Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka, to nie tak daleko, zapraszam do Lodzi w sobotę, będziemy w schronisku, będziesz miała okazję pogłaskać Amila, może wtedy szybciej znajdzie dom.
My będziemy od 11.00 do 14.00. (w tych godzinach schronisko pracuje)

Posted

hanka456 napisał(a):
No, to przyjedziesz?

Pewnie bym przyjechała ale jednak nie teraz. Zresztą dzień w którym bym przyjechała do schroniska będzie ostatnim dniem pobytu w nim Amila - narazie jednak nie mam mozliwości dołączyć co kolwiek do swojej sfory.
Gdyby to było mozliwe Zyta nie musiałaby jechac do Niemiec ani Amil błąkac sie po schronisku. :placz::placz::placz:

Posted

luka 1 wieczorem wstawię specjalnie dla Ciebie zdjęcie Amilka na wolności.
Amil nie jest już przy budzie tylko biega sobie radośnie po całym schronisku i śpi w gabinecie

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Amil został odpięty od budy i biega sobie wolno po schronie.

" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt="">[/q

DOterły już takie wiadomości i że tłukł się z Kajtkim, no i że to nie jest bezpieczne bo może zwiac. Ale Amil chyba jest bezpieczniejszy teraz. W boksie miał mizerne szanse na obrone.
Bardzo czekam na fotki.

Posted

Wszystkoładnie wyglada, alewłaśnie się dowiedziałam że kolejny "mój" piesio został zagryziony. :placz:. Schronisko jest przepełnione i psy walcza o przestrzeń, pozycję w stadzie, zagryzaja sie z nudów i desperacji.
Amil dzięki wolentariuszkom wydostał sie z boku - chyba w ostatnim momencie - dziękuję im za to. Ale teraz prosze o pomoc w szukaniu domu, bo nadal nie jest bezpieczny.

jest taki bezradny, zagubiony - pomóżcie jemu i mnie.