Agnieszka(Visenna) Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Ma allegro, ogłoszenia też dodawałam na kilku portalach - teraz nie pamiętam nawet jakich, tyle tych psów pilotowanych.. Quote
iwa77 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Agnieszko to wszystko co robisz ma sens i to jeszcze jaki ! Nieraz bezradnosc wobec tego co sie dzieje nas powala - ale trzeba wstac i i isc dalej . Szukamy dalej domku dla biednej Kanapeczki ! Quote
ecci Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Witam, mam pytanie jakie są warunki przygarnięcia Kanapeczki na DT? Quote
malagos Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='ecci']Witam, mam pytanie jakie są warunki przygarnięcia Kanapeczki na DT?[/quote] a jakie warunki proponujesz? Ktoś sie z Tobą kontaktował? Quote
ecci Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Właśnie tutaj jest największy problem, że czekam cały dzień i nikt się ze mną nie kontaktował. Wysłałam kilka privów i czekam. Warunki jak najlepsze, kocyk, ciepła miska, prezent od Mikołaja, spacery, pieszczotki i wszystko co najlepsze. Tylko ta cisza mnie przeraża troszkę. Chciałabym się też kilka rzeczy dowiedzieć o Kanapeczce, bo mam już jednego pieska (sterylizowany) i nie wiem,czy w jej przypadku wchodziłoby takie koleżeństwo w grę. Quote
malagos Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 niepokoi i mnie to milczenie... dziewczyny z Wrocławia, odezwijcie się! Quote
BIANKA1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ja jestem , ale nie znam pieska . Mogę dać telefon do dziewczyn na pw Obie są w tej chwili niedostępne . Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Od niedawna jestem dostepna, wlasnie ustalilam z ecci szczegoly.Sunia od jutra bedzie grzac dupkę w domku tymczasowym :multi: Quote
malagos Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 o kurczaki, ale super!! Jaka to dobra duszyczka z tej ecci! :loveu: Quote
ecci Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kanapka w domku, śmieszna bardzo, tylko patrzy za jedzeniem!!!;) więcej napisze wieczorem po wieczornym spacerku! Quote
ulvhedinn Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: Czekamy na wiadomości!!!! Quote
iwa77 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wspaniałe wiadomosci - bardzo się cieszę !:Cool!::bigcool::Rose::buzi: Quote
ecci Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Tak siedzę i nie wiem od czego mam zacząć. Zacznę do tego, że jest to pies z pasją, którą jest niewątpliwie jedzenie. Wsiadając do tramwaju ledwo ją uniosłam!!! Jest bardzo grzeczna, bardzo lubi się pieścić. Uwielbia łóżeczko! Mimo, że ma swój kocyk co chwilkę się do niego ładuje. Szybko nauczyła się wchodzić po schodach, a schody są strome, mam wrażenie, że zapamiętała drogę do domu. Załatwia się elegancko na trawce. Ładnie potrafi chodzić na smyczy. Same superlatywy, idealny piesek dla starszej osoby!!! Ale koniecznie trzeba ją odchudzić, bo jest potwornie tłuściutka. I taka wolniutka. Teraz śpi sobie słodko, bezpiecznie przy piecyku. Reaguje na komendę "siad", na "łapa" też reaguje- ale w inny sposób!!!Zaraz wywala się na plecy i każe się miziać. Fajniutka jest, taka do kochania!Zauważyłam jednak bliznę w okolicach mostka, wiecie dziewczyny po czym to jest? zaniepokoiło mnie to trochę. Na razie to tyle. Najważniejsze że Kanapeczce już nic nie grozi, teraz tylko domeczek własny. Pozdrowienia ogromne od Kanapki! Jesteście Wielkie!!!pa Quote
malagos Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Bardzo sie cieszę,z domku tymczasowego, Kanapka to nie jest pies z podwórka, tylko domowo-kanapowo-kuchenny :evil_lol: Quote
ecci Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Malagos, jest tak jak mówisz! Rozbraja mnie to!!! Jest bardzo kanapowy! Kocyk ma daleko od kanapy, a cały czas przesuwa się coraz bliżej po dywanie, żeby chociaż troszkę, chociaż łapkami dotknąć kanapy! A lodówka, oj jak ona ją intryguje! Dodać do tego szeleszczące papierki, oj Kanapeczka odpływa w marzeniach!Cudna psinka!Nie rozumiem jak ktoś mógł ją tak skrzywdzić! Bała się ze mną iść na spacer, aż się zapierała!to jest nie do pojęcia!!!:angryy: Quote
BIANKA1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Pewnie się bała , że ją gdzieś oddajesz . Biedna baryłeczka . Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Kurcze, Kanapeczko.. miałaś prawdziwe szczęście..!!:crazyeye: Cudownie czyta sie takie wiadomosci:cool3:.Niech nasza piekna rozkwita pod czujna opieka i miloscia domku tymczasowego, a my tym czasem intensywniej zabieramy sie za szukanie docelowego.Dziekujemy za wszystko Ecci.JESTES WIELKA! Quote
ecci Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 pies bezproblemowy!!!moja współlokatorka stwierdziła że to jest pies, którego nie ma!!! Ja i moje drugie ja jesteśmy pod jej wielkim urokiem! Jest bardzo wytresowana, aż dziw!!!Prosi jak chce wyjśc, wie, który to jej kocyk. Dziewczątka, ja jestem po ogromnym wrażeniem! nauczyliśmy ją "przeszkoda" jak idzie i miałaby w co uderzyc! Wczoraj byłyśmy godzinkę prawie na spacerze, musi dużo chodzi, żeby trochę zrzuciła sadełka kochanego, wtedy będzie zupełnie innym psem. Jej kalectwo jest w warunkach domowych prawie niezauważalne, bynajmniej przeze mnie, bo mój piesek, też jest ślepy, tylko, że on jest ruchliwy, i czasem nawet zdarzy mu się w coś uderzy, dosyć mocno, ale jego to i tak nie rusza. Co do Kanapeczki... jej tyle by pisać, po prostu zakochaliśmy się w niej wszyscy:loveu: . Poza tym łazi za mną wszędzie, kuchnia-łazienka...itd. Grzecznie dała się wykąpać. Istne kudłate psie cudo z ogromnym pieskowym serduchem, do takiego kochania wielkiego, że nie mogę. Każdego porwie!!!:loveu::loveu::loveu: Lecimy tymczasem na spacerek. I na koniec buziaki wielkie od Kanepeczki, pozdrowionka. I to WY dziewczątka JESTEŚCIE WIELKIE!!! do nieba pójdziecie żywcem!!! Quote
ecci Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 dziewczątka odezwijcie się do mnie na gg! Quote
ecci Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Czy Ecia może prosic o allegro, dla Kanapeczki, aby mogła grzac futerko w swoim własnym domku?:cool1: Quote
BIANKA1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='ecci']Czy Ecia może prosic o allegro, dla Kanapeczki, aby mogła grzac futerko w swoim własnym domku?:cool1:[/quote] Agnieszka i ULV miały zepsuty komputer . ULV jest chora . Trzeba kogoś porosić i ALLEGRO . Może napisz pw do Kam i poproś . [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9063644&postcount=54[/url] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 z tego co wiem Kanapka ma allegro założone przez Negri ;) Quote
malagos Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a na nowe jakieś zdjecie to mozemy liczyć? :oops: Chociażby za to wierne kibicowanie kanapeczce :roll: Quote
Recommended Posts