Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

posiedzieć w takich to sama przyjemnośc , bo z chodzeniem to pewnie gorzej by było
Be tobie do Krakowa też za daleko?
uuuu będzie wogóle ktos mi znajomy na wystawie w Krakowie? jechać nie jechać - oto jesdt pytanie

Posted

chrupcia napisał(a):
Ok czekam ;) te sa super, Pani pewnie też :)

nie mam dostępu do telewizora :roll: siostra ogląda przedwiośnie :roll: :p

Jakiej Pani? :crazyeye:

A szkoda - było super ! :loveu:
Nati28 napisał(a):
czesc Be :) buty bardzo fajne, takie zawsze mi sie podobaja ale ja to nie daje rady w takich chodzic bo duzo latam :evil_lol:

Cze Nati :loveu:
Wczoraj byłam na mieście i jeszcze inne namierzyłam tylko kurcze kasa się skończyła :oops:
jot11 napisał(a):
Be,a co robisz na dg??? :crazyeye:
Powinnaś być na festiwalu :cool3:
No i cześć już nocnie :multi:

Edit: teraz znalazłam link z butami.Super są.Też uwielbiam takie obcasy,im wyższe tym lepsze.:evil_lol:

A widzisz.. biletów gapa nie miałam :shake:

No właśnie :loveu:

Posted

Katie napisał(a):
łał, Be, buty fest :loveu::loveu:
aa i super zdjecia wakacyjne, szczegolnie break dancer :D

:cool3:
Dzięki :loveu: Break na zawsze pozostanie w mojej pamięci.. :evil_lol:
Viky i Ja napisał(a):
Buty super :)
Moja Daria uwielbia takie obcasiory olbrzymie :evil_lol:

Następna :cool3: Witamy Darię w klubie :multi:
*kleo* napisał(a):
Obcasy fest :p Posiedzieć to też bym sobie w takich mogła, ale chodzić - nie nie nie :shake::eviltong:

Łii tam Klaudia - nie raz widziałam na wystawie w takich laski :eviltong:
dysia-u napisał(a):
posiedzieć w takich to sama przyjemnośc , bo z chodzeniem to pewnie gorzej by było
Be tobie do Krakowa też za daleko?
uuuu będzie wogóle ktos mi znajomy na wystawie w Krakowie? jechać nie jechać - oto jesdt pytanie

Noo ja mam chyba 500 do Krakowa także się nie wybieram :shake: Ale Ty jedź - blisko masz - obejrzysz psiaki :loveu: Fotorelację dla nas zrobisz :multi:

Nio.. jestem :lol: Byłam wczoraj na kolejnych zakupach i już jestem bankrutem :shake: Kupiłam sobie pierwsze w życiu rurki i muszę wam powiedzieć, że są mega czad i żałuję, że wcześniej sobie takich nie kupiłam :eviltong:
A teraz zmykam do kina na StepUp 3D :multi:

Posted

tigrunia napisał(a):
Jakiej Pani? :crazyeye:

Pani, Pani ;)

Rurki bardzo lubie :) Nie wyobrażam sobie żeby teraz jakies dzwony były, bo rurki są i ładne i wygodne, bo sie nie majtają koło nóg ;)

Posted

tigrunia napisał(a):
A widzisz.. biletów gapa nie miałam :shake:

Oj gapa z Ciebie gapo

Cześć Be :multi:
Rurki też uwielbiam,w ogóle do dłuuuugich kozaków.
Recenzje filmu poproszę.;)

Posted

Cześć Be ;) . Nadrobiłam strony :evil_lol: . A więc buty ... :loveu: ,moja kuzynka podobne sobie kupiła niedawno :p .

Jeżeli chodzi o spodnie(jeansy) to u mnie w szafie tylko i wyłącznie rurki :)) .

A na film też chcę iść !! Ale pewnie pójdę za późno i nie będzie go :diabloti: ,wczoraj byłam na SALT :-D . Z Angeliną Jolie i Danielem Olbrychskim .. Fajny fajny :D .

Posted

[quote name='agamewa']No takiej to dobrze.....:eviltong:[/QUOTE]
:razz: A jutro też idę :eviltong: hihi
[quote name='chrupcia']Pani, Pani ;)

Rurki bardzo lubie :) Nie wyobrażam sobie żeby teraz jakies dzwony były, bo rurki są i ładne i wygodne, bo sie nie majtają koło nóg ;)[/QUOTE]
Jeśli to do mnie to ja nie żadna Pani - Beata jak już ;)

A ja sobie nigdy nie wyobrażałam jak można chodzić w rurkach :crazyeye: Dzwony to moja miłość :loveu: Dopóki nie kupiłam rurek.. :evil_lol:
[quote name='jot11']Oj gapa z Ciebie gapo [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif[/IMG]

Rurki też uwielbiam,w ogóle do dłuuuugich kozaków.
Recenzje filmu poproszę.;)[/QUOTE]
Się śmiej .. :motz:

No do kozaków to w ogóle musi być mega! Kurcze muszę kupić jakieś na jesień i wypróbować :evil_lol:
Recenzje sobie na necie poczytaj :eviltong: Po co pisać kolejną? :diabloti: Nie no poważnie to jeśli ktoś ogląda YCD np. to na pewno mu się film spodoba - ja wyszłam zafascynowana! :loveu:

Posted

[quote name='Princess_York']Cześć Be ;) . Nadrobiłam strony :evil_lol: . A więc buty ... :loveu: ,moja kuzynka podobne sobie kupiła niedawno :p .

Jeżeli chodzi o spodnie(jeansy) to u mnie w szafie tylko i wyłącznie rurki :)) .

