tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Patikujek']Czekaj jutro u ciebie jestem tylko adres podaj(oczywiście z psem)[/quote] Jessi bedzie miała kolege :multi: Quote
iberia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [URL]http://docs.google.com/EmbedSlideshow?docid=dftgr74_25fs46kfgw[/URL] Quote
Kasia_zg Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Mizianko dla Jessi:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Dzień dobry wszystkim :loveu: Dziś drugi dzień zakupów :evil_lol: Po pracy biegne do miasta bo w Terranowie mega wyprzedaż :multi: [COLOR=PaleTurquoise] Humor nawet mam w miare .. myślałam, że będzie gorzej :roll: [/COLOR] Quote
ewelina15051985 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witamy I co tam w Terranowie ciekawego upolowałaś? Buziaki dla pięknej Jessi:lol::lol::lol: Quote
tigrunia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='ewelina15051985']Witamy I co tam w Terranowie ciekawego upolowałaś? Buziaki dla pięknej Jessi:lol::lol::lol:[/quote] Cześć Ewelinka .. :multi: Pełno fajnych sweterków było, golfy po 10 zł :crazyeye: Ale kupiłam sobie jeden sweterek po 20 zł bo golfów nie lubie .. Quote
koregra Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witam. O ty też po sklepach latasz :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Widzę, że to tylko ja mam taki opór do zakupów niezależnie od tego co się kupuje:shake: Quote
ewelina15051985 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no to ceny rewelacja-muszę się wybrać. Quote
tigrunia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='koregra']Witam. O ty też po sklepach latasz :evil_lol:[/quote] Ostatnio mam wiecej czasu więc tak sobie latam .. [quote name='Patikujek']Widzę, że to tylko ja mam taki opór do zakupów niezależnie od tego co się kupuje:shake:[/quote] Ja tam lubie zakupy :multi: Szczególnie jak jest kasa :evil_lol: [quote name='ewelina15051985']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no to ceny rewelacja-muszę się wybrać.[/quote] No ceny szokujące :crazyeye: Tylko już przebrane wszystko było .. Quote
tigrunia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Kincia']Dobry :multi:[/quote] Cześć Kincia :loveu: Quote
Aga76 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Bry 2Be [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif[/IMG] Quote
madziasto4 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dobry. [COLOR="PaleTurquoise"]10 znaków.[/COLOR] Quote
tigrunia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Aga76']Bry 2Be [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif[/IMG][/quote] [quote name='madziasto4']Dobry. [COLOR=paleturquoise]10 znaków.[/COLOR][/quote] Dobry dziewczyny ... :multi: Zły dzień dziś mam ... :-( Ale jutro jade z kumplami szukać telewizora :loveu: Moze jakis kupie :loveu: Bo nie wiem czy wam mówiłam,ale mój w środe odmówił posłuszeństwa :placz: Quote
tigrunia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='madziasto4']To jakiś aparat przy okazji kup:grins:[/quote] Ano fakt-też by sie przydał ale nie dam rady z tyloma ratami :shake: Zobacze na ile telewizor bede mogła wziąść. Gadałam wczoraj z kumplem to mówił, że w Media tylko na 10 rat dają bez % Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Oo to beda zakupy xD Zapraszamy do nas na fotki rodzenstwa Lucia :loveu::loveu: Quote
iberia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Beatko nie przesadzasz znowu zakupy?? [COLOR=PaleTurquoise]nowa miłośc nowe zycie :)[/COLOR] Quote
tigrunia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Kincia']Oo to beda zakupy xD Zapraszamy do nas na fotki rodzenstwa Lucia :loveu::loveu:[/quote] Zaraz lece.. zaraz lece :loveu: [quote name='iberia']Beatko nie przesadzasz znowu zakupy?? [COLOR=paleturquoise]nowa miłośc nowe zycie :)[/COLOR][/quote] Hihi .. jakoś trza sobie poprawić humor :loveu: :loveu:[COLOR=paleturquoise] Ach Kasieńko .. :loveu:[/COLOR] Quote
tigrunia Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia']Jak zakupy? Udane? :cool3:[/quote] Jeszcze nie byłam - o 17 jade .. Przed chwilką akurat kumpel dzwonił :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cześć Beatko. Nienawidzę zakupów :shake: Ostatnio miałam pochodzić po sklepach, a cały ten czas spędziłam w Saturnie bawiąc się wszystkimi aparatami :lol: Nawet o laptopy zahaczyłam. I nigdzie więcej nie byłam :grins: Chodze tylko wtedy, kiedy muszę, bo inaczej się wkurzam, jak nic nie znajduję dla siebie :x Quote
tigrunia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko. Nienawidzę zakupów :shake: Ostatnio miałam pochodzić po sklepach, a cały ten czas spędziłam w Saturnie bawiąc się wszystkimi aparatami :lol: Nawet o laptopy zahaczyłam. I nigdzie więcej nie byłam :grins: Chodze tylko wtedy, kiedy muszę, bo inaczej się wkurzam, jak nic nie znajduję dla siebie :x[/quote] Hello :loveu: Ja tam lubie .. zawsze coś fajnego sie kupi :loveu: Dobry dzień reszcie :multi: Ja jutro mam SWÓJ wielki dzień :loveu: A w sobote impresska :loveu: Nie moge sie doczekać !! Jutro jade wreszcie do tego domu troche posprzątać :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Dobry wszystkim :multi: Dziś cieżki dzień przede mną :placz: Jade do domku posprzątać i jeszcze na zakupy musze sie wybrac , na solarium, umówić sie do fryzjera .. :shake: Masakra!! Telewizora jeszcze nie kupiłam i na razie czekam na jakąś promocje bo tak to nie ma co kupować .. Trzeba sie najpierw dobrze rozejrzec :roll: Quote
Recommended Posts