Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
Amil w doborowym towarzystwie :)

To raczej nie jest Amil. Podobny, ale to nie on.:eviltong:
Porównajcie:

Ale podobny strasznie.
Zróćcie uwagę na pysiu ten wyżej ma więcej jasnej sierści i wyraz pysia też trochę inny. I jeszcze Amil ma mtakie kłaczki między paluszkami.

Ale Luka nie martw się, Amil raczej dominuje w swoim boksie....

Posted

on ma dominować w swoim domu!!!!:mad:

To jest rzeczywiście nie Amil, teraz mogę przytaknąć. Znam Amila z tych dwu zdjęć które sa na stronie schroniska i nie śmiałam podważać zdania autora nowych zdjęć.
No to gdzie są fotki Amilka?

Posted

Amilek na pierwszą. Ja kończę pracę o czwartej i jest już ciemno...i nie mam po co jechac do schronu, bo i tak guzik zobaczę....
A ostatnio mam weekendy zajęte...:-( Może w tym tygodniu się uda.

Posted

bardzo , jesli tam będziesz zajrzyj do moich psiaków :modla::modla::modla: zrobisz mi niezwykłą radość :klacz: będę ci bardzo wdzięczna :buzi::Dog_run:

Posted

Szyszka, MOJE psy to te najładniesze w waszym schronisku no i pewnie w całej Łodzi. To Zyta (nr 3036 boks 19 ) i Amil ( 191A boks 27)
Najciekawsze jest to, że na allegro podałam - dla Zyty - swój telefon i adres meil i nic ani me ani kuku.
Amil na allegro ma kontakt na ciebie ( chyba pytałam czy można? gdzies to powinno być na wątku, jeśli nie to przepraszam - zmienię. I też pewnie nikt nie odezwał się choć na początku miał obserwatora, :-(
Normalnie oślepli ludzie nie wiedzą, że ja wybieram te najpiękniejsze i najlepsze.