Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczyny przepraszam ale na nic nie mam czasu ostatnio. :-( Musiałam załatwić parę spraw w tym tygodniu , do tego miałam na głowie lokatorkę na jedną noc, która będzie z nami mieszkać. Zresztą już mieszka w mieszkaniu od wczoraj ale jedną nockę nie było jej gdzie przechować i trafiła do mnie i tak o.. Dziś po pracy spałam do 18 :crazyeye: Teraz dzwoniła kumpela i wpadnie ze swym menem za jakiś czas także zmykam ogarnąć trochę w domku..
Może jutro będzie więcej czasu. Zdjęcia zrobiłam w ubiegły weekend no ale widzicie.. nawet nie miałam kiedy karty do laptopa włożyć :shake: Jak wchodzę na dogo to tyle do nadrobienia, że już do siebie mi czasu nie starcza :shake:

Posted

No nie pokażę wam tych zdjęć chyba :evil_lol: Ciągle coś mi staje na drodze.. tym razem zastrajkował fotosik :mad: Skończył mi się abonament a ja nie mam nic na koncie, zeby zapłacić :roll: Na dogo chyba też już nie mam abonamentu bo kiedyś miałam taką opcję, że mogłam bezpośrednio z kompa wstawić miniaturkę a teraz doopa :-o Także na razie tego tematu nie ogarnę. Na weekend znów Pudziany przyjeżdżają więc obiecuję narobić mnóstwo zdjęć i do końca roku powinno starczyć ! :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
No nie pokażę wam tych zdjęć chyba :evil_lol: Ciągle coś mi staje na drodze.. tym razem zastrajkował fotosik :mad: Skończył mi się abonament a ja nie mam nic na koncie, zeby zapłacić :roll: Na dogo chyba też już nie mam abonamentu bo kiedyś miałam taką opcję, że mogłam bezpośrednio z kompa wstawić miniaturkę a teraz doopa :-o Także na razie tego tematu nie ogarnę. Na weekend znów Pudziany przyjeżdżają więc obiecuję narobić mnóstwo zdjęć i do końca roku powinno starczyć ! :evil_lol:

No to teraz masz problem, bo nam jeszcze Pudziankowe zdjęcia obiecałaś, nie wywiniesz się już.

Posted

Cześć Be :multi:
Ja daje zdjęcia przez tinypic.Zarejestrowałam się tam.Próbowałam tym Photobucket'em ale chyba za ciemna masa ze mnie jest i nic z tego nie wyszło. :angryy:

Posted

Znalazłam tymczasowe rozwiązanie :P
Wgrałam przez fotosik ale nie logując się.. wchodzi tylko po 1 fotce ale i tak mam tylko 3 więc spoko..
Słoneczna Jessinka : :loveu:

I słoneczny wypłosz :eviltong:

Posted

Cześć Be
Jessi :loveu:obcięta,nie widziałam :crazyeye:,
bardzo ładnie wygląda
Zresztą to nic nowego bo zawsze bardzo mi się podobała i podoba niezmiennie niezależnie od fryzury :lol:.

Posted

[quote name='Yoko2009']wITAMY SIE I SERDECZNIE POZDRAWIAMY SŁONECZNE PANIENKKI:)[/QUOTE]
Cześć Asiu :multi:
Jakaś Ty dziś odmieniona :loveu:
[quote name='jot11']Cześć Be :multi:
Łał są zdjęcia :crazyeye:
Fajnie,że chociaż trzy :loveu::loveu:[/QUOTE]
Cze Jola :multi:
No .. żeby na aż trzy miesiące starczyło :diabloti:
[quote name='*kleo*']Ale Jessinka już odrosła ;)
A Buff niech nie odbiera tytułu Gracji, toż to ona jest wypłoszem :evil_lol:[/QUOTE]
A mi się wydaje właśnie, że nic jej te włosy nie rosną :eviltong: Wygląda mi tak samo jak zaraz po ścięciu :evil_lol:
[quote name='slawi']Cześć Be
Jessi :loveu:obcięta,nie widziałam :crazyeye:,
bardzo ładnie wygląda
Zresztą to nic nowego bo zawsze bardzo mi się podobała i podoba niezmiennie niezależnie od fryzury :lol:.[/QUOTE]
Ano widzisz.. koleżanka wzięła ją "pod nóż" i tak wyszło o! :evil_lol:
Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa :loveu:

A ja jak zwykle nie mam czasu i z wami nie posiedzę. Niedawno przyszłam z pracy, obejrzałam Majkę na VOD i zmykam sprzątać Pudzianom pokój bo jutro już będą na mnie czekać jak wrócę z pracy :sweetCyb: Niby mam ciut więcej czasu bo czytam aktualnie mało interesującą książkę i pochłaniam 2 rozdziały dziennie a jest ich 51 ale jakoś tak nie wyrabiam w tym tygodniu. Może w przyszłym będzie lepiej bo ranną zmianę mam.. Się okaże ;) A tymczasem..ulatniam się :roll: