Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][I]Witaj moja Panienko...[/I][/B]
[B][I]Dzis taka ładna pogoda... Pewnie teraz przytulałabym Cię na spacerze... Albo Ty skakałabyś przez przeszkody.... Tak bardzo mi Cię brakuje...[/I][/B]

Posted

[QUOTE]Dzis taka ładna pogoda... Pewnie teraz przytulałabym Cię na spacerze... Albo Ty skakałabyś przez przeszkody.... Tak bardzo mi Cię brakuje...[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][B]Ja mam tak samo. Wciąz mi brakuje Sary.:-( Nie ma dnia abym nie myślała o niej. [/B][/FONT]

Posted

spokojnie ;)
Mam nadzieje że tym razem bedzie inaczej...
Deer - wiadmo ze zwierzaki odchodzą... Ale tak trudno sie z tym pogodzić... Hap mogła życ jeszcze ok. 15 lat... dlaczego odeszła tak szybko? :( Nigdy sobie tego nie wybacze... Czy jeszczę będę mieć jamnika... chciałabym pomóc jakiejs biedzie ale nie wiem czy dam sobie rade... Dla mnie Hapi była wszystkim... Mija kolejny miesiac a ja nadal za Nią płacze... Nie potrafie bez Niej żyć...

Posted

Witaj Olu, witajj Hapiczko.. ;)
Olu-0 Do Ciebie nie pasuje ogienek, to Cb pasowaly tylko niebieskie lapki.. Takie spokojne jak ty.. ;)
[COLOR="SandyBrown"][SIZE="6"][*][/SIZE][/COLOR]

Posted

Widać że sie rozpisuje... Już tyle postów napisałam....

Hapiczka - jeszcze nie była nasza :(
[IMG]http://images33.fotosik.pl/232/2a189bfe9804e863.jpg[/IMG]

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Posted

[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8138/amor060kg4.gif[/IMG]Staraj się mysleć, że darowałaś Hapiczce kilka miesięcy szczęsliwego życia. Przegrałyscie z losem, na który nie miałaś wpływu:shake:.Tak jak my wszyscy. Nie pocieszę Cie, ze kiedyś przestaniesz opłakiwać Hapi, bo ten żal zostaje chyba na zawsze. Ale też z upływem czasu częsciej wracaja te wspomnienia, które wywołują uśmiech, chociaż wciąz przez łzy.