*Agnieszka* Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [QUOTE]A teraz zmykam do kina na StepUp 3D :multi:[/QUOTE] No takiej to dobrze.....:eviltong: Quote
chrupcia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='tigrunia']Jakiej Pani? :crazyeye: [/QUOTE] Pani, Pani ;) Rurki bardzo lubie :) Nie wyobrażam sobie żeby teraz jakies dzwony były, bo rurki są i ładne i wygodne, bo sie nie majtają koło nóg ;) Quote
*Jot* Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='tigrunia'] A widzisz.. biletów gapa nie miałam :shake:[/QUOTE] Oj gapa z Ciebie gapo [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif[/IMG] Cześć Be :multi: Rurki też uwielbiam,w ogóle do dłuuuugich kozaków. Recenzje filmu poproszę.;) Quote
Princess_York Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cześć Be ;) . Nadrobiłam strony :evil_lol: . A więc buty ... :loveu: ,moja kuzynka podobne sobie kupiła niedawno :p . Jeżeli chodzi o spodnie(jeansy) to u mnie w szafie tylko i wyłącznie rurki :)) . A na film też chcę iść !! Ale pewnie pójdę za późno i nie będzie go :diabloti: ,wczoraj byłam na SALT :-D . Z Angeliną Jolie i Danielem Olbrychskim .. Fajny fajny :D . Quote
dysia-u Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ale rurki z kremem najlepsze cześc deszczowo Quote
Pegaza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Be to sie poka w tych rurkach;) ja tez lubie galoty..i takie rurki tez mam ino jedne:roll: ale sie przymierzam do kupna jeszcze jednej pary.. Quote
tigrunia Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='agamewa']No takiej to dobrze.....:eviltong:[/QUOTE] :razz: A jutro też idę :eviltong: hihi [quote name='chrupcia']Pani, Pani ;) Rurki bardzo lubie :) Nie wyobrażam sobie żeby teraz jakies dzwony były, bo rurki są i ładne i wygodne, bo sie nie majtają koło nóg ;)[/QUOTE] Jeśli to do mnie to ja nie żadna Pani - Beata jak już ;) A ja sobie nigdy nie wyobrażałam jak można chodzić w rurkach :crazyeye: Dzwony to moja miłość :loveu: Dopóki nie kupiłam rurek.. :evil_lol: [quote name='jot11']Oj gapa z Ciebie gapo [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif[/IMG] Cześć Be :multi: Rurki też uwielbiam,w ogóle do dłuuuugich kozaków. Recenzje filmu poproszę.;)[/QUOTE] Się śmiej .. :motz: No do kozaków to w ogóle musi być mega! Kurcze muszę kupić jakieś na jesień i wypróbować :evil_lol: Recenzje sobie na necie poczytaj :eviltong: Po co pisać kolejną? :diabloti: Nie no poważnie to jeśli ktoś ogląda YCD np. to na pewno mu się film spodoba - ja wyszłam zafascynowana! :loveu: Quote
tigrunia Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Princess_York']Cześć Be ;) . Nadrobiłam strony :evil_lol: . A więc buty ... :loveu: ,moja kuzynka podobne sobie kupiła niedawno :p . Jeżeli chodzi o spodnie(jeansy) to u mnie w szafie tylko i wyłącznie rurki :)) . A na film też chcę iść !! Ale pewnie pójdę za późno i nie będzie go :diabloti: ,wczoraj byłam na SALT :-D . Z Angeliną Jolie i Danielem Olbrychskim .. Fajny fajny :D .[/QUOTE] Cze Martyna :multi: Ja to tak w 100% jeszcze się nie przekonałam. Na pewno nie założyłabym ich na dzień dzisiejszy do adidasów chociaż do balerinek już się przymierzałam i nie jest tak źle :roll: O kurcze i jak Salt? Też chcę się wybrać ale jutro komedia mnie czeka ;) Uwielbiam w ogóle filmy z Angeliną! :cool3: [quote name='dysia-u']ale rurki z kremem najlepsze cześc deszczowo[/QUOTE] I potem w boczki idzie i w rurki już się wcisnąć nie da rady :evil_lol: Cze Ulka z nowymi gadżetami :cool3: [quote name='Princess_York']hihi no tak z kremem pycha :p[/QUOTE] Też lubię :eviltong: [quote name='Pegaza']Be to sie poka w tych rurkach;) ja tez lubie galoty..i takie rurki tez mam ino jedne:roll: ale sie przymierzam do kupna jeszcze jednej pary..