Bonsai Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ale tu cisza na wątku... Co z Kanapką? Quote
Bonsai Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jak można pomóc? Ja nadal oferuję transport z Kalisza do Warszawy - wybieram się 30 listopada. Quote
iwa77 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Przepraszam ale nie przebrnęlam przez cały watek bo mi sie komputer zawiesza i nie znam calej sprawy. Jestem z Wrocławia i jak moge pomoc? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 iwa - jedyne czego w tej chwili potrzebuje kanapka to dobry, odpowiedzialny dom.. ewentualnie tymczas na czas nieograniczony Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 zostala przeniesiona na inny boks, bo w poprzednim sobie nie radzila - byla terroryzowana.Zainteresowania zero. Quote
Bonsai Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nadal nic? A gamon nie może wziąc na tymczas? Transport się wymyśli... Przecież każdy z nas wie, że Kanapka nie ma żadnych szans w schronisku. Quote
malagos Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 nie chcę odpowiadać za Gamonia, ale ona ma dom zapchany po sam sufit...:shake: Ale to nie zmienia faktu, ze Kanapka musi znależć dom. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Rozwiazanie 'tyczasowe' Gamoń nie wchodzi w gre.Suczka jest pod stalym nadzorem, nie grozi jej uspienie.Proponowane wyjście z sytuacji było awaryjne i nie związane z ideą Dt.Nie czuje sie upowazniona do pisania o szczegolach. Quote
Bonsai Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 to może napiszcie w tytule: potrzebny pilnie tymczas. Ogłoszenia jakieś są? Jeśli nie, podajcie mi treść i kontakt, a poogłaszam w wolnej chwili, jeśli takowa będzie. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Ogłoszenia dodałam gdzie się dało.. Negri wystawiła allegro, ale zainteresowania brak.Już pisze w tytule. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 W sobotę poniańczyłam trochę Kanapkę, w przerwach między Szirinem i Sagą.To świetna sunia, uwielbia ludzi, natomiast jedzenie to bez wątpienia jej sens życia.Co zresztą widać :diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Cudna Kanapeczka się przypomina.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Kanapka skazana na dozywocie w Schronie.. Quote
Bonsai Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kanapko... Mam nadzieję, że znajdziesz dom... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Mało kto tutaj słonko do Ciebie zagląda.. Jak widmo śmierci było tak namacalnie blisko, więcej ludzi interesowało się Twoim losem.A przecież nadal jest on niepewny.. nie widzisz, zachowujesz się nienaturalnie.Jeśli nie zostaniesz uśpiona, to zapewne zagryziona. Czy ten wątek ma sens? czy to wszystko ma sens?? :placz::placz:chyba przechodzę kryzys. Quote
Kanzaj Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Zaglądamy, tylko brak pomysłów co zrobić... Czy Kanapka ma allegro itp. ogłoszenia? Quote
Recommended Posts