Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Noo gratulacje Daria :multi: :loveu:

Fotki już mam :multi:
Tak więc oto moja ślicznotka Belluśka na wystawie w Gdyni - zajęła 4 lokatę z oceną bdb :loveu:

:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Belluska chyba bardziej w tate sie wdala co?
bo do Jess Pudzianek najbardziej podobny;)
gratulacje babciu hihih
http://images50.fotosik.pl/1004/39afd07a148c3a05med.jpg
a jak ten wlos sie jej swieci ła

Wiesz co, nie wiem.. W tatę raczej nie, jedynie włos ma po nim chyba :loveu: A tak to ani to Jess ani Babilon, chyba po listonoszu ona :evil_lol: Fajna ona jest, gdyby miała dłuższą szyję byłaby naprawdę super :cool1:
A Pudzian to czysta Jess ale z budowy tylko no i włos, Buzia to czysty Maveryś ;)

Aaaa.. zapomniałam wam przygodę moją sobotnią opowiedzieć :roll: Otóż jechałam po moją siostrę, która namówiła mnie na zakupy dla niej zaległo-imieninowe. No i miałam po drodze wypadek :nonono2: Zjeżdżając z ronda wjechał we mnie rozpędzony wariat z Warszawy :mad: Moja biedna foczka ma wgniecony tylny błotnik, drzwi od pasażera uszkodzone, próg, słupek środkowy i zderzak :-( Na szczęście mogę jeździć ale strach pomyśleć ile ona czasu spędzi u lakiernika :placz: W czwartek, może piątek jadę do znajomego lakiernika, żeby ocenił co i jak i się umówić konkretnie. Dziś zgłosiłam szkodę, do 3 dni mam czekać na rzeczoznawcę. Ale co przeżyłam nerwów to moje :shake: Szczęście, że bardziej w tył dostałam, Łuki mówił, że jakby drzwi dostały mocniej to otworzyły by się kurtyny boczne :shake: A tak bardziej na ten błotnik poszło uderzenie.. Ja oczywiście byłam w szoku , ale na zakupy pojechałyśmy. Kupiłam sobie białe trampko-baleriny na odstresowanie :multi:

Posted

Be, rzeczoznawca przyjdzie to i jeszcze zarobisz na tym matole z Warszawy ;)
A zakupy zawsze humor poprawią, lekarstwo na stres :multi:
Powiedz mi jeszcze na jakim rondzie, jak na naszym słynnym bernardyńskim, to znaczy że nawet jego przebudowa nie była skuteczna :shake:
Teraz w lipcu ktoś tam miał dachowanie, no szok po prostu co się tam dzieje :-o

Posted

laurin napisał(a):
dobrze że Wam się nic nie stało ;) a zakupy na stres idealne :D

W następny dzień na tym samym rondzie był bardzo podobny wypadek z tym, że auto dachowało z kobietą i dziećmi w środku :shake:
kiniaaa napisał(a):
Be, rzeczoznawca przyjdzie to i jeszcze zarobisz na tym matole z Warszawy ;)
A zakupy zawsze humor poprawią, lekarstwo na stres :multi:
Powiedz mi jeszcze na jakim rondzie, jak na naszym słynnym bernardyńskim, to znaczy że nawet jego przebudowa nie była skuteczna :shake:
Teraz w lipcu ktoś tam miał dachowanie, no szok po prostu co się tam dzieje :-o

Mam nadzieję.. Łuki raz miał taką sytuację, że wycenili mu szkodę poniżej kosztów naprawy no i się odwoływał, nie poskutkowało więc oddał samochód do serwisu Opla a oni f-rę wystawili na 6500 zł :diabloti: Także kiepsko tamten ubezpieczyciel na tym wyszedł.. :p
Piętro wyżej ;) Rondo Kujawskie, ja zawracałam na rondzie jadąc w kierunku makro a ten facet z Solskiego wyjeżdżał ;)

Posted

hej Be :multi:
przyszłam,żeby od Antosia przekazać buziaczki dla jego ukochanej :loveu:

[SIZE="1"]to tak w odniesieniu do tego co wczoraj mówił Ł :diabloti:

Posted

[quote name='kiniaaa']hej Be :multi:

Hej imprezowiczki :diabloti:
A co takiego mówił Ł ? :cool3:

Posted

*Jot* napisał(a):
Hej imprezowiczki :diabloti:

No wlasnie dziewczyny gdzie te foty z tej imprezy?
Be to mialas szczescie w nieszczesciu;)
taa mnie kiedys idiota tez sie nie zatrzymal i wymusil pierszenstwo na szczescie w pore zareagowalam ale wierz mi ze go dogonilam na skrzyzowaniu i opier..dostal hehe

Posted

[quote name='ladyyork']Witaj ,ale masz wnusię piękniutką :lol:
Dzięki Mila ;)
[quote name='kiniaaa']hej Be :multi:

Jess wybuziakowana :evil_lol:
[quote name='*Jot*']Hej imprezowiczki :diabloti:
A on tyle naklepał głupot, że ja już sama nie wiem :evil_lol:

[quote name='ania90']gratuluje:)
Dziękujemy :multi:
[quote name='Pegaza']No wlasnie dziewczyny gdzie te foty z tej imprezy?
Be to mialas szczescie w nieszczesciu;)
taa mnie kiedys idiota tez sie nie zatrzymal i wymusil pierszenstwo na szczescie w pore zareagowalam ale wierz mi ze go dogonilam na skrzyzowaniu i opier..dostal hehe
Buuu no nie ma.. :shake: Za ciemno było i tak sobie powychodziły Kini zdjęcia :roll:
Dostałam już wycenę, zapłacili 3xtyle co naprawa warta więc jestem zadowolona ;)

W międzyczasie zamówiłam sobie nowy telefon (przeniosłam się z numerem do Playa), i kupiłam też orbitreka :multi: Dokładnie ten: http://sportowymarket.pl/product-pol-10958-Orbitrek-magnetyczny-Magnum-Fitness-MF-CT100.html :loveu: Dziś już przybył i czeka aż Ł go zmontuje i od jutra zaczynamy treningi :megagrin:

Posted

Be, następnym razem wy weźcie aparat, bo pewnie robi ładniejsze foty niż mój - zresztą każdy robił ładniejsze :diabloti:
No właśnie kiedy następny raz?