[/QUOTE] Nie tam :eviltong: Nie będę się tu prezentować - może kiedyś na nk :evil_lol: Idź do New Yorkera. Są fajne w różnych kolorach za 69 zł ;) A w sumie to dużo widziałam rurek w poniedziałek w różnych sklepach. W C&A jakieś tam były chyba tańsze trochę a w takich sklepikach w centrum to pełno zazwyczaj za 67 ;) Laski powidła robię.. z 4 kg śliwek (wypestkowanych:eviltong:). Znalazłam fajny przepis, że nie trzeba mieszać ale muszę czekać 12 h aż puszczą soki więc czekam.. :evil_lol: Quote
karkakarka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 butki swietne... sama się musze za takimi rozejrzeć w przystępnej cenie :) Quote
Princess_York Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ja tak samo jeżeli chodzi o filmy z nią :loveu: Zaje gra ;) Trzeba to przyznać ,no i po raz pierwszy Polak obok niej :evil_lol: Ale potem go zabije ... :roll: Dużo krwi :diabloti: Generalnie fajny bardzo ,na koniec się zdziwisz :evil_lol: . Quote
Borówka16 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cześć Be :multi: Ponadrabiałam stronki u Ciebie :p Buty extra ,full wypas normalnie :loveu::loveu::loveu: A u mnie w szafie wiszą tylko rurki (baaardzo obcisłe :loveu:) :p Na Step Up 3 muszę się koniecznie wybrać ,pewnie jest super - YCD oglądam , na Kochaj i tańcz byłam - świetny film ,byłam 2 razy na nim i jestem zachwycona ;) No ,w końcu tancerka jestem :eviltong: Eno ,dużo bardziej akrobatka jestem :loveu: Taniec to taki fajny dodatek :) Quote
chrupcia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 W takim razie Cześć Beatka :) jak ja dawno nie byłam w kinie.... :crezyeye: wybieram sie i wybieram na jakiś film i wybrać się nie mogę. ostatnio miałam iśc na Kwiat Pustyni, ale nie wyszło :roll: Quote
Borówka16 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='chrupcia']W takim razie Cześć Beatka :) jak ja dawno nie byłam w kinie.... :crezyeye: wybieram sie i wybieram na jakiś film i wybrać się nie mogę. ostatnio miałam iśc na Kwiat Pustyni, ale nie wyszło :roll:[/QUOTE] Idź na ten Step Up 3 - zobaczymy czy Tobie też będzie się podobać ;) Quote
Princess_York Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kasia - o czym ten film ? :lol: Quote
*Jot* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Viky i Ja']Cze Beatka :)[/QUOTE] Cze Beatka :diabloti: :multi: Quote
tigrunia Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='karkakarka']butki swietne... sama się musze za takimi rozejrzeć w przystępnej cenie :)[/QUOTE] Polecam :cool3: Już miałam w nich 3 wyjścia i żyję :multi: :evil_lol: [quote name='Princess_York']Ja tak samo jeżeli chodzi o filmy z nią :loveu: Zaje gra ;) Trzeba to przyznać ,no i po raz pierwszy Polak obok niej :evil_lol: Ale potem go zabije ... :roll: Dużo krwi :diabloti: Generalnie fajny bardzo ,na koniec się zdziwisz :evil_lol: .[/QUOTE] No wiesz.. czemu mi mówisz takie rzeczy przed filmem :crazyeye: :shake: [quote name='Borówka16']Cześć Be :multi: Ponadrabiałam stronki u Ciebie :p Buty extra ,full wypas normalnie :loveu::loveu::loveu: A u mnie w szafie wiszą tylko rurki (baaardzo obcisłe :loveu:) :p Na Step Up 3 muszę się koniecznie wybrać ,pewnie jest super - YCD oglądam , na Kochaj i tańcz byłam - świetny film ,byłam 2 razy na nim i jestem zachwycona ;) No ,w końcu tancerka jestem :eviltong: Eno ,dużo bardziej akrobatka jestem :loveu: Taniec to taki fajny dodatek :)[/QUOTE] Cześć ;) Ja dziś mamę zabieram znów na zakupy :diabloti: Chyba kupię kolejne rureczki :cool3: Step Up świetny! Kurcze robi wrażenie :loveu: [quote name='chrupcia']W takim razie Cześć Beatka :) jak ja dawno nie byłam w kinie.... :crezyeye: wybieram sie i wybieram na jakiś film i wybrać się nie mogę. ostatnio miałam iśc na Kwiat Pustyni, ale nie wyszło :roll:[/QUOTE] Kwiat Pustyni to chyba w zeszłym roku grali, co ? :eviltong: Często się na książkę natykam to w empiku, to w media ale jakoś mnie nie ciągnie do niej.. Quote
tigrunia Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Borówka16']Idź na ten Step Up 3 - zobaczymy czy Tobie też będzie się podobać ;)[/QUOTE] Mi się mega podobał!! :loveu: [quote name='Princess_York']Kasia - o czym ten film ? :lol:[/QUOTE] Który? Kwiat Pustyni? O kobiecie, która jak miała 5 lat została obrzezana :roll: Napisała książkę i w końcu powstał film.. Teraz ona jest znaną modelką a kiedyś mieszkała w jakiejś Afrykańskiej wiosce. [quote name='Viky i Ja']Cze Beatka :)[/QUOTE] Cze Marzenka :lol: [quote name='jot11']Cze Beatka :diabloti: :multi:[/QUOTE] Cze Jolka :eviltong: [quote name='agamewa']Cześć Be piątkowo:)[/QUOTE] Cze Aga :cool3: [quote name='dagos1']Cześć i jak film?[/QUOTE] Ano fajny był ale Step Up większe wrażenie na mnie zrobił ;) Po tym wczorajszym oczekiwałam czegoś więcej a przede wszystkim więcej śmiechu :roll: Teraz chcę na SALT!! :loveu: Ruszam dziś do CH w poszukiwaniu kozaków :roll: Po pracy wstąpiłam do jednej galerii no i były fajne w CCC za 229 zł ale nie jestem do nich do końca przekonana i muszę poszukać dalej ;) I przy okazji planuję kolejne rureczki zakupić :multi: Quote
chrupcia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Nie u mnie grali niedawno, ja mieszkam w małym mieście i nie ma dobrego kina,wszystko puszczajątrochę później, a najgorsze jest to że teraz robią w większości filmy w lepszej jakości, a u nas nie nie ma takich przystosowań :roll: jak chce już coś naprawdę pooglądać to jadę do Rzeszowa :p Kwiat Pustyni mam w domu to się nie pośpieszyłam do kina;) Cześć Beatka :) Quote
tigrunia Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='chrupcia']Nie u mnie grali niedawno, ja mieszkam w małym mieście i nie ma dobrego kina,wszystko puszczajątrochę później, a najgorsze jest to że teraz robią w większości filmy w lepszej jakości, a u nas nie nie ma takich przystosowań :roll: jak chce już coś naprawdę pooglądać to jadę do Rzeszowa :p Kwiat Pustyni mam w domu to się nie pośpieszyłam do kina;) Cześć Beatka :)[/QUOTE] A daleko masz do tego Rzeszowa? Kurcze lipka jak nie ma fajnego kina w mieście. Pamiętam jak nie mogłam się doczekać aż Multi wybudują a to niedługo z 10 lat będzie.. :eviltong: [quote name='Doti1986']Ja oglądałam SALT i polecam:)[/QUOTE] Koniecznie muszę też się wybrać ale póki co czasu nie ma.. :shake: Na zakupki jednak nie pojechałam bo mama na działkę jechać musiała bo coś tam zbrakło i tak o! .. siedzę i zamulam dziś pół dnia :angryy: Quote
chrupcia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='tigrunia']A daleko masz do tego Rzeszowa? Kurcze lipka jak nie ma fajnego kina w mieście. Pamiętam jak nie mogłam się doczekać aż Multi wybudują a to niedługo z 10 lat będzie.. :eviltong: [/QUOTE] Jakieś 1.5h ;) Quote
Recommended Posts