kako80 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 jezeli pojdzie do tej pani to mysle, ze uda sie uzbierac na sterylke. na wsi nie ma innego wyjscia, bo za chwile bedziemy szukac domu dla 15 szczeniat. Quote
Wilejkaros Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A w jakiej miejscowości będzie sunia? Jak nowa pani wskaże mi weta, do którego będzie chodzić, to ja zadzwonię, zapytam o sterylkę itp i najwyżej będziemy zbierać bezpośrednio na konto lecznicy. Ale polecałabym jakąś, która zajmuje się sterylkami częsciej niż 2 razy w roku. Na wsi, gdzie mam działkę, wet robił sterylkę suce może 4 razy w życiu... Quote
jusstyna85 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 kako80 napisał(a):jezeli pojdzie do tej pani to mysle, ze uda sie uzbierac na sterylke. na wsi nie ma innego wyjscia, bo za chwile bedziemy szukac domu dla 15 szczeniat. To nie znowu taka wieś...:) To spokojna okolica, naokoło lasy :) Quote
Wilejkaros Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jusstyna, dowiedz się, jeśli masz taką możliwość, która lecznica będzie się sunia opiekować. Taka piękna dziewczyna im się trafia ;) Quote
jusstyna85 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Wilejkaros napisał(a):Jusstyna, dowiedz się, jeśli masz taką możliwość, która lecznica będzie się sunia opiekować. Taka piękna dziewczyna im się trafia ;) Nawet jeszcze nie wiemy, czy sunia w drodze do domku. Quote
kasiaprodex Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 jusstyna85 napisał(a):Nawet jeszcze nie wiemy, czy sunia w drodze do domku. ciotki czy wiadomo juz ile ta sterylka kosztuje. pamietajcie lepiej zapobiegac niz leczyc Quote
Marzena&Gusti Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Sunia pojechała wczoraj po 22:00. Quote
Folen Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Suńce szczęścia w nowym domu do końca jej dni.. Quote
Marzena&Gusti Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Wiadomość od Wioli po rozmowie telefonicznej z nowymi właścicielami "Saba zniosla jazde b.dobrze, spala spokojnie a teraz je sniadanie :)". Quote
kako80 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 super! teraz trzeba ustalic weta, ale faktycznie nie takiego wiejskiego i bedziemy zbierac kase! Quote
Anjja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Obserwuję ten wątek od początku i strasznie się cieszę,że Suni się udało:multi: Quote
Marzena&Gusti Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Dziewczyny pomocy!Tygra dzwoniła do mnie,że od 2 tygodni błąka się w jej okolicy piesek w typie owczarka niemieckiego,ma około 8 miesięcy,ładny...tylko uszka nie stoją...Może jest ktoś chętny?Jak będą zdjęcia będzie miał wątek na dogo... Quote
Cheritka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):Dziewczyny pomocy!Tygra dzwoniła do mnie,że od 2 tygodni błąka się w jej okolicy piesek w typie owczarka niemieckiego,ma około 8 miesięcy,ładny...tylko uszka nie stoją...Może jest ktoś chętny?Jak będą zdjęcia będzie miał wątek na dogo... O kurcze :mad::mad::mad: znowu ktoś sie pozbywa bagażu:angryy: Quote
Wilejkaros Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jak kwestia sterylki? Kiedy i ile potrzeba jeszcze? Quote
Marzena&Gusti Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Pewnie możemy o niej zapomnieć-ja pisałam do tych państwa na gg czy są zadowoleni z psa-i cisza.Wiola miała podpisać z nimi umowę,ale poleciała...Cisza w sprawie Saby... Quote
Wilejkaros Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 To może trzeba do nich zadzwonić? Albo poprosić Jusstynę o kontakt z nimi? Quote
Marzena&Gusti Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Mam tylko ich gadu-gadu:( Już sama nie wiem... Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja mam z nimi ciągły kontakt.Żeby wszystkich uspokoić za ok 2 dni wkleje zdj.a To z wczoraj: "bardzo dobrze sie u nas zaklimatyzowala, jest juz po szczepieniach, gdyz jak zabralismy ja od wlasciciela nie miala aktualnych(żadnych) szczepien. jest bardzo wesola i najchętniej przebywałaby na podworku" Quote
Marzena&Gusti Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Szok-Wiolka mówiła że była szczepiona... Quote
Recommended Posts