desdemona Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 kto pokocha ta piekna sunie o magnetycznym spojrzeniu szafirowych oczet??? Quote
_Tosia_ Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [IMG]http://img178.imageshack.us/img178/2751/dscn4244ki1.jpg[/IMG] nie wiem, czy to przypadek, ze ona tak na tym zdjęciu zamknęła ślepka, ale jak dla mnie, ukochała tę panią całkiem świadomie:cool3: Quote
Pimpek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 O ludzie..... :loveu: Jaka ona piękna :loveu: Zakochałam się na zabój ! :loveu: Hmmm...... Co by tu zrobić.... Spróbuję jakoś namówić rodziców na zaadoptowanie jej..... Mam nadzieję ze się uda, ja nie mogę patrzeć jak ona tak gnije w tym schronisku :placz: To nie jest pewne więc jeśli ktoś się zgłosi że ją chcę i może ją zabrać to na mnie nie zwracajcie uwagi. A i, Luka jest w schronisku w Przemyślu ? Quote
_Tosia_ Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Pimpek']O ludzie..... :loveu: Jaka ona piękna :loveu: Zakochałam się na zabój ! :loveu: Hmmm...... Co by tu zrobić.... Spróbuję jakoś namówić rodziców na zaadoptowanie jej..... Mam nadzieję ze się uda, ja nie mogę patrzeć jak ona tak gnije w tym schronisku :placz: To nie jest pewne więc jeśli ktoś się zgłosi że ją chcę i może ją zabrać to na mnie nie zwracajcie uwagi. A i, Luka jest w schronisku w Przemyślu ?[/quote] becia... czekam na sobotnie info... czy Ty widzisz, co się dzieje?...:cool3: rozszarpią Ci ją.. Quote
SZPiLKA23 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No malenka twoj wzrok działa....:razz: Quote
Becia66 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Tosia, jeśli tylko wyjazd dojdzie jutro do skutku / do schroniska mamy aż 80 km/, koty sprawdzimy napewno......:razz: Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Słodycz w zielonych oczach zamknięta:loveu: na pewno lubi koty i kocięta:cool3: A każdy kot jak w niebie się poczuje, jak go zielenią ócz swych zahipnotyzuje:diabloti: Quote
dunia77 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Może kociaki uznają ją za swoją przez ten kolor oczu? :evil_lol: A tak poważnie: ta sunia ma w sobie coś odlotowego... niech no tylko ktoś się nią zajmie, to ludzie będą się za nią oglądać na ulicy... Quote
Pimpek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No, czekamy na ten test, ja też mam kota :oops:;) A i o co chodziło z tym że rozszarpiemy Lukę co ?:cool3: A i, gdyby wszystko poszło po mojej myśli, i rodzice chcieliby się zgodzić na drugiego psa, to ja mam do schronu w którym przebywa Luka tylko z godzinkę :p Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Słodycz w zielonych oczach zamknięta:loveu: na pewno lubi koty i kocięta:cool3: A każdy kot jak w niebie się poczuje, jak go zielenią ócz swych zahipnotyzuje:diabloti:[/quote] jezusiczku kochany!!! pięknie to ujęłaś!! :ylsuper: Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Pimpek'] A i o co chodziło z tym że rozszarpiemy Lukę co ?:cool3: [/quote] a bo ja byłam pierwszą pretendentką do jej łapki :diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 (na melodię pobili się dwaj górale......) na dogomaniii, na portalu dzisiaaaajjjjj pokłóciły się o Lukęęęęę z Pimpkiem Tosiaaaa Hej cioteczki nie bijta się !:cool1: toż ma Luka dwoje oczków, podzielita się Hej cioteczki, nie bijta się :eviltong: bo ma Luka cztery łapki, podzielita się:evil_lol: Quote
albiemu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 heheheheheh :D - ehhhhh Figa bez Maku ma dzisiaj i nie tylko dzisiaj makoweic w rozscypce :D co powoduje twórczości fale :) gratuluje i jedyne co napsiać mogę Figa bez Maku, jak bez księżyca niebo Takich jak Ty nam kobito potrzebo ! :D Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Figa Bez Maku'](na melodię pobili się dwaj górale......) na dogomaniii, na portalu dzisiaaaajjjjj pokłóciły się o Lukęęęęę z Pimpkiem Tosiaaaa Hej cioteczki nie bijta się !:cool1: toż ma Luka dwoje oczków, podzielita się Hej cioteczki, nie bijta się :eviltong: bo ma Luka cztery łapki, podzielita się:evil_lol:[/quote] uuuuhehehehehehehehhee:roflt: Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jakem Tosia - co się zowię - O Luki pytam dzisiaj zdrowie... O jej miłość do kocich dróg I czy jej oczy mnie zwalą z nóg. Z Pimpkiem bić się nie będę Ja po prostu miłość Luki zdobędę! Bo choć w walce bywam nieugięta Jedynie miłością mogę ją spętać... Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='_Tosia_']Jakem Tosia - co się zowię - O Luki pytam dzisiaj zdrowie... O jej miłość do kocich dróg I czy jej oczy mnie zwalą z nóg. Z Pimpkiem bić się nie będę Ja po prostu miłość Luki zdobędę! Bo choć w walce bywam nieugięta Jedynie miłością mogę ją spętać...[/quote] Mnie z nóg zwaliło Tosiu miła:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='_Tosia_']A to Ty mnie Figo, natchnęłaś:cool3:[/quote] Chodzi Figa po dogo zarazę roznosi srogą:cool3: wirus "rymania" sie roznosi o szczepionkę będziemy prosić...:diabloti: Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Chodzi Figa po dogo zarazę roznosi srogą:cool3: wirus "rymania" sie roznosi o szczepionkę będziemy prosić...:diabloti:[/quote] hłe hłe hłe Czekałam na Figi nowy rym Bo od postu różni się tym Że każdy chce go czytać. A ja chciałam się zapytać- Jak Twa poezja sunie w głowie? Czy nasza Figa nam to opowie?... :diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja rymy biorę z niczego ot ..ze łba swego pustego:diabloti::evil_lol: Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Ja rymy biorę z niczego ot ..ze łba swego pustego:diabloti::evil_lol:[/quote] aaa ahahahahahahaha :grin: :klacz: Quote
desdemona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ale watek:) wszyscy pisza wierszami:) ktoz by pomyslal, ze na dogomanii tylu poetow jest:) Quote
albiemu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 moje drogie Panie nasuwa się pytanie czy tylko chodzi o Lukę? może trzeba wziąc Was pod lupę?? od rymu do rymu dla zmyły wątek zaczyna mieć tyły! poezja Luki cudo przysłania wasz talent się za to wyłania :D! Luka jutro ma test do zdania ... czekają ja wielkie kocie wyzwania :) ... trzymajmy za Lukę piąsteczki moje drogie dogo cioteczki :)! cholera to zaraźliwe jakieś jest :D Quote
Recommended Posts