My dziś na działeczce grillowaliśmy, kupiliśmy pyszny karczek :cool1:
Jutro też jedziemy...

Miałam kiedyś orbitrek i żadnej z 3 kobit w domu się nie chciało na nim ćwiczyć, każda wolała rowerek :evil_lol:
U siebie też mam rowerek stacjonarny, od wczoraj zaczęłam... :lol:

Posted

kiniaaa napisał(a):
Be, następnym razem wy weźcie aparat, bo pewnie robi ładniejsze foty niż mój - zresztą każdy robił ładniejsze :diabloti:
No właśnie kiedy następny raz?

My dziś na działeczce grillowaliśmy, kupiliśmy pyszny karczek :cool1:
Jutro też jedziemy...

Miałam kiedyś orbitrek i żadnej z 3 kobit w domu się nie chciało na nim ćwiczyć, każda wolała rowerek :evil_lol:
U siebie też mam rowerek stacjonarny, od wczoraj zaczęłam... :lol:

Mój robi ładne foty ale w dzień :evil_lol: A Łukiego wcale nie robi ładnych fot a 4 x droższy od mojego był :diabloti:
No nie wiem , kiedy macie ochotę? Teraz w sobotę Łuki się wybiera na kawalerski także nic z tego, w niedzielę chcę jechać do Chojnic na wystawę a Łuki nie chce ze mną jechać bo "będzie miał kaca" :roll: Z Natalą chyba się nie zabiorę bo ona 3 psy bierze..
No widzisz.. fajnie, że wam "moje" mięso zasmakowało :loveu: Zawsze to kupuję, nigdy mi lepsza karkówka nie wyszła.. :shake: Ale macie fajnieeee... :roll:

A z Orbisiem czuję, że się polubimy :loveu: Rowerków nie lubię bo w kolanach mi strzyka :roll:

Posted

Be, kochana, to Ty sama na tą wystawę jedziesz.... :crazyeye: czy w ogóle nie jedziesz??

Jutro pewnie późno kończycie prace, tak to bym was na gotową karkóweczkę na obiad zaprosiła :diabloti:
My mamy działkę jeszcze tydzień, do przyszłego czwartku, bo później M rodzice wracają i będą chcieli korzystać. Także myślcie kiedy wam pasuje :evil_lol:

Posted

kiniaaa napisał(a):
Be, kochana, to Ty sama na tą wystawę jedziesz.... :crazyeye: czy w ogóle nie jedziesz??

Jutro pewnie późno kończycie prace, tak to bym was na gotową karkóweczkę na obiad zaprosiła :diabloti:
My mamy działkę jeszcze tydzień, do przyszłego czwartku, bo później M rodzice wracają i będą chcieli korzystać. Także myślcie kiedy wam pasuje :evil_lol:

Pewnie pojadę sama :roll:

Ja tam kończe o 12:30 :multi: A Łuki do pracy na 13:30 :diabloti: A o której wy jedziecie?

Posted

Z rana jedziemy, gdzieś ok 10-11 i będziemy do wieczora. Łeeeee szkoda, że Łuki na po południe idzie :(

A co do wystawy, jak nie chcesz jechać sama to mogę Ci dotrzymać towarzystwa :diabloti:

Posted

kiniaaa napisał(a):
Z rana jedziemy, gdzieś ok 10-11 i będziemy do wieczora. Łeeeee szkoda, że Łuki na po południe idzie :(

A co do wystawy, jak nie chcesz jechać sama to mogę Ci dotrzymać towarzystwa :diabloti:

Hmm no zobaczę, jak będzie mi się chciało jechać samej to dam Ci znać ;)

Ooo fajnie :multi: No to zgadamy się co i jak na gadu :multi:

Posted

tigrunia napisał(a):
Hmm no zobaczę, jak będzie mi się chciało jechać samej to dam Ci znać ;)

Ooo fajnie :multi: No to zgadamy się co i jak na gadu :multi:

Ale trafisz? w razie co Krzysiek Cię poprowadzi :razz:

Jupi jupi, poznam Jolę :multi:
Be, jesteś mega kochana!

Posted

kiniaaa napisał(a):
Ale trafisz? w razie co Krzysiek Cię poprowadzi :razz:

Jupi jupi, poznam Jolę :multi:
Be, jesteś mega kochana!

Z Krzyśkiem zawsze trafiam :loveu: :diabloti: Nie no spokojnie trafię, prosta droga ;)

Jola coś się miga :mad: Nie chce jechać :mad: A ja nie chcę jechać na długo. Tylko wystawię Bellę, zobaczymy jak Ulci pójdzie i już.. zresztą zobaczy się. Muszę zerknąć czy jest jakiś plan sędziowania ..
No przecież wiem :grins:

Posted

tigrunia napisał(a):
Z Krzyśkiem zawsze trafiam :loveu: :diabloti: Nie no spokojnie trafię, prosta droga ;)

Pozwolę sobie się z tym nie zgodzić, do mnie w sobotę nie trafiłaś :eviltong: :diabloti:

A Jola jak nie przyjedzie to na lanie niech się szykuje :mad: