana skreślam. Nie, nie, nie. W ogóle jestem za tym, żeby sunia poszła do domku tylko wysterylizowana. Może trzeba byłoby tak napisać w allegro, zrezygnowaliby pseudohodowcy? Ja też się dorzucę. Może faktycznie na czyjeś zaufane konto? Marzenka, a może Twoje? Jeśli masz internetowe, to łatwo będzie sprawdzać, ile i od kogo i wpisywać na bieżąco na wątek.

Posted

Ja nie mam konta:)Po co mi?:)A w allegro dziewczyny napisały,że pseudohodowcy nie mają czego szukać,bo sunia po sterylizacji:DTylko Wiola panu powiedziała,że steryli nie było:(
Wczoraj nie dała rady zadzwonić-czekała na rozmowę z mężem...Ma dzwonić dziś do Radomska.....

Posted

Ja wiem, że to ciężka decyzja oddać psa,ale boję się że potencjalny domek zniechęci się również do innych psów,bo to już 3. który jest na tak.Już 2 razy okazało sie, że za późno,a mimo to właściciele zwodzili.

Posted

marzenka1985 napisał(a):
Ciągle próbuje coś z niej wydusić...Nie wiem czy rozmawiała z mężem...Też chcę wiedzieć na czym stoimy!

Ja jestem ciągle za tym, by Twoja koleżanka zgodziła sie,żeby zobaczyć warunki.Ta Pani przyjedzie po nią i odwiezie.Nic zobowiązującego.

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Ale sterylka konieczna, naprawdę. Nawet na miejscu. Sunia będzie miała do dyspozycji nie tylko dom, ale i podwórze. Sami wiemy, czym to się może skończyć.

Cały teren jest ogrodzony...
Ja też byłabym za sterylką i moge dołożyć 10 zł, więcej nie moge.Gdybym miała wybór dac pieniądze na chorego psa, czy na sterylizacje, to jednak wybrałabym chorego.

Nie mam pojęcia ile sterylka będzie kosztowała.

Ja jestem za tym,by podpisać umowe przedadopcyjną, w której będzie wyraźnie napisane, że sterylka odbędzie się, kiedy znajdą sie pieniądze i w razie nie wywiązania sie z umowy, możliwe jest zabranie psa.

Posted

Nawet jeśli spiszesz umowę to i tak nic nie zrobisz potencjalnym nabywcom, bo u nas nik nie przestrzega niestety takich umów. A mój brat niestety nie chce wziąć narazie suni, ale miałaby tam u niego dobrze , duży dom i ogród i drugi pies do towarzystwa ;). tymbardziej go namawiałam, bo juz miał taka sunię ale niestety już umarła ze starości.;(.
Ale nawet się nie staram go namówić, bo widzę, że jest już skreślony wcześniej :oops:

Posted

Pani z Radomska jest właśnie w drodze do Warszawy, żeby porozmawiać osobiście, poznać psiaka i jeśli właściciele zaakceptują i oczywiście sunia, zabrać do domku.

Nie ma nic przeciwko umowie i wizytach poadopcyjnych, zaprasza do siebie.

Co do sterylki- może sie dołożyć,ale nie stać jej na dzisiaj, bo dziecko jest chore ,a leki drogie.

Ja ze swojej strony więcej nie moge zrobić.Teraz wszystko zależy od właścicielki.