Jump to content
Dogomania

Kanapka:niewidoma,niezaradna staruszka.Zostaje W BAJECZNYM DOMU Ecci :) Kanapka za TM

Recommended Posts

Posted

Z tym kakao to w sumie cós dziwnego.... że KrA zżarła kakao i nic jej nie było, to norma (ale KrA ma na koncie m.in. 5 kilo suchej karmy, szkło 7 cm długości i domestos), ale równiez Mila zjadła mi kiedyś 3 duże tabliczki czekolady i nic jej sie nie stało poza biegunką. Rodzynki tez podobno trujące, a Piks pochłonęła dużą pakę (dobra- kupkała rodzynkowo w ilosciach hurtowych i tyle)....

Ale paczki po kakałku trza szybko chować, bo otruć jak otruć, ale jak cudnie i produktywnie potrafią psy taka odrobinę rozsmarować dokumentnie po wsiem, to się w głowie nie mieści :evil_lol:

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kakao to już przeszłość, teraz na topie jest mięsko...dalej mi leży pod lodówką i wyje i drapie!!!

jestem silna...jestem silna...jestem silna!!!! Za Chiny nie dam jej tego mięcha!!!!!!!!!!!

$%@#$^#%$&lekko mnie sfustrowała!!!!

Posted

to zamień się psami na tydzień, a stwierdzisz że masz istnego anioła!!!:diabloti:
Właśnie przeczytałam pierwszą stronę wątku i tak bardzo się cieszę, że nie doszło do tego...Ten pamiętny 2.11... A teraz to tylko tul kanapeczkę , ona taaaakaaaa kochana|!!!:eviltong:

Posted

[quote name='gosikf & dogs']to zamień się psami na tydzień, a stwierdzisz że masz istnego anioła!!!:diabloti:
Właśnie przeczytałam pierwszą stronę wątku i tak bardzo się cieszę, że nie doszło do tego...Ten pamiętny 2.11... A teraz to tylko tul kanapeczkę , ona taaaakaaaa kochana|!!!:eviltong:[/quote]
ona taka cicha rozrabiara jest!!!:evil_lol: Ja jak czytam początek, a zdarza mi się to często, zawsze się wzruszam...że to był cud, że ją wypatrzyłam, że trafiłam na dogo...a tak naprawdę to szukałam labladora na allegro...no cóż...podobieństwo jest odwrotnie proporcjonalne!!!:evil_lol:

Posted

Jak moj synek (ktory własnie skończył 3dziechę) zaczął chodzić, wszystkie szafki miałam zawiązane na kokardki. Co zjadł to jego - resztę wysypywał na srodek kuchni i mieszał. Kanapko, Bolek cię pozdrawia!

Posted

Kan w tak entuzjastyczny sposób wita gości, że każdy się jej boi...wczoraj moja babcia wpadła na herbatkę i potwornie jej się bała...

Posted

[quote name='agata51']Pańcia wciąż zła na ciebie? Bo coś się nie pokazuje u suni. Pozdrawiamy. :loveu:[/quote]
już przeszło, Kanapcię bardzo boli brzuszek...nie obędzie się bez wizyty u pani doktor...

Posted

[quote name='agata51']Z powodu diety czy sąsiada? Rozchmurz się, Kanapko.[/quote]
z powodu diety, zabrano jej sens życia, którym było jedzonko....:placz: