Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Gucci13']hehe widziałam, siedziałam sobie 20 cm dalej:diabloti: a nie pamiętacie może jak Adek się zsiurał na nocnej przed drzwiami?:cool3:[/QUOTE]
Żartujesz :crazyeye: Ty masz psa z hodowli ROYAL MONARCH?? :crazyeye:

Posted

[quote name='Nati28']Gratulacje 4 lokaty! :) i trzymam kciuki aby w domu pojawil sie kolejny Yorek (jak nie drzwiami to oknem) ;)[/QUOTE]
Dziękuję Natalia :loveu: Za kciuki najmocniej :loveu:

Posted

[quote name='agamewa']Be od nas gratki też duże,zresztą już Ci gratulowałam na żywo;)[/QUOTE]
Te posty tak skaczą, że Cię nie zauważyłam :shake:
Dzięki Aga raz jeszcze ;)
[quote name='Gucci13']tak[FONT=Courier New][SIZE=1][COLOR=white]........[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
O kurcze to faktycznie blisko stałaś .. no stół w stół :evil_lol:

Posted

no wiem że blisko, Adin pchał się do wszystkich, do Buff tez leciał ale była na kolanach więc trzymałam go krótko:lol: bardzo fajnie bawił się z Furią:loveu:

Posted

[quote name='Gucci13']no wiem że blisko, Adin pchał się do wszystkich, do Buff tez leciał ale była na kolanach więc trzymałam go krótko:lol: bardzo fajnie bawił się z Furią:loveu:[/QUOTE]
Bo Buff nie lubi innych piesków. Ona ceni sobie swój święty psi spokój :loveu:
Na kogo to ona warknęła? Aga nie na Twojego Moniśka?

I przyznać się kto mi zajumał katalog?? :crazyeye::mad:

Posted

[quote name='tigrunia']

I przyznać się kto mi zajumał katalog?? :crazyeye::mad:[/QUOTE]

Be,katalog Ci zaginął ? No bardzo brzydko....winny się nie znajdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Gucci13']nie dziwie się, szczególnie na kolanach u właściciela piesy nie tolerują innych:p

ja mam swoje katalogi :D[/QUOTE]
Nie tyle nie tolerują co czują się pewnie i zgrywają cwaniaków :evil_lol: Jak była na ziemi i dostała "po doopie" od suczki koleżanki to taka cwana nie była :evil_lol: Zresztą ona nie ma czasu, żeby chodzić po podłodze - ją trzeba nosić :crazyeye: żeby czasem się nóżki nie zmęczyły :loveu:
[quote name='*Jot*']Be,katalog Ci zaginął ? No bardzo brzydko....winny się nie znajdzie :evil_lol:[/QUOTE]
No zaginął :mad: A miałam w nim takie fajne pamiątkowe zgłoszenie gdzie było napisane :"zapłacono 0 zł, do zapłaty 0 zł " :loveu: :evil_lol:

Posted

i od nas gratulacje dla Buffinki :)

zajumał:evil_lol::crazyeye: dobre :lol:
a, i ścianę masz super, bardzo mi się podoba
wersalka zresztą też, fajnie to razem gra

Posted

[quote name='slawi']i od nas gratulacje dla Buffinki :)

zajumał:evil_lol::crazyeye: dobre :lol:
a, i ścianę masz super, bardzo mi się podoba
wersalka zresztą też, fajnie to razem gra[/QUOTE]
Dzięki Iwonka :multi:

No widzisz takie zbóje po wystawie chodzą :mad:
Dziękuję :loveu: Miło, że się podoba :loveu:
[quote name='*Jot*']Wiem ;) :multi:[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='Marzena*']Beatka wielkie gratulacje :)
A tak narzekałaś na Buff, wstydź się :nono:[/QUOTE]
Dziękujemy ;)
Marzenka ja tylko obiektywnie patrzę na swojego psa ;) Ta wystawa to jej największy sukces w całej karierze i mimo iż powinnam się cieszyć jest mi smutno, że już wystawiać się nie będzie bo przyjemnie jest pokazać psa, który chętnie współpracuje. No ale cóż - decyzja jest podjęta taka a nie inna i nie ma co płakać tyko modlić się o cud, który podaruje mi kolejnego psiaka :loveu:
Gdybym Buff pokryła jakimś fajnym psem to jest szansa spora, że urodził by się szczeniak stworzony dla mnie :loveu: No ale niestety .. rzeczywistość jest inna :-(

Posted

[quote name='Yoko2009']Cześć Be:) Ja również składam gratulacje dla Ciebie i Buffinki:)
Bardzo miło było Ciebie poznać:)
Pozdrawiam[/QUOTE]
Cześć Asiu :multi: I również dziękujemy :loveu:
Z wzajemnością oczywiście :multi: Podeszłam tylko na chwilę bo sama zaaferowana wystawieniem Belli byłam :oops: A Ty już z daleka widziałam jak się denerwowałaś więc wolałam przed oceną się nie rzucać w oczy :evil_lol: