Jump to content
Dogomania

Pogryziona Mamba, koczowała na dziko w schronie, nikt o niej nie wiedział!ma dom

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Kasia (albiemu) dzwoniła i mowiła ze jest juz u beci66 (ktora mimo choroby chyba żadnemu psu nie domowi DT u siebie:loveu:)... teraz czekamy na relacje z odnalezienia ;):multi:[/quote]
Jest sprawiedliwość na świecie:multi:
Bo Mamba w gościnie u Beci:loveu:
Czemu Mambulec się schował?
Czy tak sobie z ciotek żartował?:shake::eviltong:

Posted

Mambusia u Beci - a przylepaaaaaa taka, że hej! Jedno się jej nie zmieniło - zasypa na stojąco kiedy się ją głaszcze taki ma odlot :D

Jedno mnie martwi - Mamba przytyła koszmarnie, nie wiem czy nie jest szczenna, musimy ją do weta zaprowadzić i to sprawdzić. Trzymajcie kciuki oby nie!

Posted

A teraz pare mambusiowych wiesci...:lol: Jak na mój gust w ciąży raczej nie jest bo to nie brzuchol urósł tylko sie porzerzyla troche na boki. Cycuszki też malutkie, nienabrzmiałe , zresztą po kąpieli zrzucila trochę sierści i jakby od razu troszkę wysmuklała...:eviltong:

Posted

Jest radosną, potulną sunią, zamyka oczy gdy sie ją głaszcze ,a w kąpieli nie stała tylko sie położyła w wodzie i widac było że jej to sprawia dużą przyjemnośc. Widac że nie lubi byc przenoszona na rekach bo cała sie wtedy spręża i zamiera z przerażenia. Z moimi suniami dogaduje sie bez problemu nawet prowokuje ich do zabawy ale dwie moje lafiryndy znów na mnie obrażone bo znowu śmialam przytargać do domu jakiegoś śmierdziucha - jakby one skądinąd były...:evil_lol:

Posted

:loveu:[quote name='becia66']Jest radosną, potulną sunią, zamyka oczy gdy sie ją głaszcze ,a w kąpieli nie stała tylko sie położyła w wodzie i widac było że jej to sprawia dużą przyjemnośc. Widac że nie lubi byc przenoszona na rekach bo cała sie wtedy spręża i zamiera z przerażenia. Z moimi suniami dogaduje sie bez problemu nawet prowokuje ich do zabawy ale dwie moje lafiryndy znów na mnie obrażone bo znowu śmialam przytargać do domu jakiegoś śmierdziucha - jakby one skądinąd były...:evil_lol:[/quote]

u Ciebie to te psiny jakos wyjątkowo lubią kąpiele:evil_lol:. no i ślepka zamykają przy głaskaniu!!! radar masz jakis na te psy?.. :loveu:

Posted

[quote name='_Tosia_']:loveu:

u Ciebie to te psiny jakos wyjątkowo lubią kąpiele:evil_lol:. no i ślepka zamykają przy głaskaniu!!! radar masz jakis na te psy?.. :loveu:[/quote]

Łoj, nie wszystkie Tosia, nie wszystkie...:eviltong: Miałam i takie co z mężem wspólnie do wanny wsadzic nie moglam i po kąpieli których wygladalam jakbym sama z niej wyszła...:evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']Łoj, nie wszystkie Tosia, nie wszystkie...:eviltong: Miałam i takie co z mężem wspólnie do wanny wsadzic nie moglam i po kąpieli których wygladalam jakbym sama z niej wyszła...:evil_lol:[/quote]
hehhhehe psice - paskudnice:loveu:

Posted

[quote name='becia66']...Miałam i takie co z mężem wspólnie do wanny wsadzic nie moglam...[/quote]

Musisz mieć bardzo wyrozumiałego męża :crazyeye: Ja na ten przykład, zdecydowanie wolę kąpać się osobno :evil_lol: