tigrunia Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='*Jot*']Jedno i drugie to wiem,ale to trzecie? :roll: Jaśniej do mnie...powinnaś pamiętać,że ja nie kumata :evil_lol: Cześć Be :multi:[/QUOTE] Urodziny, imieniny i Dzień Kobiet gamoniu :eviltong: No cześć :loveu: [quote name='dysia-u']hej Be!!!!!! a ja to co???!!!! moich życzeń nie widziałaś??? eeejjj grabisz se aha , kurcze chyba na NK były , ale co tam, BYŁY[/QUOTE] No fakt.. nawet nie podziękowałam za życzenia na nk :oops: W takim razie oficjalnie dziękuję wszystkim, którzy życzenia mi złożyli w jakikolwiek sposób :loveu: :evil_lol: [quote name='karkakarka']Och wy kosmate i brzydkie myśli macie ::evil_lol: Be a jak były pudziany to masz może jakieś fotki młodego?[/QUOTE] Nie mam :-( Nie taki on młody.. 2 lata niedługo skończy :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Cze Be..to Ty tak jak i ja podwójne święto..a nie potrójne....ja potrójne będę miała ..mam nadzieję że to jeszcze,jeszcze.....dzień babci....jejku ja babcią kiedyś..jak to poważnie i dziwnie brzmi heh Quote
*Jot* Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='tigrunia']Urodziny, imieniny i Dzień Kobiet gamoniu :eviltong:[/QUOTE] No i widzisz jaki gamoń z Wami na dg przebywa ! :oops: Cześć Be :multi: Aga o czym Ty piszesz? Jaka Babcia ? Ja tam o tym w ogóle nie myślę....zawsze młoda i piękna...:evil_lol: :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='*Jot*']No i widzisz jaki gamoń z Wami na dg przebywa ! :oops: Cześć Be :multi: Aga o czym Ty piszesz? Jaka Babcia ? Ja tam o tym w ogóle nie myślę....zawsze młoda i piękna...:evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] No chyba tam kiedyś będzie jakaś ze mnie babcia hihi..za jakieś 50 lat :) Quote
Yourii Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Babcia też może byc piękna i młoda :P Bee zobaczysz te 7 miesięcy minie jak z bicza strzelił :) a tatko wybrany ? Quote
Yorkomanka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Pudzian będzie miał teraz dopiero 2 lata?:crazyeye: myślałam że on jest dużo starszy od Dusiaka:lol: Quote
Pegaza Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Cze Be :) cieniu to juz 2 lata ale ten czas leci..;) Quote
*Jot* Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 agamewa napisał(a):No chyba tam kiedyś będzie jakaś ze mnie babcia hihi..za jakieś 50 lat :) A ja w ogóle nie chcę być...moja córka ma zakaz :evil_lol: Cześć Be i dziewczynki :multi: Quote
Karolina. Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='tigrunia'] No a poza tym wszystko u nas po staremu, Jess po cieczce więc odliczajcie te 6 czy 7 m-cy i będziemy kryć :multi: Kurcze ile to czasu :roll: Buff właśnie się opala kołami do góry :loveu: Ostatnio w miarę grzeczna nawet jest :diabloti: Zdjęć oczywiście żadnych nie mam ale jutro do lasu się wybieramy więc coś tam zrobię ;) Nio.. to lecę dalej poczytać co tam u was :multi: Czekam na te zdjęcia obiecane! :mad: Cześć Be :) Quote
*Jot* Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 No właśnie Karola masz rację :D Be ,fotki z lasu wyciągaj :cool3: Cześć :multi: Quote
Pegaza Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Be specjalistko mojego oczka fote wkleilam ryby ;) a daleko macie do tego lasu? Quote
tigrunia Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Cześć laski :multi: Jak mam was wszystkie cytować to mi się odechciewa :evil_lol: Skrócę więc sobie trochę i babciowy temat pominę bo mnie nie dotyczy :diabloti: Yorkomanka napisał(a):Pudzian będzie miał teraz dopiero 2 lata?:crazyeye: myślałam że on jest dużo starszy od Dusiaka:lol: Dopiero ? Mi się wydaje, że ten czas tak szybko leci.. :shake: A niedawno mu wypadł kieł :crazyeye: Miał dwa nie usunięte no i jak tylko usłyszał o narkozie zaraz mu jeden wypadł :evil_lol: Pegaza napisał(a):Cze Be :) cieniu to juz 2 lata ale ten czas leci..;) No właśnie.. leci :shake: *Jot* napisał(a):A ja w ogóle nie chcę być...moja córka ma zakaz :evil_lol: Cześć Be i dziewczynki :multi: :evil_lol: Cześć :eviltong: Karolina. napisał(a):Czekam na te zdjęcia obiecane! :mad: Cześć Be :) Mam zdjęcia ale z wczorajszego spacerku i to parę tylko kurcze.. bo to było tak - jak byłyśmy wtedy w lesie to bez aparatu bo Łuki gdzieś zadział moją kartę :mad: No to sobie wczoraj z pracy pożyczyłam no i mi się kurde w lesie baterie rozładowały :angryy: Ale coś tam jest , potem wstawię ;) Pegaza napisał(a):Be specjalistko mojego oczka fote wkleilam ryby ;) a daleko macie do tego lasu? Widziałam nieboszczkę .. :shake: :evil_lol: Ze 100 metrów ? Widzę go z okna :loveu: *Jot* napisał(a):Cześć leśna Be :multi: Cześć łąkowa Jola :evil_lol: agamewa napisał(a):Be foty dawaj!!!!!Cześć tak w ogóle... Cześć Aga, dam no dam .. chwilę :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Czekam,czekam......Be lecisz w kulki hihi Quote
dysia-u Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Be ta chwila o której piszesz to jakos mega długaśna Quote
*Jot* Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 dysia-u napisał(a):Be ta chwila o której piszesz to jakos mega długaśna Ulka przecież Be wyznaje zasadę "chwilo trwaj " :evil_lol: Cześć Be :multi: Quote
dysia-u Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jolcia !! ty jesteś niezastąpiona na dogo wszystkich zrozumiesz hahahahahahahahahha Quote
*Jot* Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 dysia-u napisał(a):Jolcia !! ty jesteś niezastąpiona na dogo wszystkich zrozumiesz hahahahahahahahahha Przynajmniej staram sie zrozumieć :D Ale mnie to nikt nie rozumie....:roll: Quote
dysia-u Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 no weż nie przesadzaj, co!!!!!!!!!! zaraz ci tu dziewczyny dołożą Quote
*Jot* Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 dysia-u napisał(a):no weż nie przesadzaj, co!!!!!!!!!! zaraz ci tu dziewczyny dołożą He he już zdążyłam się przyzwyczaić :evil_lol: Quote
Yourii Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Zdjęć nie ma... ale u mnie są nowe :P wiec zapraszam pozdrowionka !! Quote
Marzena* Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Yourii napisał(a):Zdjęć nie ma... ale u mnie są nowe :P wiec zapraszam pozdrowionka !! U mnie też są :evil_lol: Be przeginasz z tą "chwilką" :mad: Quote
*Jot* Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Marzena* napisał(a):U mnie też są :evil_lol: Be przeginasz z tą "chwilką" :mad: Marzka,ale każdy inaczej rozumie "chwilę " :evil_lol: Cześć Be i dziewczynki :loveu: Quote
Marzena* Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='*Jot*']Marzka,ale każdy inaczej rozumie "chwilę " :evil_lol: Cześć Be i dziewczynki :loveu: No proszę Jolcia jakaś Ty wyrozumiała Quote
Recommended Posts