Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzień dobry wszystkim :loveu:
Dziś drugi dzień zakupów :evil_lol: Po pracy biegne do miasta bo w Terranowie mega wyprzedaż :multi:
[COLOR=PaleTurquoise]
Humor nawet mam w miare .. myślałam, że będzie gorzej :roll:
[/COLOR]

Posted

[quote name='ewelina15051985']Witamy
I co tam w Terranowie ciekawego upolowałaś?
Buziaki dla pięknej Jessi:lol::lol::lol:[/quote]
Cześć Ewelinka .. :multi:
Pełno fajnych sweterków było, golfy po 10 zł :crazyeye: Ale kupiłam sobie jeden sweterek po 20 zł bo golfów nie lubie ..

Posted

[quote name='koregra']Witam. O ty też po sklepach latasz :evil_lol:[/quote]
Ostatnio mam wiecej czasu więc tak sobie latam ..
[quote name='Patikujek']Widzę, że to tylko ja mam taki opór do zakupów niezależnie od tego co się kupuje:shake:[/quote]
Ja tam lubie zakupy :multi: Szczególnie jak jest kasa :evil_lol:
[quote name='ewelina15051985']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no to ceny rewelacja-muszę się wybrać.[/quote]
No ceny szokujące :crazyeye: Tylko już przebrane wszystko było ..

Posted

[quote name='Aga76']Bry 2Be [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif[/IMG][/quote]

[quote name='madziasto4']Dobry.
[COLOR=paleturquoise]10 znaków.[/COLOR][/quote]
Dobry dziewczyny ... :multi:
Zły dzień dziś mam ... :-( Ale jutro jade z kumplami szukać telewizora :loveu: Moze jakis kupie :loveu: Bo nie wiem czy wam mówiłam,ale mój w środe odmówił posłuszeństwa :placz:

Posted

[quote name='madziasto4']To jakiś aparat przy okazji kup:grins:[/quote]
Ano fakt-też by sie przydał ale nie dam rady z tyloma ratami :shake: Zobacze na ile telewizor bede mogła wziąść. Gadałam wczoraj z kumplem to mówił, że w Media tylko na 10 rat dają bez %

Posted

[quote name='Kincia']Oo to beda zakupy xD
Zapraszamy do nas na fotki rodzenstwa Lucia :loveu::loveu:[/quote]
Zaraz lece.. zaraz lece :loveu:
[quote name='iberia']Beatko nie przesadzasz znowu zakupy??
[COLOR=paleturquoise]nowa miłośc nowe zycie :)[/COLOR][/quote]
Hihi .. jakoś trza sobie poprawić humor :loveu:
:loveu:[COLOR=paleturquoise] Ach Kasieńko .. :loveu:[/COLOR]

Posted

Cześć Beatko.

Nienawidzę zakupów :shake: Ostatnio miałam pochodzić po sklepach, a cały ten czas spędziłam w Saturnie bawiąc się wszystkimi aparatami :lol: Nawet o laptopy zahaczyłam. I nigdzie więcej nie byłam :grins: Chodze tylko wtedy, kiedy muszę, bo inaczej się wkurzam, jak nic nie znajduję dla siebie :x

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko.

Nienawidzę zakupów :shake: Ostatnio miałam pochodzić po sklepach, a cały ten czas spędziłam w Saturnie bawiąc się wszystkimi aparatami :lol: Nawet o laptopy zahaczyłam. I nigdzie więcej nie byłam :grins: Chodze tylko wtedy, kiedy muszę, bo inaczej się wkurzam, jak nic nie znajduję dla siebie :x[/quote]
Hello :loveu:

Ja tam lubie .. zawsze coś fajnego sie kupi :loveu:

Dobry dzień reszcie :multi:
Ja jutro mam SWÓJ wielki dzień :loveu: A w sobote impresska :loveu: Nie moge sie doczekać !! Jutro jade wreszcie do tego domu troche posprzątać :evil_lol:

Posted

Dobry wszystkim :multi:
Dziś cieżki dzień przede mną :placz: Jade do domku posprzątać i jeszcze na zakupy musze sie wybrac , na solarium, umówić sie do fryzjera .. :shake: Masakra!! Telewizora jeszcze nie kupiłam i na razie czekam na jakąś promocje bo tak to nie ma co kupować .. Trzeba sie najpierw dobrze rozejrzec :roll: