tigrunia Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Hania wszystkich widziała ale sama się nie ujawniła :evil_lol: Nieładnie :eviltong: Quote
Nati28 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Gratulacje 4 lokaty! :) i trzymam kciuki aby w domu pojawil sie kolejny Yorek (jak nie drzwiami to oknem) ;) Quote
Gucci13 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 hehe widziałam, siedziałam sobie 20 cm dalej:diabloti: a nie pamiętacie może jak Adek się zsiurał na nocnej przed drzwiami?:cool3: Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Gucci13']hehe widziałam, siedziałam sobie 20 cm dalej:diabloti: a nie pamiętacie może jak Adek się zsiurał na nocnej przed drzwiami?:cool3:[/QUOTE] Żartujesz :crazyeye: Ty masz psa z hodowli ROYAL MONARCH?? :crazyeye: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Be od nas gratki też duże,zresztą już Ci gratulowałam na żywo;) Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Nati28']Gratulacje 4 lokaty! :) i trzymam kciuki aby w domu pojawil sie kolejny Yorek (jak nie drzwiami to oknem) ;)[/QUOTE] Dziękuję Natalia :loveu: Za kciuki najmocniej :loveu: Quote
Gucci13 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 tak[FONT=Courier New][SIZE=1][COLOR=white]........[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='agamewa']Be od nas gratki też duże,zresztą już Ci gratulowałam na żywo;)[/QUOTE] Te posty tak skaczą, że Cię nie zauważyłam :shake: Dzięki Aga raz jeszcze ;) [quote name='Gucci13']tak[FONT=Courier New][SIZE=1][COLOR=white]........[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] O kurcze to faktycznie blisko stałaś .. no stół w stół :evil_lol: Quote
Gucci13 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 no wiem że blisko, Adin pchał się do wszystkich, do Buff tez leciał ale była na kolanach więc trzymałam go krótko:lol: bardzo fajnie bawił się z Furią:loveu: Quote
Gucci13 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 nie dziwie się, szczególnie na kolanach u właściciela piesy nie tolerują innych:p ja mam swoje katalogi :D Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Gucci13']no wiem że blisko, Adin pchał się do wszystkich, do Buff tez leciał ale była na kolanach więc trzymałam go krótko:lol: bardzo fajnie bawił się z Furią:loveu:[/QUOTE] Bo Buff nie lubi innych piesków. Ona ceni sobie swój święty psi spokój :loveu: Na kogo to ona warknęła? Aga nie na Twojego Moniśka? I przyznać się kto mi zajumał katalog?? :crazyeye::mad: Quote
*Jot* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='tigrunia'] I przyznać się kto mi zajumał katalog?? :crazyeye::mad:[/QUOTE] Be,katalog Ci zaginął ? No bardzo brzydko....winny się nie znajdzie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Gucci13']nie dziwie się, szczególnie na kolanach u właściciela piesy nie tolerują innych:p ja mam swoje katalogi :D[/QUOTE] Nie tyle nie tolerują co czują się pewnie i zgrywają cwaniaków :evil_lol: Jak była na ziemi i dostała "po doopie" od suczki koleżanki to taka cwana nie była :evil_lol: Zresztą ona nie ma czasu, żeby chodzić po podłodze - ją trzeba nosić :crazyeye: żeby czasem się nóżki nie zmęczyły :loveu: [quote name='*Jot*']Be,katalog Ci zaginął ? No bardzo brzydko....winny się nie znajdzie :evil_lol:[/QUOTE] No zaginął :mad: A miałam w nim takie fajne pamiątkowe zgłoszenie gdzie było napisane :"zapłacono 0 zł, do zapłaty 0 zł " :loveu: :evil_lol: Quote
*Jot* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [COLOR="#afeeee"]Be,chyba masz pełną skrzynkę !![/COLOR] :mad: Quote
slawi Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 i od nas gratulacje dla Buffinki :) zajumał:evil_lol::crazyeye: dobre :lol: a, i ścianę masz super, bardzo mi się podoba wersalka zresztą też, fajnie to razem gra Quote
*Jot* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='tigrunia']Już jest ok Jola ;)[/QUOTE] Wiem ;) :multi: Quote
Marzena* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Beatka wielkie gratulacje :) A tak narzekałaś na Buff, wstydź się :nono: Quote
tigrunia Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='slawi']i od nas gratulacje dla Buffinki :) zajumał:evil_lol::crazyeye: dobre :lol: a, i ścianę masz super, bardzo mi się podoba wersalka zresztą też, fajnie to razem gra[/QUOTE] Dzięki Iwonka :multi: No widzisz takie zbóje po wystawie chodzą :mad: Dziękuję :loveu: Miło, że się podoba :loveu: [quote name='*Jot*']Wiem ;) :multi:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Marzena*']Beatka wielkie gratulacje :) A tak narzekałaś na Buff, wstydź się :nono:[/QUOTE] Dziękujemy ;) Marzenka ja tylko obiektywnie patrzę na swojego psa ;) Ta wystawa to jej największy sukces w całej karierze i mimo iż powinnam się cieszyć jest mi smutno, że już wystawiać się nie będzie bo przyjemnie jest pokazać psa, który chętnie współpracuje. No ale cóż - decyzja jest podjęta taka a nie inna i nie ma co płakać tyko modlić się o cud, który podaruje mi kolejnego psiaka :loveu: Gdybym Buff pokryła jakimś fajnym psem to jest szansa spora, że urodził by się szczeniak stworzony dla mnie :loveu: No ale niestety .. rzeczywistość jest inna :-( Quote
Yoko2009 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Cześć Be:) Ja również składam gratulacje dla Ciebie i Buffinki:) Bardzo miło było Ciebie poznać:) Pozdrawiam Quote
tigrunia Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='Yoko2009']Cześć Be:) Ja również składam gratulacje dla Ciebie i Buffinki:) Bardzo miło było Ciebie poznać:) Pozdrawiam[/QUOTE] Cześć Asiu :multi: I również dziękujemy :loveu: Z wzajemnością oczywiście :multi: Podeszłam tylko na chwilę bo sama zaaferowana wystawieniem Belli byłam :oops: A Ty już z daleka widziałam jak się denerwowałaś więc wolałam przed oceną się nie rzucać w oczy :evil_lol: Quote
Kincia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Gratulacje :D Tylko jakieś zdjęcia by się przydały :grins: Quote
Yoko2009 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Hej hej wieczorowo, wpadnij Be na fotki Quote
Yorkomanka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 mogłabym prosić zdjęcia dziewczyn ale takie uczesane dla odmiany?;) Quote
tigrunia Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Dziewczyny nie mam zdjęć. Poczekajcie na Sandrę, ona ma na pewno a z wczorajszej wystawy dostanę od Pana Arka także spokojnie ;) Quote
Recommended Posts