Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I][B]Te myśli nie odchodzą.... Niejednokrotnie zawolalam Tinke Hapcia... Czasami przez pomyłke mówiłam do brata wlej Hapci wode... Miałam Cię przed oczami na spacerach, mówiłam do Ciebie, płakalam...[/B][/I]

Posted

Deer! Ty tu sobie posty nabijasz?! Śmierci nie da się zrozumieć... Może nie tyle co myliłam ale ciągle myślę o Hapci i niejednokrotnie łapę się na mówieniu do Niej.... Na spacerach wołam wszystkie trzy... Ciągle myślę że Ona jest przy mnie... W nocy sprawdzam czy ze mną nie śpi... Tego nie da się opisać... teks to nie to samo słowa z ust...

Posted

Hapiczko
[img]http://images14.fotosik.pl/95/5682247d941fd06fm.jpg[/img]

Czasami na Balbinke wołam Psoia- co w tym dziwnego. nasz psy , które odeszły żyją w nas, w naszych sercach i naszej pamięci. Nie sposób o nich zapomnieć.
To, ze czasem mylimy psom imiona jest rzeczą naturalną.

Posted

[quote name='szajbus']
Czasami na Balbinke wołam Psoia- co w tym dziwnego. nasz psy , które odeszły żyją w nas, w naszych sercach i naszej pamięci. Nie sposób o nich zapomnieć.
To, ze czasem mylimy psom imiona jest rzeczą naturalną.[/quote]

A już myślałam że tylko ja tak mam...

[B][I]Witaj moja Iskierko...[/I][/B]

Posted

Ja rozumiem Olę...To nie jest takie łatwe, zapomnieć o tym i następny wziąć...
[B]śpieszymy się kochać zwierzęta, tak szybko odchodzą... (*)(*)(*)
[/B]Ola164-trzymaj się mocno!:*

Posted

[I][B]Hapisiu, jesteś jedyną osobą której moge powiedzieć wszystko... Pewnie .... (wiesz kto) wchodzi tu by mieć kolejny pretekst do tego by się kłócić... Wiesz, ja nie moge bez Ciebie żyć... Mam Twardego i Tinke ale Ciebie wciąz brak... Co bedzie jak zabraknie Ich? Wiesz większość jest przeciwko mnie... Przeciwko nam Hapisiu... Bez Ciebie każdy dzień wygląda tak samo... Opowiadam Tinie i Twardemu o Tobie... czy Ty tez im coś o mnie mółwisz? Mam nadzieje że poznałaś naszego poprzedniego psa Hektorka, pewnie biegasz sobie po Teczowym Moscie z Dżekusiem, Eduniem, Figusią i innymi jamnikami które odeszły za TM...[/B][/I]

Posted

[I][B]Zobacz Hapisiu., to już 100 stron Twojego wątku! Tyle tu było już Cioteczek... Wstawiały wierszyki, swieczki, kwiatuszki! Tyle Cioteczek o Tobie pamięta Kochanie...
Dziękujemy Wam Cioteczki!

W pamięci będziesz przez całe me życie,
nigdy nie zapomnę Ciebie Hapiczko!
Już zawsze będę Cię kochać...
Dziękuję Ci za wszystko!
To Ty zmieniłaś moje życie...
Pokazałaś co to miłość!
To dzieki Tobie chcę pomagać...
Bo jesteś wyjątkowym aniołkiem Hapiczko![/B][/I]

Posted

[quote name='deer_1987']to troche dziwne mylic imiona psow..[/quote]
Może to podświadoma tęsknota?
Hapciu dla Ciebie
[*], wiem co to znaczy stracic psa:-(...z tym się nie da pogodzić, tego nie da się i nawet nie warto zrozumieć...trzeba z tym zyć i zachować psa w sercu.

Posted

Deer- Po co tu wchodzisz?!
Ola Cie tu nie chce... :roll:
Jak chcesz sie klocic to na pw... :roll::roll:
Hapiczko- kochanie.. [*] Straszna musi byc ta tesknota..

Posted

Olu- Wiem, ze musisz strasznie cierpiec... Staram sie zrozumec.. :-(
:glaszcze:
:* Trzymaj sie...
Hapiczko- Dzisiaj tez o tobie nie zapomnialam.. [SIZE="5"][COLOR="Red"][*][/COLOR][/SIZE]