Jump to content
Dogomania

Kanapka:niewidoma,niezaradna staruszka.Zostaje W BAJECZNYM DOMU Ecci :) Kanapka za TM

Recommended Posts

Posted

ja mam z nim umowę, że 27 grudnia musi dożyć, co najmniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a poza tym, ma dla kogo żyć, Ja, Kanapcia:loveu: pańciostwo całe, a jak!!!W końcu młody chłopak jeszcze jest:evil_lol:

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane:loveu::loveu::loveu:buziaki od Pimcia i Kanapci :loveu::loveu::loveu: a poza tym Pimek to "łobuz", jeszcze się dobrze z narkozy nie wybudził, a już gryzł pana doktora:evil_lol:

Posted

chciałam, Wam coś napisac, już dawno, ale problem, bo nie wiedziałam jak, kurcze wiecie, jaki ten pies jest kochany???:loveu::loveu::loveu: A tak poza tym, może ma ktoś ochotę wyręczyc mnie, chociaż troszkę w "cochwilowym" głaskaniu brzuszka i noska i czyszczeniu ząbków???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam u porządnego weta z Kanapcioszkiem, malenstwo jednak jest staruteńkie, ale do dyszki to jej troszkę brakuje, będzie miała czyszczenie ząbków w przyszłym miesiącu. A co najgorsze to ma guzka na piersi i musi byc monitorowana:shake: i to mnie bardzo martwi, żeby to nie było "coś złego".

Posted

Moja Kama też miała guzka na brzuszku - w wieku 13 lat była operowana (usunięcie nowowtworu + sterylizacja) , a teraz jest pełna wigoru i śmiem twierdzić, że odmłodniała. :cool3: Z Kanapką z pewnością również wszystko doskonale się ułoży - przeiceż tyle ciotek z Dogomanii trzyma za nią kciuki, że inaczej to być nie może. :)

Posted

Miejmy nadzieję,że tak będzie bo od tego czasu złapałam doła, z tego właśnie powodu. Kanapcia jest taka kochana, dziś rano była taka szczęśliwa, że jestem z nią w domu, aż fikołki robiła. I do tego jest naprawdę bardzo mądra i bardzo grzeczna - taki mały ideał piesia. No i śliczna rzecz jasna! O! i najważniejsze - MOJA:loveu:

Posted

Wspaniale to czytać! :loveu: A zabiegiem nie martw się - wszystko będzie dobrze. Sunia dostała wolę do zycia, odkąd jest u Ciebie, więc z pewnością pokona choróbska i będzie się starała pobić rekord życia u psów - zobaczysz! :)

Posted

Kanapka, Kanapka, Kanapka!!!:p

I love you! I kto by pomyślał, że tak smutna psina, którą głaskałam w schronisku będzie jeszcze taka szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja chcę jeszcze kiedyś pogłaskac Kanapkę, ale taką jak jest teraz- szczęśliwą i kochaną przez swojego człowieka;)

Pozdrawiam Ciebie i twoje psiaki:)