Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Jak to dobrze że znalazła sie dobra wróżka która odczarowała galerie:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Beatko Pozdrawiamy ciepło:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='madziasto4']:hmmmm:

:ghost_2: Cisza na morzu, wicher.....:evil_lol:

Cze 2B:evil_lol:[/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Madzia Ty już z tą swoją czarną magią tu nie kombinuj :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Jak to dobrze że znalazła sie dobra wróżka która odczarowała galerie:)[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Beatko Pozdrawiamy ciepło:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cześć Kasieńko :multi:
Również pozdrawiamy :loveu:
[quote name='Kasia']No, to teraz mogę z powrotem odwiedzać Jessi i Beatrycze :loveu: :evil_lol:[/quote]
:loveu::loveu:
[quote name='madziasto4']:hmmmm:

:ghost_2: Cisza na morzu, wicher.....:evil_lol:

Cze 2B:evil_lol:[/quote]
Ty tu za dużo nie czaruj już :eviltong:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Madzia Ty już z tą swoją czarną magią tu nie kombinuj :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Wlasnie :evil_lol:

Musze wam powiedziec dziewczynki moje drogie, ze zdjęć Jessi na razie nie będzie .. chyba długo .. :placz:

Posted

[quote name='madziasto4']Jessi aparat zjadła?[/quote]

Niee ..[COLOR=paleturquoise]Łuki zabrał aparat[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]juz chyba na zawsze ..[/COLOR][COLOR=paleturquoise] KONIEC[/COLOR] :-(

Posted

[quote name='tigrunia']Niee ..[COLOR=paleturquoise]Łuki zabrał aparat[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]juz chyba na zawsze ..[/COLOR][COLOR=paleturquoise] KONIEC[/COLOR] :-([/quote]

[COLOR=paleturquoise]Pipo weź się w garsć i zaczynasz od nowa[/COLOR][COLOR=paleturquoise] ..[/COLOR]

Posted

[quote name='iberia'][COLOR=paleturquoise]Pipo weź się w garsć i zaczynasz od nowa[/COLOR][COLOR=paleturquoise] ..[/COLOR][/quote]
[COLOR=PaleTurquoise]Ach .. żeby to było takie łatwe ... :-(

[COLOR=Black]Dziś znowu się nie wyspałam :-( Kolejny dzień spałam only 3 h :shake:
Ale za to dziś jadę na zakupy poprawić sobie humor :multi:

Dobry wszystkim :multi: Jeszcze tylko jutro i 2 dni wolnego :multi:
[/COLOR][/COLOR]

Posted

Cześć i czołem w czwartkowy poranek :lol:

A ja se dzis idę na uzupełnienie pazurków :lol: Kminię co se zrobić tym razem ale jakoś brak mi inwencji twórczej...

Posted

[quote name='Kasia']Cześć i czołem w czwartkowy poranek :lol:

A ja se dzis idę na uzupełnienie pazurków :lol: Kminię co se zrobić tym razem ale jakoś brak mi inwencji twórczej...[/quote]

Cześć Kasiu :multi:

Ja byłam w poniedziałek . mam takie fajne turkusowo-różowe z akrylowym kwiatkiem na serdecznych :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Ja chyba sobie zrobie ponownie białą końcówkę ale nie wiem co do tego :shake:
Miałam już czerwień, róż, czarny i niebieski....[/quote]
A robisz akryle, czy żele ? :confused: Wtop sobie jakieś kółeczka czy cuś :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Robię żele i ozdoby również żelowe, ewentualnie z brokatu ;)[/quote]
uuu .. Ja żeli nie lubie :shake: Ciężko coś wtopić a jak sie wtopi to powypada :mad:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ja zazwyczaj robie akryle przy mojej pracy są bardziej trwalsze, jak zakładałam żelowe to zawsze najmniejsze pukniecie powodowało że pekały albo wyszczerbiały sie i tak zostałam wierną fanką akrylowych szponków:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i tulasie dla Jessi[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/7868/6775ix.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Ja zazwyczaj robie akryle przy mojej pracy są bardziej trwalsze, jak zakładałam żelowe to zawsze najmniejsze pukniecie powodowało że pekały albo wyszczerbiały sie i tak zostałam wierną fanką akrylowych szponków:)[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i tulasie dla Jessi[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/7868/6775ix.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cześć Kasiu :loveu:
Ja tez jestem wierną fanką akryli :loveu: Z nimi można wszystko :evil_lol:

[quote name='madziasto4']Dobry 2B :hand:[/quote]
Dobry Madzka ..

Jade zaraz na zakupy w celu poprawy humoru .. mam nadzieje , że się uda .. Drugi dzień nic nie jem ale jakoś żyje ;) Tzn. zjadłam dziś pół marsa Delight :roll:

Posted

[quote name='Patikujek']Dzieńdoberek:loveu:
Co tam u małej kudłaczki słychać???
Buziole i pozdrowienia:)[/quote]
Dobry Pati :multi:
Mała kudłata była dziś u kotów i szczekała na nie :loveu: Nawet odważyła się szczekać na dwa amstafy (po walkach:crazyeye:)

Tak sobie rozmyślam czy sie do mamy nie wyprowadzic na jakiś czas :roll: Tak pusto w tym domu .. :-( Ale co tam .. za tydzień impresska :multi: Trzeba wziąść się w garść :multi:

Posted

[quote name='Patikujek']To ja się moge do Ciebie wprowadzić skoro Ci pusto, i to od zaraz, ba ja znów staram się z domu wynieść na własne:roll:[/quote]
Hehe .. zapraszam :evil_lol: