Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='*Jot*']Be wiem co możesz podać gościom.Ale mam stracha,żeby to napisać :roll:
Hej :multi:
Toś mnie zaciekawiła.. co to za tajemnicza potrawa? :crazyeye:
[quote name='dysia-u']pieczesz sobie wcześniej kilka naleśników i odkładasz
mięsko mielone podsmażasz z pieczarkami , cebulką , dodajesz kukurydze/jak lubisz/ i sos meksykański ŁOWICZ /w słoiku/
jak goście przyjdą smarjesz naleśniki tym farszem, składasz na pół , posypujesz startym żółtym serem , zieleniną i na chwilke zapiekasz w mikrofalówce albo piekarniku
mówie ci dobre , a szybko sie robi
jest czas na makijaż itd itp hihihi
Hmm no wydaje się pyszne ale mi bardziej chodziło o menu na większą imprezkę ;)
[quote name='Yourii']Pychotki...

Cześć Bee :) wysłałam fotki przepraszam że tak późno.
A mi się nic nie śni ostatnio :(
Cześć Sandra :multi:
Wreszcie jesteś :multi::multi:
Dziękuję za fotki, są super :loveu: A Bellusia Ci nie wpadła w niedzielę w obiektyw ? :oops:
[quote name='*Jot*']Be,czy jeszcze imprezujesz od soboty ?

Cześć
Leczę się :evil_lol: Imprezowałam od czwartku do niedzieli - masakra jakaś :evil_lol:
[quote name='Pegaza']Sluchaj a moze jej zaszkodzily te nalesniki? podejrzane to jest :evil_lol:
ale ja po nich czuje sie dobrze znaczy byl moment ze czulam sie przejedzona a zjadlam tylko 3 w odstepach czasu..syte to jest bardzo..
moze na Be inaczej to podzialo hihih
Żyję, nic mi nie jest, naleśników nie robiłam :evil_lol:
[quote name='dysia-u']matkooooo czuje sie winna
Spoko Ulka, jeszcze dycham :evil_lol:
[quote name='FREDZIU']Cześć Be, tak długo nas tu nie było, wpadam patrze a tu fotek zero. Be wstydz się:angryy:.
Cześć Fredziolki :loveu:
Jak to zero? Były jakoś .. niedawno :eviltong:

Melduję się :grins: Goście pojechali, smutno się zrobiło :-( Jutro Tłusty Czwartek więc roboty też mam masę w cukierni :shake: Wpadnę jutro może to wam opowiem co za atrakcje miałam w weekend ;)

Posted

[quote name='dysia-u']matkooooo czuje sie winna

Nie martw się Ulka.To była imprezka bunga bunga i dlatego tak długo trwa. :roflt::roflt::roflt:

Toś mnie zaciekawiła.. co to za tajemnicza potrawa? :crazyeye:

Twoja ulubiona pizza mrożona :evil_lol:

Cześć Be :multi:

Posted

Cześć Be, nie wiem, masz urodzinki, imieninki, zresztą obojętnie
Składam cie naj, naj, naj serdeczniejsze życzonka, 100 lat życia i spełnienia marzeń:laola::new-bday:.
Pa pa:lol:

Posted

Cze laski :loveu: Przepraszam :oops: wiem, długoo mnie nie było ale to naprawdę brak czasu. Najpierw jedna impreza, goście 4 dni (Pudzianki :loveu:):loveu: w następny weekend kolejna, potem tłusty czwartek, pracy miałam od ciula :shake: Ostatki, a wczoraj to myślałam, że się nogami nakryję :crazyeye: Popularne imieniny (Grzegorza, Krystyny i Bożeny) w jeden weekend i nie pamiętam kiedy było tyle zamówien.. :crazyeye: No i tak naprawdę dopiero dziś mam wolne, spałam do 10:30 :crazyeye: Na 15 wybieram się do kina więc jakoś muszę się tu z wami w miarę wyrobić, ogarnąć chatę i siebie no i zmykam.

Daria, Martyna, Agnieszka, Marzena, Klaudia, Karina, Agata, Karolina, Justynka, Sandra, Jolka bardzo, bardzo dziękuję wam za życzenia :loveu: Kochane jesteście :calus:

Jola miałam i jedno i drugie :evil_lol: I trzecie nawet też :evil_lol:

No a poza tym wszystko u nas po staremu, Jess po cieczce więc odliczajcie te 6 czy 7 m-cy i będziemy kryć :multi: Kurcze ile to czasu :roll: Buff właśnie się opala kołami do góry :loveu: Ostatnio w miarę grzeczna nawet jest :diabloti: Zdjęć oczywiście żadnych nie mam ale jutro do lasu się wybieramy więc coś tam zrobię ;) Nio.. to lecę dalej poczytać co tam u was :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']
Jola miałam i jedno i drugie :evil_lol: I trzecie nawet też :evil_lol:[/QUOTE]

Jedno i drugie to wiem,ale to trzecie? :roll:
Jaśniej do mnie...powinnaś pamiętać,że ja nie kumata :evil_lol:

Cześć Be :multi:

Posted

[quote name='Pegaza']Karina o co Ty ją podejrzewasz hihi
myslisz ze Ona ma ten problem..?
:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Yorkomanka']Daria spadłam z fotela:megagrin:
Cześć zaszyta Be
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Och wy kosmate i brzydkie myśli macie ::evil_lol:

Be a jak były pudziany to masz może jakieś fotki młodego?