Jagodzianka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Najwyższa pora odczarować galeryję Jessi. Nie dziękujcie ;). Quote
tigrunia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Jagodzianka']Najwyższa pora odczarować galeryję Jessi. Nie dziękujcie ;).[/quote] :modla::modla:Dziekuje droga Jagódko, dziekuje :modla::modla: Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Jak to dobrze że znalazła sie dobra wróżka która odczarowała galerie:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Beatko Pozdrawiamy ciepło:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No, to teraz mogę z powrotem odwiedzać Jessi i Beatrycze :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :hmmmm: :ghost_2: Cisza na morzu, wicher.....:evil_lol: Cze 2B:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='madziasto4']:hmmmm: :ghost_2: Cisza na morzu, wicher.....:evil_lol: Cze 2B:evil_lol:[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Madzia Ty już z tą swoją czarną magią tu nie kombinuj :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Jak to dobrze że znalazła sie dobra wróżka która odczarowała galerie:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Beatko Pozdrawiamy ciepło:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cześć Kasieńko :multi: Również pozdrawiamy :loveu: [quote name='Kasia']No, to teraz mogę z powrotem odwiedzać Jessi i Beatrycze :loveu: :evil_lol:[/quote] :loveu::loveu: [quote name='madziasto4']:hmmmm: :ghost_2: Cisza na morzu, wicher.....:evil_lol: Cze 2B:evil_lol:[/quote] Ty tu za dużo nie czaruj już :eviltong: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Madzia Ty już z tą swoją czarną magią tu nie kombinuj :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Wlasnie :evil_lol: Musze wam powiedziec dziewczynki moje drogie, ze zdjęć Jessi na razie nie będzie .. chyba długo .. :placz: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='tigrunia'] Musze wam powiedziec dziewczynki moje drogie, ze zdjęć Jessi na razie nie będzie .. chyba długo .. :placz:[/QUOTE] Jessi aparat zjadła? Quote
tigrunia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='madziasto4']Jessi aparat zjadła?[/quote] Niee ..[COLOR=paleturquoise]Łuki zabrał aparat[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]juz chyba na zawsze ..[/COLOR][COLOR=paleturquoise] KONIEC[/COLOR] :-( Quote
iberia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='tigrunia']Niee ..[COLOR=paleturquoise]Łuki zabrał aparat[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]juz chyba na zawsze ..[/COLOR][COLOR=paleturquoise] KONIEC[/COLOR] :-([/quote] [COLOR=paleturquoise]Pipo weź się w garsć i zaczynasz od nowa[/COLOR][COLOR=paleturquoise] ..[/COLOR] Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='iberia'][COLOR=paleturquoise]Pipo weź się w garsć i zaczynasz od nowa[/COLOR][COLOR=paleturquoise] ..[/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Ach .. żeby to było takie łatwe ... :-( [COLOR=Black]Dziś znowu się nie wyspałam :-( Kolejny dzień spałam only 3 h :shake: Ale za to dziś jadę na zakupy poprawić sobie humor :multi: Dobry wszystkim :multi: Jeszcze tylko jutro i 2 dni wolnego :multi: [/COLOR][/COLOR] Quote
Kasia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cześć i czołem w czwartkowy poranek :lol: A ja se dzis idę na uzupełnienie pazurków :lol: Kminię co se zrobić tym razem ale jakoś brak mi inwencji twórczej... Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Kasia']Cześć i czołem w czwartkowy poranek :lol: A ja se dzis idę na uzupełnienie pazurków :lol: Kminię co se zrobić tym razem ale jakoś brak mi inwencji twórczej...[/quote] Cześć Kasiu :multi: Ja byłam w poniedziałek . mam takie fajne turkusowo-różowe z akrylowym kwiatkiem na serdecznych :loveu: Quote
Kasia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ja chyba sobie zrobie ponownie białą końcówkę ale nie wiem co do tego :shake: Miałam już czerwień, róż, czarny i niebieski.... Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Kasia']Ja chyba sobie zrobie ponownie białą końcówkę ale nie wiem co do tego :shake: Miałam już czerwień, róż, czarny i niebieski....[/quote] A robisz akryle, czy żele ? :confused: Wtop sobie jakieś kółeczka czy cuś :loveu: Quote
Kasia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Robię żele i ozdoby również żelowe, ewentualnie z brokatu ;) Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Kasia']Robię żele i ozdoby również żelowe, ewentualnie z brokatu ;)[/quote] uuu .. Ja żeli nie lubie :shake: Ciężko coś wtopić a jak sie wtopi to powypada :mad: Quote
Kasia_zg Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ja zazwyczaj robie akryle przy mojej pracy są bardziej trwalsze, jak zakładałam żelowe to zawsze najmniejsze pukniecie powodowało że pekały albo wyszczerbiały sie i tak zostałam wierną fanką akrylowych szponków:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i tulasie dla Jessi[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/7868/6775ix.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ja zazwyczaj robie akryle przy mojej pracy są bardziej trwalsze, jak zakładałam żelowe to zawsze najmniejsze pukniecie powodowało że pekały albo wyszczerbiały sie i tak zostałam wierną fanką akrylowych szponków:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i tulasie dla Jessi[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/7868/6775ix.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cześć Kasiu :loveu: Ja tez jestem wierną fanką akryli :loveu: Z nimi można wszystko :evil_lol: [quote name='madziasto4']Dobry 2B :hand:[/quote] Dobry Madzka .. Jade zaraz na zakupy w celu poprawy humoru .. mam nadzieje , że się uda .. Drugi dzień nic nie jem ale jakoś żyje ;) Tzn. zjadłam dziś pół marsa Delight :roll: Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dzieńdoberek:loveu: Co tam u małej kudłaczki słychać??? Buziole i pozdrowienia:) Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Patikujek']Dzieńdoberek:loveu: Co tam u małej kudłaczki słychać??? Buziole i pozdrowienia:)[/quote] Dobry Pati :multi: Mała kudłata była dziś u kotów i szczekała na nie :loveu: Nawet odważyła się szczekać na dwa amstafy (po walkach:crazyeye:) Tak sobie rozmyślam czy sie do mamy nie wyprowadzic na jakiś czas :roll: Tak pusto w tym domu .. :-( Ale co tam .. za tydzień impresska :multi: Trzeba wziąść się w garść :multi: Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 To ja się moge do Ciebie wprowadzić skoro Ci pusto, i to od zaraz, ba ja znów staram się z domu wynieść na własne:roll: Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Patikujek']To ja się moge do Ciebie wprowadzić skoro Ci pusto, i to od zaraz, ba ja znów staram się z domu wynieść na własne:roll:[/quote] Hehe .. zapraszam :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Czekaj jutro u ciebie jestem tylko adres podaj(oczywiście z psem) Quote
Recommended Posts