*kleo* Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='tigrunia']Pańcia Pudziulka uczesała wreszcie :eviltong: [URL]http://images49.fotosik.pl/315/a58a61d56c204352med.jpg[/URL][/QUOTE] No tak, "babcia" przyjechała to porządek zrobiła :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Pudzio to cala dziewczynka:loveu: [URL]http://images49.fotosik.pl/315/a58a61d56c204352med.jpg[/URL] Be chyba ten ciemniejszy fiolet wpadl mi w oko:) Wy to chyba lubicie lazic po weselach:) ja bym nie szla do osoby co wogole ją nie znam lub mam sporadyczny kontakt..;) ale Wy mlodzi to sie pobawicie;) Quote
tigrunia Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='*kleo*']No tak, "babcia" przyjechała to porządek zrobiła :evil_lol:[/QUOTE] A jak :eviltong: [quote name='Pegaza']Pudzio to cala dziewczynka:loveu: [URL]http://images49.fotosik.pl/315/a58a61d56c204352med.jpg[/URL] Be chyba ten ciemniejszy fiolet wpadl mi w oko:) Wy to chyba lubicie lazic po weselach:) ja bym nie szla do osoby co wogole ją nie znam lub mam sporadyczny kontakt..;) ale Wy mlodzi to sie pobawicie;)[/QUOTE] Hihi :evil_lol: No ja wciąż nie mogę się zdecydować. Dziś mi się śniło, że byłam na paznokciach już na ten ślub i wciąż byłam niezdecydowana i mi robiła różowo-fioletowe :crazyeye: :evil_lol: Ja idę bo Łuki chce iść a to niby jego "dobra" koleżanka :p W pięknym miejscu będzie weselicho więc tym bardziej warto "wybadać teren" :diabloti: Ale nudy laski.. nikogu na dogo ni ma, za oknem deszcz a ja mam wolny weekend :shake: Lipa na maxa :shake: Quote
*Agnieszka* Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Cześć Be:)ja już jestem,fakt nuuudy ostatnio straszne,nic mi się nie chce..... Quote
tigrunia Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Cze Aga :multi: Jenyy u mnie cały dzień pada :shake: Jak na chwilę przestaje to szybko z psami na siku lecę ale i tak całe mokre bidoki wracają :shake: Quote
*Agnieszka* Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='tigrunia']Cze Aga :multi: Jenyy u mnie cały dzień pada :shake: Jak na chwilę przestaje to szybko z psami na siku lecę ale i tak całe mokre bidoki wracają :shake:[/QUOTE] U mnie co prawda dziś nie padało tylko pochmurno jakoś tak i wiatr wieje:(Be wygoń o de mnie tego lenia bo nawet z Harmonim nie chce mi się iść ćwiczyć,ładnie przygotowuję się do wystawy co??- obijam się co nie co ostatnio!!!....jaka praca taki efekt hehe:) Quote
karkakarka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 A u nas też padało :) ale nie cały dzień, tylko pół hehe ale temperatura ok :) w końcu nie zdychałam hehe Quote
*kleo* Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='tigrunia']Jenyy u mnie cały dzień pada :shake: Jak na chwilę przestaje to szybko z psami na siku lecę ale i tak całe mokre bidoki wracają :shake:[/QUOTE] Cześć Be :multi: U mnie też cały dzień pada z krótkimi przerwami :roll: Aż mi dziewczyn żal, że nie mogą iść pobiegać :shake: Quote
Marzena* Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='tigrunia']Cze Aga :multi: Jenyy u mnie cały dzień pada :shake: Jak na chwilę przestaje to szybko z psami na siku lecę ale i tak całe mokre bidoki wracają :shake:[/QUOTE] U nas leje od piątku z małymi przerwami :shake: Quote
tigrunia Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 [quote name='agamewa']U mnie co prawda dziś nie padało tylko pochmurno jakoś tak i wiatr wieje:(Be wygoń o de mnie tego lenia bo nawet z Harmonim nie chce mi się iść ćwiczyć,ładnie przygotowuję się do wystawy co??- obijam się co nie co ostatnio!!!....jaka praca taki efekt hehe:)[/QUOTE] Masz dużo czasu Aga więc bez stresu :eviltong: Jeszcze zdążycie ;) [quote name='karkakarka']A u nas też padało :) ale nie cały dzień, tylko pół hehe ale temperatura ok :) w końcu nie zdychałam hehe[/QUOTE] U mnie 16 stopni więc niezbyt.. wolę zdecydowanie te tropiki :loveu: [quote name='*kleo*']Cześć Be :multi: U mnie też cały dzień pada z krótkimi przerwami :roll: Aż mi dziewczyn żal, że nie mogą iść pobiegać :shake:[/QUOTE] Ty nie narzekaj mądralo bo to Twoja wina :diabloti: Tylko i wyłącznie :mad: [quote name='Viky i Ja']U nas leje od piątku z małymi przerwami :shake:[/QUOTE] Też masz niefajnie Marzka :shake: Dziś JESZCZE nie pada .. czekam aż sklep otworzą i po bułki śmigam bo ni ma pieczywka nawet na śniadanie :oops: Quote
karkakarka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja już po bułeczki byłam :) też nie miałam pieczywka - tylko chleb tostowy - ale ja nie lubię :p u nas temp. około 20 stop. więc w sam raz, a że nie pada to fajnie się spaceruje :) Quote
*kleo* Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='tigrunia']Ty nie narzekaj mądralo bo to Twoja wina :diabloti: Tylko i wyłącznie :mad:[/QUOTE] Mi ta pogoda pasuje :eviltong: A dzisiaj się na deszcz nie zanosi póki co, więc dziewuchy sobie połażą ;) Quote