A na film też chcę iść !! Ale pewnie pójdę za późno i nie będzie go :diabloti: ,wczoraj byłam na SALT :-D . Z Angeliną Jolie i Danielem Olbrychskim .. Fajny fajny :D .[/QUOTE]
Cze Martyna :multi:

Ja to tak w 100% jeszcze się nie przekonałam. Na pewno nie założyłabym ich na dzień dzisiejszy do adidasów chociaż do balerinek już się przymierzałam i nie jest tak źle :roll:

O kurcze i jak Salt? Też chcę się wybrać ale jutro komedia mnie czeka ;) Uwielbiam w ogóle filmy z Angeliną! :cool3:
[quote name='dysia-u']ale rurki z kremem najlepsze
cześc deszczowo[/QUOTE]
I potem w boczki idzie i w rurki już się wcisnąć nie da rady :evil_lol:
Cze Ulka z nowymi gadżetami :cool3:
[quote name='Princess_York']hihi no tak z kremem pycha :p[/QUOTE]
Też lubię :eviltong:
[quote name='Pegaza']Be to sie poka w tych rurkach;)
ja tez lubie galoty..i takie rurki tez mam ino jedne:roll: ale sie przymierzam do kupna jeszcze jednej pary..[/QUOTE]
Nie tam :eviltong: Nie będę się tu prezentować - może kiedyś na nk :evil_lol:

Idź do New Yorkera. Są fajne w różnych kolorach za 69 zł ;) A w sumie to dużo widziałam rurek w poniedziałek w różnych sklepach. W C&A jakieś tam były chyba tańsze trochę a w takich sklepikach w centrum to pełno zazwyczaj za 67 ;)

Laski powidła robię.. z 4 kg śliwek (wypestkowanych:eviltong:). Znalazłam fajny przepis, że nie trzeba mieszać ale muszę czekać 12 h aż puszczą soki więc czekam.. :evil_lol:

Posted

Ja tak samo jeżeli chodzi o filmy z nią :loveu: Zaje gra ;) Trzeba to przyznać ,no i po raz pierwszy Polak obok niej :evil_lol: Ale potem go zabije ... :roll:
Dużo krwi :diabloti:

Generalnie fajny bardzo ,na koniec się zdziwisz :evil_lol: .

Posted

Ponadrabiałam stronki u Ciebie :p
Buty extra ,full wypas normalnie :loveu::loveu::loveu:
A u mnie w szafie wiszą tylko rurki (baaardzo obcisłe :loveu:) :p
Na Step Up 3 muszę się koniecznie wybrać ,pewnie jest super - YCD oglądam , na Kochaj i tańcz byłam - świetny film ,byłam 2 razy na nim i jestem zachwycona ;)
No ,w końcu tancerka jestem :eviltong:
Eno ,dużo bardziej akrobatka jestem :loveu: Taniec to taki fajny dodatek :)

Posted

W takim razie Cześć Beatka :)
jak ja dawno nie byłam w kinie.... :crezyeye: wybieram sie i wybieram na jakiś film i wybrać się nie mogę. ostatnio miałam iśc na Kwiat Pustyni, ale nie wyszło :roll:

Posted

[quote name='chrupcia']W takim razie Cześć Beatka :)
jak ja dawno nie byłam w kinie.... :crezyeye: wybieram sie i wybieram na jakiś film i wybrać się nie mogę. ostatnio miałam iśc na Kwiat Pustyni, ale nie wyszło :roll:[/QUOTE]
Idź na ten Step Up 3 - zobaczymy czy Tobie też będzie się podobać ;)

Posted

[quote name='karkakarka']butki swietne... sama się musze za takimi rozejrzeć w przystępnej cenie :)[/QUOTE]
Polecam :cool3: Już miałam w nich 3 wyjścia i żyję :multi: :evil_lol:
[quote name='Princess_York']Ja tak samo jeżeli chodzi o filmy z nią :loveu: Zaje gra ;) Trzeba to przyznać ,no i po raz pierwszy Polak obok niej :evil_lol: Ale potem go zabije ... :roll:
Dużo krwi :diabloti:

Generalnie fajny bardzo ,na koniec się zdziwisz :evil_lol: .[/QUOTE]
No wiesz.. czemu mi mówisz takie rzeczy przed filmem :crazyeye: :shake:
[quote name='Borówka16']Cześć Be :multi:
Ponadrabiałam stronki u Ciebie :p
Buty extra ,full wypas normalnie :loveu::loveu::loveu:
A u mnie w szafie wiszą tylko rurki (baaardzo obcisłe :loveu:) :p
Na Step Up 3 muszę się koniecznie wybrać ,pewnie jest super - YCD oglądam , na Kochaj i tańcz byłam - świetny film ,byłam 2 razy na nim i jestem zachwycona ;)
No ,w końcu tancerka jestem :eviltong:
Eno ,dużo bardziej akrobatka jestem :loveu: Taniec to taki fajny dodatek :)[/QUOTE]
Cześć ;)
Ja dziś mamę zabieram znów na zakupy :diabloti: Chyba kupię kolejne rureczki :cool3:
Step Up świetny! Kurcze robi wrażenie :loveu:
[quote name='chrupcia']W takim razie Cześć Beatka :)
jak ja dawno nie byłam w kinie.... :crezyeye: wybieram sie i wybieram na jakiś film i wybrać się nie mogę. ostatnio miałam iśc na Kwiat Pustyni, ale nie wyszło :roll:[/QUOTE]
Kwiat Pustyni to chyba w zeszłym roku grali, co ? :eviltong: Często się na książkę natykam to w empiku, to w media ale jakoś mnie nie ciągnie do niej..