*Jot* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Viky i Ja napisał(a):Ale chyba z grzanym piweczkiem ;) No coś Ty....zimne jabłkowe.Prosto z lodówki.:diabloti: Cześć Be !! Quote
Pegaza Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 A Be to dopiero gdzies wcielo..8) kota:kociak: Ci przynioslam bo nie chcialam byc gorsza od innych:evil_lol: Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Tak zgubiła się, po prostu się boi, bo nie ma zdjęć. Quote
Borówka16 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cześć Be :) Gdzie jesteś ? :(:(:( Quote
*Jot* Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Gdzie zdjęcia? Be nie ociągaj się :mad::mad: Quote
Yoko2009 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ja tez tu na fotki przyszłam:) a tu pustki...oj nie dobrze Quote
karkakarka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Hej be widzę że oszczędzasz nam fotek ;) zresztą tak jak ja hehe Quote
tigrunia Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Dziewczyny przepraszam ale na nic nie mam czasu ostatnio. :-( Musiałam załatwić parę spraw w tym tygodniu , do tego miałam na głowie lokatorkę na jedną noc, która będzie z nami mieszkać. Zresztą już mieszka w mieszkaniu od wczoraj ale jedną nockę nie było jej gdzie przechować i trafiła do mnie i tak o.. Dziś po pracy spałam do 18 :crazyeye: Teraz dzwoniła kumpela i wpadnie ze swym menem za jakiś czas także zmykam ogarnąć trochę w domku.. Może jutro będzie więcej czasu. Zdjęcia zrobiłam w ubiegły weekend no ale widzicie.. nawet nie miałam kiedy karty do laptopa włożyć :shake: Jak wchodzę na dogo to tyle do nadrobienia, że już do siebie mi czasu nie starcza :shake: Quote
*Agnieszka* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Cześć Beatka:)oj tak tu to masz racje,wiem jak wygląda brak czasu,obowiązki jakby stały w miejscu a czas ucieka i nie wiadomo w co ręce włożyć..masakra... Quote
*Jot* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Cześć Be !! No jak taka zabiegana Jesteś to my poczekamy na zdjęcia......cierpliwie.:mad: :lol: Quote
tigrunia Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 No nie pokażę wam tych zdjęć chyba :evil_lol: Ciągle coś mi staje na drodze.. tym razem zastrajkował fotosik :mad: Skończył mi się abonament a ja nie mam nic na koncie, zeby zapłacić :roll: Na dogo chyba też już nie mam abonamentu bo kiedyś miałam taką opcję, że mogłam bezpośrednio z kompa wstawić miniaturkę a teraz doopa :-o Także na razie tego tematu nie ogarnę. Na weekend znów Pudziany przyjeżdżają więc obiecuję narobić mnóstwo zdjęć i do końca roku powinno starczyć ! :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 witam, my też cierpliwie poczekamy na fotki:) Quote
dagos1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 tigrunia napisał(a):No nie pokażę wam tych zdjęć chyba :evil_lol: Ciągle coś mi staje na drodze.. tym razem zastrajkował fotosik :mad: Skończył mi się abonament a ja nie mam nic na koncie, zeby zapłacić :roll: Na dogo chyba też już nie mam abonamentu bo kiedyś miałam taką opcję, że mogłam bezpośrednio z kompa wstawić miniaturkę a teraz doopa :-o Także na razie tego tematu nie ogarnę. Na weekend znów Pudziany przyjeżdżają więc obiecuję narobić mnóstwo zdjęć i do końca roku powinno starczyć ! :evil_lol: No to teraz masz problem, bo nam jeszcze Pudziankowe zdjęcia obiecałaś, nie wywiniesz się już. Quote
Pegaza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Be to sie zarejestruj na Photobucket.. taa wstawi 5 fot i znow bedzie na jakis czas haha Quote
*Jot* Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cześć Be :multi: Ja daje zdjęcia przez tinypic.Zarejestrowałam się tam.Próbowałam tym Photobucket'em ale chyba za ciemna masa ze mnie jest i nic z tego nie wyszło. :angryy: Quote
tigrunia Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Znalazłam tymczasowe rozwiązanie :P Wgrałam przez fotosik ale nie logując się.. wchodzi tylko po 1 fotce ale i tak mam tylko 3 więc spoko.. Słoneczna Jessinka : :loveu: I słoneczny wypłosz :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 wITAMY SIE I SERDECZNIE POZDRAWIAMY SŁONECZNE PANIENKKI:) Quote
*Jot* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Cześć Be :multi: Łał są zdjęcia :crazyeye: Fajnie,że chociaż trzy :loveu::loveu: Quote
*kleo* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ale Jessinka już odrosła ;) A Buff niech nie odbiera tytułu Gracji, toż to ona jest wypłoszem :evil_lol: Quote
slawi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Cześć Be Jessi :loveu:obcięta,nie widziałam :crazyeye:, bardzo ładnie wygląda Zresztą to nic nowego bo zawsze bardzo mi się podobała i podoba niezmiennie niezależnie od fryzury :lol:. Quote
tigrunia Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Yoko2009']wITAMY SIE I SERDECZNIE POZDRAWIAMY SŁONECZNE PANIENKKI:)[/QUOTE] Cześć Asiu :multi: Jakaś Ty dziś odmieniona :loveu: [quote name='jot11']Cześć Be :multi: Łał są zdjęcia :crazyeye: Fajnie,że chociaż trzy :loveu::loveu:[/QUOTE] Cze Jola :multi: No .. żeby na aż trzy miesiące starczyło :diabloti: [quote name='*kleo*']Ale Jessinka już odrosła ;) A Buff niech nie odbiera tytułu Gracji, toż to ona jest wypłoszem :evil_lol:[/QUOTE] A mi się wydaje właśnie, że nic jej te włosy nie rosną :eviltong: Wygląda mi tak samo jak zaraz po ścięciu :evil_lol: [quote name='slawi']Cześć Be Jessi :loveu:obcięta,nie widziałam :crazyeye:, bardzo ładnie wygląda Zresztą to nic nowego bo zawsze bardzo mi się podobała i podoba niezmiennie niezależnie od fryzury :lol:.[/QUOTE] Ano widzisz.. koleżanka wzięła ją "pod nóż" i tak wyszło o! :evil_lol: Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa :loveu: A ja jak zwykle nie mam czasu i z wami nie posiedzę. Niedawno przyszłam z pracy, obejrzałam Majkę na VOD i zmykam sprzątać Pudzianom pokój bo jutro już będą na mnie czekać jak wrócę z pracy :sweetCyb: Niby mam ciut więcej czasu bo czytam aktualnie mało interesującą książkę i pochłaniam 2 rozdziały dziennie a jest ich 51 ale jakoś tak nie wyrabiam w tym tygodniu. Może w przyszłym będzie lepiej bo ranną zmianę mam.. Się okaże ;) A tymczasem..ulatniam się :roll: Quote
Marzena* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Cze Be :) Trzy fotki to nie za wiele, ale lepsze to niż nic ;) Quote
Recommended Posts