iberia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 co tu tak cicho i pusto do kogo sie przeniosłyscie dziewczyny?? Quote
tigrunia Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='iberia']co tu tak cicho i pusto do kogo sie przeniosłyscie dziewczyny??[/quote] Ja jestem tutaj .. nadrabiam troche zaległości i marnie mi to idzie, bo net muli :placz: Quote
tigrunia Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Pegaza']Cisza zaległa na dogo... cze :p[/quote] Cze Dario-Ewo .. jak tam poszukiwania ?? :loveu: Quote
tigrunia Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Aga76']Cze 2Be :loveu: Byłaś na poczcie?[/quote] Cze Agusia :loveu: Bułam właśnie 2 h temu .. i zapomniałam całkiem zobaczyc co przyszło :evil_lol: Dobrze,ze mi przypomniałaś :multi: [quote name='madziasto4']Czołem, kluski z rosołem.[/quote] Czołem czołem :multi: Dziś gołąbki z rosołem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='tigrunia'] Czołem czołem :multi: Dziś gołąbki z rosołem :evil_lol:[/QUOTE] Ja dziś jadłam, ale z sosem:cool1: Quote
tigrunia Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='madziasto4']Ja dziś jadłam, ale z sosem:cool1:[/quote] No będą z sosem :loveu: Na razie sie gotują ;) Quote
madziasto4 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Czołem, witam się yyy...pod stołem. :hmmmm: Quote
Pegaza Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cze Be:p nawet nie pytaj mam dosyć przedzieram się przez ogłoszenia nie wspomne ile fotek obejrzałam, porównałam... i co hmm i nicio... Quote
tigrunia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='madziasto4']Czołem, witam się yyy...pod stołem. :hmmmm:[/quote] Cze Madzka :loveu: Pod jakim znowu stolem :roll: [quote name='Pegaza']Cze Be:p nawet nie pytaj mam dosyć przedzieram się przez ogłoszenia nie wspomne ile fotek obejrzałam, porównałam... i co hmm i nicio...[/quote] Cze D-E :multi: Szukasz psiaka z rodowodem ?? :razz: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Madzka :loveu: Pod jakim znowu stolem :roll:[/QUOTE] Tym z powyłamywanymi nogami rzecz jasna :grins: Quote
iberia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Trzy szalone dziewczyny [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/155/cb1da241e96dd604.jpg[/IMG][/URL] Jessi jednooki badytka [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/165/7573916eea4d2a03.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='madziasto4']Tym z powyłamywanymi nogami rzecz jasna :grins:[/quote] Ach .. ty rymiasto Madzko :evil_lol: Oooo... cóż ja widze .. foteczki jakieś :loveu: Jessi jak jakaś pijaczka wygląda :turn-l: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='tigrunia'] Jessi jak jakaś pijaczka wygląda :turn-l:[/QUOTE] :turn-l: Jaki pan, taki kram :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='madziasto4']:turn-l: Jaki pan, taki kram :evil_lol:[/quote] A tam .. gadasz :evil_lol: Quote
Ola164 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Witam witam :D Widze że się tu dobrze bawicie :p Quote
tigrunia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Ola164']Witam witam :D Widze że się tu dobrze bawicie :p[/quote] Witaj Ola .. a jak tam Twoja ekipa ?? Musisz im wszystkim kiedyś jedna wspólną fote strzelić :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jessi nie wygląda jak pijaczka na tym zdjęciu tylko ja po dobrej imprezie na kacu:evil_lol: A tak w ogóle to siemanko Quote
tigrunia Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Patikujek']Jessi nie wygląda jak pijaczka na tym zdjęciu tylko ja po dobrej imprezie na kacu:evil_lol: A tak w ogóle to siemanko[/quote] Cześć Pati :multi: Jak noga?? :p Ja własnie wrociłam z paznokci i już pisać nie umiem :shake::shake: Bolą mnie palce a najgorsze,ze zaraz jadę kąpać Jessi :shake: Masakra... Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [CENTER][COLOR=navy]Witamy sie Beatko z Wami bardzo cieplusio po długiej nie obecności:)[/COLOR] [COLOR=navy]Jessi z każdym dniem piekniejsza ślicznotka a jaki ma piekny włos...cudo :loveu:[/COLOR] [COLOR=navy]Ojoj to Ci współczuje wiem co to znaczy kompanko w świezo zrobionych paznokietach ale napewno dasz rade;)[/COLOR][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Halo 2B :grins: Jak poszła kąpiel? Ile paznokci straciłaś? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][COLOR=navy]Witamy sie Beatko z Wami bardzo cieplusio po długiej nie obecności:)[/COLOR] [COLOR=navy]Jessi z każdym dniem piekniejsza ślicznotka a jaki ma piekny włos...cudo :loveu:[/COLOR] [COLOR=navy]Ojoj to Ci współczuje wiem co to znaczy kompanko w świezo zrobionych paznokietach ale napewno dasz rade;)[/COLOR][/CENTER] [/quote] Witaj Kasiasta, dawno Cie nie było :loveu: [quote name='madziasto4']Halo 2B :grins: Jak poszła kąpiel? Ile paznokci straciłaś? :evil_lol:[/quote] Cze Madzka .. powiedz .. co tak cicho dziś na dogo?? Kąpiel w ogóle nei ruszyła :shake: Najpierw wykąpałam siebie , umyłam swoje włosy, w miedzyczasie zrobiłam pranie no i na Jessi juz nie starczyło czasu :roll: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='tigrunia'] Cze Madzka .. powiedz .. co tak cicho dziś na dogo?? Kąpiel w ogóle nei ruszyła :shake: Najpierw wykąpałam siebie , umyłam swoje włosy, w miedzyczasie zrobiłam pranie no i na Jessi juz nie starczyło czasu :roll:[/QUOTE] Cisza na morzu, wicher dmie za chwilę bałwan odezwie się. A tym bałwanem będzie ten, kto pierwszy odezwie się. :grins: :grins: :grins: Quote
Recommended Posts