tigrunia Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 [quote name='karkakarka']Ja już po bułeczki byłam :) też nie miałam pieczywka - tylko chleb tostowy - ale ja nie lubię :p u nas temp. około 20 stop. więc w sam raz, a że nie pada to fajnie się spaceruje :)[/QUOTE] Ja tam tosty uwielbiam :loveu: Ale nawet tostowego nie było :eviltong: A u mnie właśnie wyszło słońce :multi: Po całym dniu zanoszącym się na deszcz.. :roll: [quote name='*kleo*']Mi ta pogoda pasuje :eviltong: A dzisiaj się na deszcz nie zanosi póki co, więc dziewuchy sobie połażą ;)[/QUOTE] Deszczowa? Chyba postradałaś zmysły :shake: :evil_lol: Moje dziewuchy poszły z babcią na porzeczki :cool3: Buff szczeka jak wariatka :crazyeye: Quote
*kleo* Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='tigrunia']Deszczowa? Chyba postradałaś zmysły :shake: :evil_lol: [/QUOTE] Wcale nie, ja tam lubię jak popada od czasu do czasu taki ciepły deszczyk :p Quote
dzasta Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 A u mnie pogoda taka sobie niby chłodniej ale duszno jakoś tak... Quote
Marzena* Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Za to u nas pogoda dziś była idealna na spacer :) Słonko, wiaterek i temperatura 20-21 stopni :) Dziewczyny szalały w parku ponad 2 godziny i wcale nie miały ochoty na powrót do domu ;) Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='*kleo*']No jasne, bardzo lubię sopocką wystawę. Dziołchy już zgłoszone :p A co do ciuchów to mi chyba najbardziej się podoba ten co Tobie też. Ale faktycznie tyle tego, że oczadziałam :eviltong:[/QUOTE] Klaudia może jakoś podejde do Was :) . Jak oczywiście dojde na wystawe . Be więcej nie było ? :evil_lol: [url]http://www.tbf.home.pl/allegro/100616066.jpg[/url] ten i ten [url]http://files.planetfashion.pl/qoc/4631_7/a.jpg[/url] --> fajne :) . Tej Pani to się wystraszyłam :o :evil_lol: ,jaka tapeta na twarzy :-O . [url]http://img12.allegroimg.pl/photos/or.../64/1113616459[/url] --> Ten też mi się podoba :-D . A fryzura jest boska :loveu: Quote
tigrunia Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='*kleo*']Wcale nie, ja tam lubię jak popada od czasu do czasu taki ciepły deszczyk :p[/QUOTE] Ja nie lubię wcale :eviltong: [quote name='dzasta']A u mnie pogoda taka sobie niby chłodniej ale duszno jakoś tak...[/QUOTE] Dla mnie ma być upał nie żadne chłodniej! :placz: [quote name='Viky i Ja']Za to u nas pogoda dziś była idealna na spacer :) Słonko, wiaterek i temperatura 20-21 stopni :) Dziewczyny szalały w parku ponad 2 godziny i wcale nie miały ochoty na powrót do domu ;)[/QUOTE] Ojj moje po 2-ch godzinach padłu by na 24 :evil_lol: [quote name='Princess_York']Klaudia może jakoś podejde do Was :) . Jak oczywiście dojde na wystawe . Be więcej nie było ? :evil_lol: [URL]http://www.tbf.home.pl/allegro/100616066.jpg[/URL] ten i ten [URL]http://files.planetfashion.pl/qoc/4631_7/a.jpg[/URL] --> fajne :) . Tej Pani to się wystraszyłam :o :evil_lol: ,jaka tapeta na twarzy :-O . [URL]http://img12.allegroimg.pl/photos/or.../64/1113616459[/URL] --> Ten też mi się podoba :-D . A fryzura jest boska :loveu:[/QUOTE] Zamówiłam już różowy gorset. Jeszcze się zastanawiam nad fioletowym bo chyba rozmiar za mały a jak bym chciała większy rozmiar to ok 100 zł kosztuje :roll: Bo ten jest uniwersalny. Poczekam aż przyjdzie ten róż.. Laski niespodziankę mam dla was :loveu: Wieczorkiem będzie.. :cool3: Quote
Marzena* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='tigrunia'] Laski niespodziankę mam dla was :loveu: Wieczorkiem będzie.. :cool3:[/QUOTE] :evil_lol: Ciekawe czy ta niespodzianka to to o czym myślę :evil_lol: Straaaaasznie ciekawa jestem :diabloti: Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 DObra już jest wieczór :evil_lol: . Jaka to niespodzianka ? :) Quote
Marzena* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Princess_York']DObra już jest wieczór :evil_lol: . Jaka to niespodzianka ? :)[/QUOTE] Martyna masz racje ;) Już prawie 19 czyli dobranocka zaraz a jak dobranocka to znaczy, że już wieczór :evil_lol: Be dawaj tą niespodziankę ;) Quote
tigrunia Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Ale wy niecierpliwe :eviltong: Nie mam jeszcze tej niespodzianki - dopiero za godzinkę gdzieś.. w sumie to już powinnam po nią jechać ale jeszcze nie gotowa :p Quote
Marzena* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='tigrunia']Ale wy niecierpliwe :eviltong: Nie mam jeszcze tej niespodzianki - dopiero za godzinkę gdzieś.. w sumie to już powinnam po nią jechać ale jeszcze nie gotowa :p[/QUOTE] No dobra, godzina minęła ... Gdzie niespodzianka ??? Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 I do godziny dochodzi 24 min ! Gdzie niespodzianka !! ? :) Quote
Recommended Posts